Home » , , » Και τώρα ...γαργάρα οι "αρμόδιοι".

Και τώρα ...γαργάρα οι "αρμόδιοι".

Από giorgis , Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009 | 6:05 μ.μ.

Θυμάστε το σκηνικό που είχε στηθεί με την σύλληψη της 22χρονης κοπελιάς που την παρουσίαζαν μπάτσοι και τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια τους σαν μέλος της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Δεκάδες κουκουλοφόροι μπάτσοι της «αντιτρομοκρατικής» έδωσαν το σόου τους για να καλλιεργήσουν εντυπώσεις από την σύλληψη της «τρομερής τρομοκράτισσας»!

Ελα όμως που τα στοιχεία που παρουσίαζαν σε βάρος της δεν θα μπορούσαν να σταθούν ούτε σε στρατοδικείο της χούντας;
Κι αυτά στα «στοιχεία» περιοριζόταν στο εξής ένα: Κάποιο δακτυλικό της αποτύπωμα που βρέθηκε στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου –αυτό το σπίτι που οι ασφαλίτες χαρακτήρισαν «γιάφκα τρομοκρατών- και αυτό μάλιστα ήταν σε κινητό αντικείμενο.

Μην έχοντας λοιπόν, τα περιθώρια να κάνουν τίποτα το διαφορετικό εισαγγελέας και ανακριτής διέταξαν την αποφυλάκιση της.

Το ερώτημα όμως εξακολουθεί να παραμένει. Ποιος θα πληρώσει που το ψυχικό κόστος που είχε η κοπέλα απ’ όλη αυτή την περιπέτεια της; Ποιος θα απολογηθεί που διέσυραν, φωτογράφισαν και ονομάτισαν ένα άτομο απλώς για να εξυπηρετηθούν τα επικοινωνιακά παιχνίδια κάποιων;

Τώρα θα πείτε ότι ψάχνουμε γωνία στο δεκάρικο. Σωστό κι αυτό.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2009 στις 7:14 μ.μ.

Δυστυχώς στην Ελλάδα ισχύει ένα ιδότυπο σύστημα ...δικαιοσύνης σύμφωνα με το οποίο την ετυμηγορία τη βγάζουν τα κοράκια των ΜΜΕ. Με συνοπτικές διαδικασίες σε κρεμάνε στα μανταλάκια σε κοινή θέα και στ αρχίδια τους αν εσύ αθωωθείς μετά απο λίγο καιρό. Εκείνοι θα έχουν κάνει τη δουλειά τους: θα έχουν κονομήσει πουλώντας εσένα εμένα την κοπελιά στο σαρκοφάγο κοινό. Και εκείνο που θα μείνει είναι οι εντυπώσεις που πλέον είναι ισχυρότερες απο την οποιαδήποτε απόφαση δικαστηρίου. Θα κουβαλάς το στίγμα που σου έδωσαν τα κοράκια για μια ολοκληρη ζωή. Και το χειρότερο είναι οτι αυτοι οι τυποι θα συνεχίσουν να μαγαρίζουν ψυχές και συνειδήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger