Home » , » Γατόνι ο Ζούγκλας όσον αφορά τις αρπαχτές του.

Γατόνι ο Ζούγκλας όσον αφορά τις αρπαχτές του.

Από giorgis , Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009 | 2:40 π.μ.

Την περασμένη Δευτέρα αφού είχαμε παρακολουθήσει την τηλεοπτική εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου είχαμε κάνει ανάρτηση που την τιτλοφορούσαμε: «Η δημοσιογραφική αλητεία του Τριανταφυλλόπουλου χτύπησε κόκκινο».

Μιλούσαμε εκεί στην αγιογραφία του μεγαλοκαπιταλιστή Βγενόπουλου που είχε κάνει ο Ζούγκλας και στοιχηματίζαμε ότι την Κυριακή θα έχει στην φυλλάδα του ολοσέλιδες διαφημίσεις της MIG.

Η υπόθεση μας αυτή έγινε βεβαιότητα όταν την Τετάρτη έσταζε μέλι το στόμα του όταν φιλοξενούσε, ο Τριανταφυλλόπουλος, τον Βγενόπουλο, στην ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει στον Αντένα.
Μάλιστα για να μην διαφύγουν από κανέναν οι «βαθυστόχαστες» αναλύσεις του μεγαλοκαπιταλιστή ο Τριανταφυλλόπουλος τις φιλοξένησε και στην ιστοσελίδα του.

Την Κυριακή, λοιπόν, που ξεφυλλίσαμε το “VETO” πάθαμε την πλάκα μας.
Όχι μόνο δεν συναντήσαμε καμιά διαφήμιση των επιχειρήσεων του καπιταλιστή που αναφέραμε, αλλά αντιθέτως τρακάραμε ένα ολόκληρο δισέλιδο εμετικά λιβανωτό για τον Βγενόπουλο.

Αι σιχτίρ, είπαμε. Τόσο έξω πέσαμε στις εκτιμήσεις μας; Είμαστε αρκετά χρόνια στο πολιτικό κουρμπέτι και ξέρουμε ότι τέτοια «συμβόλαια» δεν «υπογράφονται» -λεκτικά πάντα- χωρίς οι δημοσιοκάφροι να αμείβονται για τις «υπηρεσίες» τους.

Ακολούθησε όμως η χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου και τα πράγματα «μπήκαν στην θέση» τους.
Εκεί παρακολουθήσαμε αλλεπάλληλες διαφημίσεις της τράπεζας MARFIN, συμφερόντων Βγενόπουλου που μας απέδειξε και κάτι άλλο. Ότι ο Ζούγκλας είναι μεγάλος ευρωφονιάς.
Κι αυτό γιατί ο Τριανταφυλλόπουλος στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον τηλεοπτικό σταθμό Alter έχει προβλέψει να βάλει όρο ότι θα καρπώνεται ό ίδιος το κόστος των διαφημίσεων που έρχονται με πρωτοβουλία του στις εκπομπές του.
Γιατί λοιπόν τα χρήματα να κατέληγαν στον ισολογισμό της εταιρείας «Veto Μέσα Επικοινωνίας Ανώνυμη Εκδοτική Εταιρεία», που εκδίδει την εφημερίδα VETO στην οποία παρουσιάζετε ο Τριανταφυλλόπουλος ο κύριος μέτοχος αλλά όχι ο μοναδικός αφού μπορούσαν αυτά τα μπακίρια να καταλήξουν ατόφια στην τσέπη του;

Γατόνι ο Ζούγκλας όσον αφορά τις αρπαχτές του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger