Home » , » Η ΚΝΕ με βίντεο της σατιρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ - Συνέντευξη Α. Τσίπρα και αντιδράσεις απο κυβέρνηση και ΚΚΕ (Βίντεο)

Η ΚΝΕ με βίντεο της σατιρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ - Συνέντευξη Α. Τσίπρα και αντιδράσεις απο κυβέρνηση και ΚΚΕ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 | 1:36 μ.μ.

Ένα βίντεο, διάρκειας ελάχιστων δευτερολέπτων, ανέβασε χτες στο διαδίκτυο η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας σατιρίζοντας την πολιτική θέση του Σύριζα, ότι σε ενδεχόμενη κυβέρνηση με κορμό το κόμμα της Κουμουνδούρου στα σκιστούν τα μνημόνια που έχουν υπογράψει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Στο βιντεάκι που έχει τίτλο «Σύριζα: γελάνε και τα μικρά παιδιά» εμφανίζεται ένα μωρό να ξεκαρδίζεται στα γέλια, όταν εμφανίζεται μπροστά του κάποιος/α να σκίζει ένα μπάτσο χαρτιά.


Το παρακάτω βίντεο είναι απ' το σημεριανό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega και παρακολουθούμε πώς παρουσιάζει την χθεσινή συνέντευξη του Α. Τσίπρα στον Alpha και τις αντιδράσεις που δημιούργησε σε κυβέρνηση και ΚΚΕ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 78 σχόλια

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2014 στις 2:39 μ.μ.

Δεν χρειάζεται προσπάθεια σε όποιο κόμμα και να ανήκεις για να φτιάξεις αντίστοιχο βίντεο για το αντίπαλο κόμμα.
Πχ
Αντι του "Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ" θα μπορούσε η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ να γράψει "ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ
και αντί του "Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΕ" θα μπορούσε η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ να γράψει "ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ"
Kαι στις 2 περιπτώσεις "θα γελαγαν και τα μωρά"

Πάντως είναι πρωτοφανές στην ιστορία του ΚΚΕ να φτιάχνεται τέτοια "γκρίζα" διαφήμιση τύπου ΠΑΣΟΚικής Αυριανής του '89.
Η ύπαρξη τέτοιας "κριτικής" από το ΚΚΕ δικαιώνει πλήρως όσους ισχυρίζονται ότι το κόμμα του Περισσού δεν έχει πια σχέση με την Κομμουνιστική παράδοση και αποδεικνύει τον ισχυρισμό όσων λένε πως το νεο-ΚΚΕ βλέπει ως μοναδικό πολιτικό αντίπαλο το ΣΥΡΙΖΑ στηρίζοντας έμμεσα αλλά καθαρά την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2014 στις 3:25 μ.μ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μονο το Λαλιωτη δεν εχει παρει μεταγραφη ακομα επισημα και μιλατε για αυριανισμο? Η αυριανη εγραφε ψεματα και συκοφαντιες στο βιντεο που ειναι το ψεμα? Ο ΣΥΡΙΖΑ εδινε στα μεσα του ΔΟΛ το 2012 νον πειπερ οτι ειναι διχασμενο το ΠΓ του ΚΚΕ για τη συνεργασια μαζι του! Εβγαζε μελη του να διαδιδουν οτι φευγουν στελεχη και μελη του ΚΚΕ και πανε στο ΣΥΡΙΖΑ, ελεγε λιγο πολυ οτι οι κομμουνιστες ψηφιζουν ΣΥΡΙΖΑ!Μεχρι και για τον Περρο διεδιδαν οτι παει ΣΥΡΙΖΑ! Αυτο ειναι αυριανισμος! Αλλα με το ΠΑΣΟΚ του Λαλιωτη να εχει μετακομισει συσωμο και να εχει δεσει με τυπους σαν τον Καρτερο δεν περιμεναμε και τιποτα καλυτερο.

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2014 στις 3:26 μ.μ.

Το βιντεο τα σπαει πραγματικα....ρε ανωνυμε η ΚΝΕ και το ΚΚΕ σου φταινε και οχι ο ΣΥΡΙΖΑ που ειναι μια ετσι μια γουβετσι?

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2014 στις 3:31 μ.μ.

δεν μπορωνα βλεπω τρελες...με το βιντεο αυτο η ΚΝΕ στηριζει την κυβερνηση...προσεχε μη σε τρολαρουν κ εσενα αυτοι με αυτα που γραφεις ανωνυμε...

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2014 στις 3:35 μ.μ.

μπορει να μην ειμαι ΚΚΕ αλλα οι τυποι εχουν αποκτησει χιουμορ και μαλιστα πολυ ευστοχο!!κ δεν τους το'χα

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2014 στις 3:43 μ.μ.

μετα τη λακτα τωρα αυτο...μα κι ο ΣΥΡΙΖΑ κανει ο,τι μπορει για να τον τρολαρουν!!Η κυβερνηση ειναι πιο ξεκαθαρη, σου λεει θα σε τσακισω,θα παρω μετρα,ξερεις ποιος κ τι λεει. Ο συριζα ολο ναι μεν αλλα...ειναι απο τοτε που πηρε 27%!μια σε κινητοποιησεις,μια στα ινστιτουτα,μια
με τον ΣΕΒ!και την πιτα ακοπη κ ο σκυλο χορτατο μπορεις?

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2014 στις 4:14 μ.μ.

2.38 Για το ΠΑΣΟΚ και την αυριανη γελανε και οι πετρες σας μαζι σου.Ασφαλως και δεν εχουμε καμμια σχεση με την οπορτουνιστικη παραδοση και τις ιδεολογικες παρεκλισεις που ειχε το ΚΚ απο το 1956 εχεις απολυτα δικιο. αντιπαλος μας ειναι ο ταξικος εχθρος με οποια πολιτικη μορφη και να εμφανιζεται ΠΑΝ

κοινός νους
2 Μαΐου 2014 στις 5:29 μ.μ.

Για να τα βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα: To KKE από 8,5% το Μάϊο του 2012, πήγε στο 4,5% τον Ιούνιο. Έχασε, λοιπόν, τους μισούς ψηφοφόρους του, οι οποίοι σκεπτόμενοι ορθολογικά προτίμησαν στο εκλογικό επίπεδο της δράσης τους (καθώς υπάρχουν και άλλα επίπεδα δράσης ενός ενεργού πολίτη) επέλεξαν σε αυτή τη φάση να ψηφίσουν το ΣΥΡΙΖΑ, μη αντέχοντας στην προοπτική να έχουν ξανά κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ. Η ίδια η Παπαρήγα, με δηλώσεις της ότι το ΚΚΕ δεν επιθυμεί να κυβερνήσει και με τον αποκλεισμό κάθε πιθανότητας συνεργασίας με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ άλλο σχηματισμό, δεν τους είχε αφήσει κανένα περιθώριο.

Άφησαν, λοιπόν, το Κόμμα και ψήφισαν τον «οπορτουνιστικό εχθρό» κατηγορούμενοι από πολλά μέσα του Κόμματος ότι είχαν ελλιπή ταξική συνείδηση (!). Το Κόμμα, λοιπόν, στοχεύει αυτή τη στιγμή στον επαναπατρισμό των ψηφοφόρων αυτών, θεωρώντας ότι ακόμη μπορεί να ασκεί επιρροή πάνω τους και αντιλαμβανόμενο ότι δεν μπορεί να έχει πολιτική διείσδυση ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.

Το μοναδικό target group του Κόμματος αυτή τη στιγμή είναι οι ψηφοφόροι του που έχασε τον Ιούνιο. Θα μου πει κανείς, τώρα, είναι αρκετοί αυτοί; Για την τωρινή ηγεσία του Κόμματος φτάνουν και περισσεύουν. Αν επανέλθουν θα μπορεί να μιλάει για αύξηση 100% των ποσοστών του (!), η ηγεσία δεν θα μπορεί να αμφισβητηθεί, το Κόμμα θα πάρει πολύ μεγαλύτερη επιχορήγηση και άσε την Επανάσταση να περιμένει .

Δυστυχώς, το Κόμμα δεν έχει καταλάβει ότι όποιος κάνει την κίνηση μία φορά έχει πλέον απελευθερωθεί και μπορεί να βλέπει πιο καθαρά. Το πιο πιθανό είναι οι ψηφοφόροι αυτοί να τριχοτομηθούν. Κάποιοι θα ξαναψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ γιατί εξακολουθεί να ισχύει ο λόγος για τον οποίο τον είχαν προτιμήσει, κάποιοι θα επανέλθουν στο Κόμμα παρασυρόμενοι από αυτού του επιπέδου την προπαγάνδα και άλλοι θα επιλέξουν τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ επειδή βλέπουν σε αυτήν μία πιο χειροπιαστή αντίδραση στο επίπεδο του μαζικού κινήματος και της αντιπαράθεσης με την εξουσία.

Κατά συνέπεια, μάλλον μικρό κέρδος έχει να περιμένει το ΚΚΕ από αυτού του επιπέδου την επίθεση που κάνει στο ΣΥΡΙΖΑ, μία επίθεση η οποία κάνει τους αντιμνημονιακούς ψηφοφόρους που έχουν δεχτεί όλη αυτή την επίθεση ενάντια στη ζωή τους και προσπαθούν να κατασταλάξουν κάπου, να βλέπουν στο πρόσωπο του ΚΚΕ μάλλον ένα σύμμαχο των Σαμαρά-Βενιζέλου και ένα προδότη των λαϊκών συμφερόντων.

Ως εκ τούτου; Μάπα το καρπούζι για το ΚΚΕ. Και μπορεί αυτό το κακόγουστο βίντεο να προκαλεί την οργή πολλών αριστερών, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα γυρίσει μπούμεραγκ ενάντια στους εμπνευστές του. Κυριακή κοντή γιορτή

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2014 στις 5:33 μ.μ.

το σύστημα παίζει και το τελευταίο χαρτί του αφού απέτυχε με την ΧΑ
τώρα έβαλε μπρος την μαύρη προπαγάνδα του ΚΚΕ

όχι ρε δεν είναι κόμμα του συστήματος το ΚΚΕ ....χαχχαχαχχαχαχαχα (το μικρό παιδάκι .....)
όχι ρε δεν το κρατούν με οικονομικά σκάνδαλα κουπόνια επιχορηγήσεις κλπ .... χαχχαχαχχαχαχχαχαχα (το μικρό παιδάκι .....)

κουμουνιστές πάρτε το χαμπάρι ... η ηγεσία σας , σας έχει πουλήσει κι εσάς και το εργατικό κίνημα ...αλλιώς τέτοιο χάλι δεν θα το είχαμε
ο λαός στο δρόμο και το ΚΚΕ να χτενίζετε

λέτε ρε το ΚΚΕ να είναι έτοιμο να πάρει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ!!
λέτε ρε το ΚΚΕ να θέλει να πάρει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ??

μπα εγώ είμαι σίγουρος πως πολιτική του ΚΚΕ είναι πως ο λαός δεν ωρίμασε
για να κάνει την επανάσταση χαχχαχαχχαχαχαχαχ (το μωράκι.........)

αλλά μιας και δεν ενδιαφέρει στο ΚΚΕ να μεγαλώσει το 5% του ποσοστού του
γιατί την λέει στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν καταδικάζει τους κυβερνόντες ?

ο ΣΥΡΙΖΑ πιθανά ΝΑ κυβερνήσει ….σήμερα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κυβερνά!!
περιμένω ένα ανάλογο βίντεο και για αυτούς που κυβερνούν …..(χαχχαχαχχαχαχχαχα το μωράκι .....)

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2014 στις 7:50 μ.μ.

Έχει άδικο για ΚΝΕ... Το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη άτομα που εθελοτυφλούν στις κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ και όχι για γέλια.

Ξεκάθαρα
2 Μαΐου 2014 στις 7:51 μ.μ.

Ναι βρε συντρόφια!
Ένα αντίστοιχο βίντεο για τη ΝΔ και ένα για το ΠΑΣΟΚ πότε θα βγάλετε;

Διότι αν δεν βγάλετε τότε δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη για να σας χαρακτηρίσουν ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2014 στις 8:09 μ.μ.

5.28 ΤΟ ΚΚΕ απευθυνεται στην εργατικη ταξη γιατι ο διαχωρισμος στην κοινωνια ειναι ΤΑΞΙΚΟΣ το 2012 χασαμε κοσμο απο της αυταπατες που υπηρχανε πριν το 1991. το ΚΚΕ ασφαλως θελει να κυβερνηση οταν ομως η εργατικη ταξη εχει παρει τα μεσα παραγωγης οποιος συμφωνει ερχεται μαζι μας. η καταστροφη που θα προκαλεσει ο συριζα θα ειναι ανευ προηγουμενου τα χειροτερα ειναι μπροστα το ΚΚΕ θα ειναι διπλα στον λαο την ωρα που θα πεφτουν τα παραμυθια στο χαος θα πατε μονοι σας ΠΑΝ

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2014 στις 8:26 μ.μ.

5.29 Ειναι και η χρυση αυγη αντιμνημονιακη δυναμη αλλωστε μαζι εισασταν στις πλατειες ΠΑΝ

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2014 στις 8:42 μ.μ.

Ποναει μεταλλαγμενοι ΠΑΣΟΚΟΙ ?Ποσο μ αρεσει !!!!!

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2014 στις 9:22 μ.μ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να δείτε ''σατιρικό''βίντεο με Σαμαρά Βενιζέλο Αδωνη και Φαήλο.Δεν κάνει τέτοιες απρέπειες το ΚΚΕ σε φίλους και κολλητούς,
Βέβαια με την σάτιρα οι σταλινικοί έχουν τόση σχέση όσο ο φάντης με το ρετσινόλαδο,αλλά αφού ο Αδωνης και ο φασισατικός Στόχος είδαν το βιντεο-λάσπη,ενθουσιάστηκαν και το διαφημίζουν σε όλα τα σάιτ τους,σημαίνει πως σταλινικοί και φασίστες έχουν τα ίδια γούστα.
Ας μην αυταπατάται η φράξια του Περισσού για τους χαμένους ψηφοφόρους του Ιούνη του 12.Δεν ξαναγυρίζουν στην σφηκοφωλιά όχι μία ''λαική εξουσία''να τους τάζει το ΚΚΕ,αλλά πενήντα.Απαξ και λάκηξαν απο το μαντρί,δεν τους ξαναβλέπουν.Δεν είναι κορόιδα όπως νομίζει το ΚΚΕ.
Οσο μάλιστα το ΚΚΕ στηρίζει με νύχια και με δόντια το καπιταλιστικό σύστημα και τους ακροδεξιούς Σαμαρομπαλτάκους,θά χάσει και αυτούς που του απέμειναν.Στις δημοτικές-περιφερειακές δεν θα υπάρχει πουθενά υποψήφιος της φράξιας στον δεύτερο γύρο.Θα είναι το πρώτο ηχηρό χαστούκι στους σεχταριστές σταλινικούς,για να ακολουθήσοπυν οι ευρωεκλογές και η πανωλεθρία που το περιμένει.

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2014 στις 10:11 μ.μ.

5.33 το μεγαλυτερο χαλι ειναι να εισαι μπροστα στην μεγαλυτερη καπιταλιστικη κριση και αντι να εχεις στοχο την ανατροπη του εσυ να νομιζεις οτι θα τον κανης ανθρωπινο ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2014 στις 10:31 μ.μ.

Εφαγαν τσουξιμο τα νεοπασοκια και οι κολαουζοι τους...τι να κανουμε πονανε οι αληθειες.
Το τραγελαφικο ειναι οτι οι συριζαιοι μιλανε ακομα για κινημα. Ουτε στην πρωτομαγια ρε δεν πατησαν ο προεδρος καιβτα στελεχη σας...! Προτιμησαν να πανε για να βρουν ψηφακια...
Πληροφοριες που τους θελουν να ειναι σε ραφτη για υπουργικα κοστουμια δεν εχουν εξακριβωθει...

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2014 στις 10:35 μ.μ.

Το να σατιρίζεις δεν είναι κακό. Αντίθετα, με τη σάτιρα λες τα πιο σοβαρά πράγματα μ' έναν άλλο, πιο ευχάριστο τρόπο. Χαίρομαι που το ΚΚΕ έκανε αυτό το video. Να βάλουμε λοιπόν κάποια πράγματα στη θέση τους. Το θέμα με το ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι επέλεξε την ΕΕ. Δικαίωμα του, όμως το Μνημόνιο είναι προσταγή της ΕΕ. Μ' άλλα λόγια δεν βλέπω να γίνεται και μέσα στην ΕΕ (Ευρωζώνη κλπ) και χωρίς μνημόνιο. Το ίδιο ισχύει για το Ευρώ.
Τώρα, αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδιος με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ: Ευτυχώς (και γι αυτόν) όχι. Αλλιώς θα είχε την αμέριστη συμπαράσταση των ΜΜΕ. Το σάπιο κομμάτι μεγαλοστελεχών του ΠΑΣΟΚ μένει στο μεγαλύτερο μέρος του στο ΠΑΣΟΚ, ή επιλέγει τη ΝΔ. Γνωστή δημοσιογράφος πχ, μέλος του ΠΑΣΟΚ και παλιά κολλητή του Άκη, επέλεξε τη ΝΔ, Τυχαίο; Δε νομίζω. Ο κόσμος πάλι έχει διαφορετική κατεύθυνση από τα βολεμένα κομματόσκυλα. Το ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έχουν στο χέρι με σκάνδαλα κι άλλα παρόμοια, που έχουν "δέσει" τα κυβερνώντα κόμματα κι οι δανειστές φοβούνται μήπως τελικά υπερισχύσει αυτό που θέλει ο κόσμος ο οποίος τον ψηφίζει. Πολλοί απλοί άνθρωποι όμως φοβούνται, μήπως καταντήσει ένας ακόμα διαχειριστής του συστήματος. Γι αυτό θα πρέπει να αγωνιστεί να πείσει τον κόσμο, ότι δε θα ακολουθήσει το δρόμο των άλλων κομμάτων εξουσίας. Αν τα καταφέρει, θα πάρει αυτοδυναμία.
Για τον ντόρο με το video: Είναι καλλιτεχνικό, ευφυές, κι απλό. Μ΄ άλλα λόγια εξαιρετικό. Πράγματι "το χάρηκαν" και κάποιοι δεξιοί. Αυτό όμως, επαναλαμβάνω, θα πρέπει να προβληματίσει μάλλον το ΣΥΡΙΖΑ για το πόσο πιστευτά γίνονται αυτά που λένε, άσχετα, αν θα βγει πρώτος με διψήφια διαφορά λόγω αγανάκτησης και πρόθεσης τιμωρίας των καταστροφέων τοκογλύφων και των υπηρετών τους (ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ κλπ).
Είμαι σίγουρος, ότι το ΚΚΕ θα κάνει παρόμοια, ίσως πιο καυστικά video για την ακροδεξιά που κυβερνάει: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κι υπόλοιπα ζόμπι. Να δούμε τότε, αν σατιρίζοντας τα ψέματα της ΝΔ, τα κανάλια θα αφιερώσουν τον ίδιο χρόνο... mitsos175.

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2014 στις 11:15 μ.μ.

Μου κάνει εντύπωση ότι για την εργατική πρωτομαγιά ( συγκεντρώσεις ομιλίες) από τα εργατικά συνδικάτα στο κέντρο της Αθήνας, κουβέντα στις σελίδες της αριστεράς! γιατί …..Άσχετο βέβαια περίπου με τα παραπάνω αλλά συνάμα και πολύ πιο σημαντικό….λέει πολλά.

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2014 στις 11:36 μ.μ.

9.22 Κανε κουραγιο φιλε μου ξερω σε τσουζει αλλα τη να κανης οπως στρωσατε θα κοιμηθυτε αμα δεν μπορεις ξυδακι ΠΑΝ

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2014 στις 11:39 μ.μ.

Πολύ πετυχημένο βίντεο. Και οι φίλοι που το κατακρίνουν, γιατί δεν μπαίνουν στην ουσία? Ενα καλοπροαίρετο ερώτημα θέλω να βάλω. Αλήθεια αυτό το μνημόνιο που μας γάνωσαν τ αυτιά το 2012, ότι θα το σκίσουν, τελικά θα το σκίσουν? Γιατί αν ΔΕΝ το σκίσουν, τότε και λίγα λέει το spot της ΚΝΕ. Μανώλης

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2014 στις 11:51 μ.μ.

11.36 Κανε κουραγιο φιλε μου ξερω σε τσουζει που θα σασ περαση και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλα τη να κανης οπως στρωσατε θα κοιμηθυτε ΚΚΕΔΕΣ αμα δεν μπορεις ξυδακι ΣΒΑΝ

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2014 στις 11:55 μ.μ.

Ρε κομπλεξάρες πως κάνετε έτσι για ένα βίντεο??? Και στο κάτω κάτω αυτό σας πείραξε? Δεν σας πείραξε η στάση του συριζα τοσο καιρο που μας δουλεύει και λεεί τη μία βλακεία μετά την άλλη.

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2014 στις 12:01 π.μ.

Το μνημόνιο μόνο ο λαός μπορεί να το σκίσει.Και θα το σκίσει όσα βιντεάκια και να βγάλει το ΚΚΕ.
Οπως συμπεριφέρεται το ΚΚΕ ο λαός εκτός απο το μνημόνιο θα ξεσκίσει και....το ΚΚΕ
Εκτός και προλάβει εν τω μεταξύ η Λιάνα και απο την Εκάλη ξεκινήσει την επανάσταση που συμφώνησε όταν συναντούσε τον Μπαλτάκο και μαζί και οι δυό τους φτιάξουν την λαική συμμαχία και την λαική εξουσία την Δευτέρα Παρουσία.Αμήν.

αντιρρησίας
3 Μαΐου 2014 στις 1:09 π.μ.

Το βίντεο αυτό είναι η επιτομή της παροιμίας «Είπαν στη γριά να κλάσει κι αυτή ξεκολιάστηκε». Αλλά έτσι ήταν πάντα οι σύντροφοι.

Κάποτε το Κόμμα δεν τους άφηνε ν’ ακούν ρεμπέτικα, γιατί τα θεωρούσαν τραγούδια της παρακμής, του περιθωρίου και της μαστούρας. Ένας επαναστάτης δε θα μπορούσε να διασκεδάζει με τέτοια τραγούδια. Κάποια στιγμή, όμως, το Κόμμα άλλαξε άποψη και οι οπαδοί του μπορούσαν ν’ ακούν χωρίς ενοχές τα ρεμπέτικα. Αυτό ήταν! Πού τους έβρισκες, πού τους έχανες τους σύντροφους, μες στα ρεμπετάδικα και το υπόγειο του Ξέρξη να χορεύουν χασαποσέρβικα και καρσιλαμάδες μέχρι το πρωί.

Πάμε ρε παιδιά και σ΄ ένα μπαρ! Όχι, έλεγε το Κόμμα. Δε γίνεται ν’ακούμε αμερικάνικα τραγούδια που περνάνε την προπαγάνδα του ψεύτικου αμερικανικού ονείρου και των μαστουρωμένων ψευτοεπαναστατών. Εμείς ακούμε μόνο ρεμπέτικα. Και γι’ αυτό, όμως, άλλαξε άποψη το Κόμμα και κάποια στιγμή επέτρεψε την ακρόαση τέτοιων ακουσμάτων. Άρχισαν, λοιπόν, οι Κνίτες ν’ ακούνε ροκ, αλλά πλεονέκτες και ατσούμπαλοι όπως πάντα , τα ‘καναν όλα αχταρμά και νόμιζαν πως ροκ είναι οι Scorpions και o Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Έτσι και με το χιούμορ. ΄Επρεπε ο λόγος και τα επιχειρήματα του Κνίτη να είναι σοβαρά. Χιούμορ και πλάκα ήταν απαγορευμένα από τον πολιτικό λόγο τους. Ώσπου και εδώ το Κόμμα ενέδωσε. Άρχισαν, λοιπόν, οι Κνίτες να κάνουν πλάκα και τρόμαξε ο Σεφερλής και ο ο Στάθης Ψάλτης.

Σύντροφοι, γελάει ο κόσμος. Όχι, όμως, όπως με τον τρόπο που θα θέλατε αλλά με την κατάντιά σας!!!

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2014 στις 4:36 π.μ.

Εκοτς απο πουθενάδες , Κάνετε και μοντάζ τρομάρα σας, Μη γελάτε, είναι σοβαρό να το κοιτάξετε δύο φορές ...

ΚΚΕ με τρέλλααααα.......
3 Μαΐου 2014 στις 11:51 π.μ.

Πράγματι πολύ πετυχημένο το βίντεο.
Από χθες το αναπαράγουν όλα τα συστημικά μέσα.

Μόνο που αποτρέπει όποιους πρώην ψηφοφόρους του ΚΚΕ σκέφτονταν να επιστρέψουν στο Κόμμα, και τους ξαναστέλνει αγκαλιά στο ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι λοιπόν. Συνεχίστε συντρόφια! Κάντε κι άλλες τέτοιες "γκρίζες" διαφημίσεις χωρίς πολιτικό μήνυμα.
Η έξοδος από το κοινοβούλιο για το ΚΚΕ είναι πολύ κοντά..........

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2014 στις 12:00 μ.μ.

-- Στο Δήμο Λάρισας η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε, επισήμως, με την παράταξη του ΠΑΣΟΚ και παίρνουν μέρος στις εκλογές με κοινό συνδυασμό και ψηφοδέλτιο και με υποψήφιο δήμαρχο τον προερχόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ Απ. Καλογιάννη.
-- Στο Δήμο Σοφάδων Καρδίτσας, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με κοινή διακήρυξή τους, εντάχθηκαν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού με επικεφαλής τον δήμαρχο Μπ. Παπαδόπουλο που προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. Στην ιδρυτική διακήρυξη της νέας αυτοδιοικητικής κίνησης που δημιουργήθηκε από τις παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται ότι «διαπιστώθηκε σύμπλευση απόψεων».
-- Στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα Καρδίτσας, ο Ηλ. Αντωνίου, από τα πρώτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε αναγγελθεί ως υποψήφιος δήμαρχος, ανακοίνωσε ότι συμφώνησε για κοινή κάθοδο με τον Δ. Τουλιά, που προέρχεται από τη ΝΔ, και τον Θ. Μαλέτσικα, που προέρχεται από τους ΑΝΕΛ, με επικεφαλής του κοινού συνδυασμού τον Δ. Τουλιά. Μάλιστα, στην κοινή ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για «Ενιαίο, Ενωτικό, Δυναμικό και Πολυσυλλεκτικό Ψηφοδέλτιο απαλλαγμένο από τις διάφορες καταστρεπτικές αγκυλώσεις του παρελθόντος» και διακηρύσσουν «...την πλήρη ταύτιση των απόψεών μας και των κοινών μας θέσεων απέναντι στα σοβαρά ζητήματα του δήμου».
-- Στο Δήμο Μουζακίου Καρδίτσας, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δικό του συνδυασμό και «δικοί» του μπήκαν στο συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ.
-- Το ίδιο έγινε και στο Δήμο Παλαμά, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την τελευταία στιγμή πάσχιζε να «κατεβάσει» δικό του ψηφοδέλτιο, αλλά, τελικά, δεν τα κατάφερε...
-- Στο Δήμο Νότιου Πηλίου, στο ψηφοδέλτιο που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ μετέχουν τρία άτομα που θεωρούνται ότι πρόσκεινται στη Χρυσή Αυγή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Νομό Καρδίτσας με δικό του ψηφοδέλτιο ο ΣΥΡΙΖΑ «κατεβαίνει» μόνο στο Δήμο Καρδίτσας, ενώ και στο Νομό Τρικάλων δεν κατάφερε να συμπληρώσει ψηφοδέλτια στους Δήμους Πύλης και Φαρκαδόνας.

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2014 στις 12:58 μ.μ.

Μανωλη ωραιο βιντεο βλακειας!
μπορει να το βγαλει και η ανταρσυα και οποιος αλλος θελει.μλ κκε, αναρχικοι, οι παντες. για κοιτα:

το κκε δε θα συνεργαστει ποτε με τους καπιταλιστες!! χα χα χα χα χα! (συνεργαστικε χωρις ντροπη σε παγκοσμια αποκλειστικοτητα 2 φορες τζαβετακη ζολωτα) χα χα χα! ακομη γελαμε!! χα χα χα!

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2014 στις 2:53 μ.μ.

Το γκρίζο είναι γκρίζο από όπου και αν προέρχεται. Τελευταίο θύμα του η ΚΝΕ!

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2014 στις 3:22 μ.μ.

12.58 Ακομη γελαμε ΧΑ ΧΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ λεγοτανε και ειστε παρεα σημερα με ολους αυτους και ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ τοτε ητανε υπουργος οικονομικον. Δεν σε νοιαζει το τοτε σε τσουζει και σε ποναει οτι δεν γινονται ξανα τα ιδια σημερα ΧΑ ΧΑ σε τσουζει αλλα δεν πειραζει θα σου περασει ΠΑΝ

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2014 στις 4:09 μ.μ.

Τα ιδια λεγανε την εποχη μου οι Δαπιτες στις σχολες. Τωρα πλεον τα λενε και οι "αριστεροι"...
Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν...

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2014 στις 4:12 μ.μ.

11.51 για την ουσια σε αυτα που λεει βεβαια μουγκα. αλλωστε τη να πεις οσο για το ΚΚΕ το ενδιαφερον σας δεν μας χρειαζετε καθολου ΠΑΝ

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2014 στις 6:47 μ.μ.

http://newpost.gr/post/347988/adwnis-gewrgiadhs-oti-tha-efthana-sthn-zwh-moy-na-pw-eyge-sto-kke

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2014 στις 9:29 μ.μ.

ΝΤΡΟΠΗ!!!!!! ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ Η ΕΔΡΕΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ !!!!!!!!!!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΑ ΟΧΙ ΟΙ ΠΥΡΟΜΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ....ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2014 στις 9:58 μ.μ.

9.29 οι πυρομανεις ειναι οι καπιταλιστες και πρεπει να τους ανατρεψουμε. και σιγουρα γελαει καλυτερα αυτος που γελαει τελευταιος. δεν εχεις δει τιποτα ακομα ΠΑΝ

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2014 στις 10:15 μ.μ.

Ρε ΚΚε εδες γιατί ρε δεν αφήνεται τα παιδιά να πάρουν με την ησυχία τους την εξουσία , όλο τρικλοποδιές τους βάζετε. Μια με το βίντεο με την Κανέλη και τον Τσίπρα που ξεδιάντροπα διαμαρτυρηθήκατε χωρίς τσίπα , τώρα με τα μωρά που γελάνε, δεν έχετε το Θεό σας. Τα ίδια λέγατε και με το ΠΑΣΟΚ από το 1978 και τι έγινε, κατάργησε τις τάξεις, φάγανε με χρυσά κουτάλια οι υμέτεροι, γιατί δηλαδή ποιος έπρεπε να φάει δεν ντρέπεστε και προ δικό σας πείσμα έφτιαξαν την σημερινή Ελλάδα των μεγάλων αποδόσεων ας είναι και από την ανάποδη, αυτό τώρα θα κοιτάξουμε; Kαί συ ρε ΠΑΝ δεν ξέρεις τη σωστή ιδεολογία που λέει ότι ο καλός αριστεροσοσιαλιστής κοιμάται με το ένα μάτι ανοιχτό μη και έρθει ο κομουνισμός και του πάρει το σπίτι η να μου κοπούν τα χέρια άμα ψηφίσω κομουνιστές , ψάχνεις και συ να βρεις ψήλους στα άχυρα με επιστημονικές Μαρξιστικές Θεωρίες περί κίνησης τις ύλης και ωρίμανσης των υλικών μέσων παραγωγής που ξεπερνούν σε επαναστατικότητα τους ανθρώπους ,είσαι με τα καλά σου η να φωνάξουμε γιατρό.

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2014 στις 11:43 μ.μ.

10.15 Αυτοι νομιζανε οτι θα βρουνε συνενοχο το ΚΚΕ στο εγκλημα που ετοιμαζουνε αλλα χασανε το 1958 και το 1989 που ξερανε τελειωσε τα συμπερασματα βγηκανε τα ιδια λαθη δεν ξαναγινο νται οσο και να γαυγιζουνε ΠΑΝ

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2014 στις 11:54 μ.μ.

@ 10:15
Παρακαλώ πολή, μην τον μπερδεύεις τον ΠΑΝ.
2-3 πράγματα έχει αποστηθίσει, μην έχεις πολλές απαιτήσεις, δεν έχει άλλωστε και παραπάνω χώρο στον "εγκέφαλό" του. .
Είπαμε "ΕΣΕΡ ΟΙ και ΜΕΝ ΣΕΒΙΚΟΙ, ΚΑΡΛ και ΡΟΖΑ, ΕΜΠ ΕΤ ΣΑΙΝ ΤΕΜΑΝ, ΧΑ ΧΑ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ, σε τσουζι πιες χολυ και ξηδη."

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2014 στις 12:43 π.μ.

Μανωλάκη, γιατί δεν υπογράφεις; Ντρέπεσαι;

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2014 στις 1:32 π.μ.

11.54 καταλαβαινω τον πονο σου φιλε μου κανε κουραγιο αυτα εχει ο καπιταλισμος οταν γινεσε διαχειρηστης του. Μπορεις να συνεχισεις να βριζεις δεν τρεχει τιποτα αυτα εχει ο ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝ

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2014 στις 9:55 π.μ.

Από 10;15: Ξέρετε τi μου θύμισε ο 11:54 , τον συχωρεμένο τον πατέρα μου που το 1956 ψώνιζε από το μπακάλη του χωριού που τύχαινε να είναι και μπατζανάκης του με το σύστημα του “βερεσέ” και όταν ερχόταν η ώρα να πληρώσει του έβαζε τα τριπλάσια από ότι είχε πάρει. Άλλα επειδή ο πατέρας μου έφευγε από το χωριό να πάει στην Αθήνα να κάνει κανένα μεροκάματο για να ξεπληρώσει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού επαναλάμβανε αυτά που χρωστούσε και τα έλεγε ένα προς ένα στο μπακάλη απέξω και αυτός του έλεγε, έχεις μικρό κεφάλι και δεν χωράνε όλα αυτά στο ξερό σου για αυτό πλήρωσε αυτά που σου λέω εγώ και δεν πήγα και ταξίδι εις τας Αθήνας.

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2014 στις 12:11 μ.μ.

Προς κοινό νου

Δεν είμαι σίγουρος ότι το σχόλιο μου θα αναρτηθεί διότι τελευταία είναι άφαντα ( για blog αυτοπροσδιοριζόμενο αριστερό με ενοχλεί αυτή η στάση) θα μπω όμως στη διαδικασία να ξαναγράψω.

Το βιντεάκι σαν γκαγκ είναι πολύ πετυχημένο, παίρνει άριστα (γκαγκ είναι το κωμικό τέχνασμα σαν σύντομο αστείο στη κινούμενη εικόνα - σινεμά, καρτούν κλπ). Προκαλεί αβίαστα γέλιο.

Το βιντεάκι σαν περιοχόμενο, σαν πολιτικό μήνυμα προκαλεί αντιδράσεις σε αυτούς που θέλει να σατυρίσει.
Γιατί διαμαρτύρεστε; Λόγια του ΣΥΡΙΖΑ δια του προέδρου του ότι θα σκίσει το μνημόνιο, Λόγια του ίδιου προσώπου ότι το μνημόνιο είναι 400 εφαρμοστικοί νόμοι , άντε να επαναφέρουμε το βασικό μεροκάματο στα 751 και τίποτε άλλο. Ακόμα και για τις απολύσεις στο δημόσιο , πχ για τις ηρωικές καθαρίστριες (έχει μάλιστα την Δέσποινα Μανώλη υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο) δεν μιλάει. Λέει θα επαναφέρει τις αδικίες και όσες απολύσεις έγιναν κατα παράβαση του συντάγματος και του νόμου. Κουβέντα ότι ο καθαρισμός στα δημόσιο και στο Υπ. Οικονομικών δίνεται σε εργολάβους με σκλάβους εργαζόμενους, πουθενά ότι νόμος απολύει τις καθαρίστριες και δεν μιλάει για κατάργησή του . Ακόμα και η επίκληση του συντάγματος είναι κάλπικη αφού το περίφημο 103 άρθρο προστατεύει την μονιμότητα εφόσον δεν έχει καταργηθεί η οργανική θέση πράγμα που δεν λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ρε παλληκάρια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μαζί με την ΕΕ ματώνουν τον λαό μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις άνευ προηγουμένου και με την ταχύτητα του φωτός αλλαγές θέσεων , τι επιδιώκει; Αφού στην ουσία της πολιτικής αυτής είναι σύμφωνος και η ουσία είναι η ΕΕ και το ευρώ.
Πέστε ότι το ΚΚΕ στις εκλογές θα πάρει 0,5% θα εξαφανιστεί (θα πάρει βέβαια ποσοστά που θα τρίβεται τα μάτια σας γιατί ο λαός αναγνωρίζει την εντιμότητά του κλπ), τον λαό θα τον σώσει ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτή την πολιτική που εξαγγέλει;
Εδώ γελάμε πιο πολύ απο το μωράκι... μόνο που το γέλιο αυτό είναι για κλάμματα.

Κολοκοτρώνης

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2014 στις 6:10 μ.μ.

12.11 μ.μ. Κολοκοτρώνης? Ο γνωστός Κώστας Κολοκοτρώνης όπως τον προσφωνούν οι ναζί?
Γιαυτό συμπίπτουν τόσο πολύ οι απόψεις σου με τους ναζιστές.
Περίμενε στις εκλογές να δείς τα ποσοστά σου και μετά καυχιέσαι.
Γιατί δεν κλάνει ο πεθαμένος όση φασολάδα και να φάει.
Ακου έντιμο το ΚΚΕ!.Ωρες-ωρες έχουν πλάκα οι σταλίνες.

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2014 στις 7:04 μ.μ.

Ας πάρει 0,5 και θα δεις που θα τρέχεις να κρυφτείς κωλοκοτρωνάκη, που το παίζεις και άνετος. Σε καμιά τουαλέτα μέσα θα σε ψάχνουμε.

Έχεις καλά μηνύματα; Έχετε εκλογικό ρεύμα; Για να δούμε, πόσοι επικροτούν τους ΠΑΝ, ΜΑΝ, ΚΟΛ. Είναι και ένα δείγμα για την κατάσταση(κατάντια) του κομμουνιστικού κινήματος, οπότε με ενδιαφέρει κι εμένα.

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2014 στις 7:55 μ.μ.

7.04 μεγαλυτερη καταντια απο την δικια σας δεν υπαρχει και ακομα δεν εχεις δει τιποτα υπομονη Πν

κοινός νους
4 Μαΐου 2014 στις 8:02 μ.μ.

@Κολοτρώνη

Δεν διαμαρτυρήθηκα για τίποτα. Έτσι κι αλλιώς μου είναι άγνωστη έννοια ο "κομματικός πατριωτισμός". Απλά αναφέρθηκα στο target group στο οποίο στοχεύει και έκανα μια εκτίμηση για το ότι δε θα βγει στο Κόμμα αυτή η στόχευση.

Και όχι απλά δε θα του βγει αυτού του επιπέδου η καμπάνια, αλλά θα του γυρίσει μπούμεραγκ

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2014 στις 9:42 μ.μ.

8.02 ενω αν ειχαμε κανει μια συνεργασια με τον συριζα για να σωθει ο καπιταλισμος απο την κριση του και να δολοφονησουμε τον λαο ολοι μαζι εκει θα σου αρεσε ΠΑΝ

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2014 στις 10:20 μ.μ.

- Αλήθεια, ποιο κόμμα έχρισε υποψήφιο μετά βαΐων και κλάδων τον ακροδεξιό αντισημίτη κύριο Θεόδωρο Καρυπίδη, για να τρέξει μετά να τα μαζέψει όταν θύμωσε η μαμά Αμερική, προκαλώντας έτσι και τη στενοχώρια για το αδικημένο πουλέν του του Έλληνα "Φύρερ" κυρίου Κωνσταντίνου Πλεύρη; Ο ΣΥΡΙΖΑ, ε; Ας στο διάλο!!

- Και ποιο κόμμα έβαλε "στο πλυντήριο" τον ΠΑΣΟΚάρχη και "μνημονιακό" κύριο Οδυσσέα Βουδούρη κατεβάζοντάς τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, χωρίς ποτέ να αποσύρει την υποψηφιότητα; Ποιο κόμμα έστειλε και το δίπολο που άρμεξε ("μνημόνιο-αντιμνημόνιο") στο διάλο προκειμένου να καλύψει το εν λόγω άπλυτο; Πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ; Τι λε ρε παιδί μου!


- Τον Τουρκοφάγο εθνικιστή κύριο Κώστα Γρίβα ποιος τον παρουσίασε ως αναλυτή γεωπολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ; Το ίδιο το Left.gr; Πέφτουμε απ' τα σύννεφα για άλλη μια φορά!

- Αλλά ποιο κόμμα έδωσε το χρίσμα του υποψήφιου δημάρχου Καλαμάτας στον Νεοδημοκράτη Μανώλη Μάκαρη, αραδιάζοντας μάλιστα και ένα κάρο ψέματα ότι δήθεν ήταν...αντιμνημονιακός για να το δικαιολογήσει, χωρίς, βεβαίως, να αποσύρει ή να συζητήσει καν την απόσυρση της υποψηφιότητας; Φυσικά, ο εξπέρ στην απάτη ΣΥΡΙΖΑ.

- Αλλά μισό λεπτό! Ποιο κόμμα έχρισε υποψήφιο στη Φθιώτιδα, με τον γνωστό "δημοκρατικό" τρόπο του και την γνωστή γαργάρα να ξεχαστούν τα δύσκολα από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ του τον ΠΑΣΟΚάνθρωπο κύριο Δημήτρη Τιμπλαλέξη; Άρχισε να γίνεται βαρετό, ε; O ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, το φιάσκο με Σαμπιχά Σουλεϊμάν το αφήνουμε γιατί μας τα 'πρηξαν οι Ευαγγελάτοι, αλλά με το δεύτερο και καπάκι με τον Αχμέτ Κουρτ αποδείχτηκε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ ο διεθνισμός επεκτείνεται και στα γούστα με την τουρκική ακροδεξιά. Να χαρώ εγώ τους "αντι-Αδωνικούς" αριστερούς.

- Για κάτσε όμως. Δεν είπαμε κάτι που να προσεγγίζει το μέγα σκάνδαλο του τι έγραψε ο βιβλιοπώλης στο τουίτερ. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Μήπως σας κάνει η δήλωση στήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ στον ανοιχτά ρατσιστή δικηγόρο των φραουλάδων που πυροβολούσαν μετανάστες στη Μανωλάδα, του κυρίου Σάκη Κότσιφα;

- Στο Δήμο Λάρισας με ποιον κατεβαίνει μαζί το κώμα; Με την ΠΑΣΟΚάρα, βέβαια.

- Στις Σοφάδες ποιον στηρίζει επισήμως; Τον Παπαδόπουλο της ΠΑΣΟΚάρας, ασφαλώς.

- Στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα; Νέα Δημοκρατία και Ανεξάρτητους Έλληνες.

- Στο Μουζάκι; Κανένα, μπήκε σύσσωμος στο ΠΑΣΟΚ, έχει καλύτερο κλίμα.

- Στο Δήμο Παλαμά; Μια απ' τα ίδια.

- Στο Νότιο Πήλιο; Ε, εδώ πίεσε τρεις της Χρυσής Αυγής προς τα αριστερά και τους εγκόλπωσε στο ψηφοδέλτιο. (Πηγή)

- Και για κερασάκι στην τούρτα, στη λίστα ευρωεκλογών μας φύλαξε τον λογοκλόπο και χαφιέ διαφημιστή της Λέξους, πάντα με την αριστερή έννοια (1, 2, 3).

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2014 στις 11:58 μ.μ.

Δεν διαθέτω "πολιτικό βαρόμετρο" για να μετρήσω την "πολιτική πίεση" αλλά μέσα στο κίνημα βρίσκομαι. Μιλάω με δεκάδες ανθρώπους καθημερινά και μπορώ να βγάλω συμπεράσματα.
Κρατείστε αυτό που θα σας γράφω και να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί. Ο αριστερός κόσμος δεν θέλει μόνο να στείλει μήνυμα στη κυβέρνηση , θέλει να στείλει μήνυμα και στο ΣΥΡΙΖΑ για την έντονη σοσιαλδημοκρατικοποίησή του, για τις κωλοτούμπες κλπ και για τον τρόπο που ο κ. Τσίπρας συμπεριφέρεται και σαν πρόσωπο.
Νομίζετε ότι οι αριστεροί που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνη του 2012 δεν αντιλαμβάνονται τι τους γίνεται; H εμπειρία με το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ πρόσφατη. Ξέρω πάρα πολλούς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ το 2012 και τώρα δεν θα τον ψηφίσουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει μικρότερο ποσοστό από το 2012 και μάλιστα πολύ μικρότερο. Θυμηθείτε το
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ

Κολοκοτρώνης

Ανώνυμος
5 Μαΐου 2014 στις 1:18 π.μ.

Τραβηχτέ και κανα καζανάκι ρε μάγκες ,βρομίσαμε,εδω πέρα >Δεν πατε για υπνο καλύτερα ?

Ανώνυμος
5 Μαΐου 2014 στις 6:06 μ.μ.

Ας πάρει και μικρότερο ποσοστό ο ΣΥΡΙΖΑ απ' τον κόσμο.
Εγώ να δω που θα ΔΩΣΕΙ το ποσοστό θέλω.

Άμα το δώσει στο Ποτάμι και το ΚΚΕ...πολύ αριστερή η κριτική του στο ΣΥΡΙΖΑ, τι να πω!
Να προσέχουν γιατί παραγίνονται ακραίοι κομμουνιστές!!

Ανώνυμος
5 Μαΐου 2014 στις 11:05 μ.μ.

@10:20

Τώρα εσύ μεγάλε αντιγράφεις ποστ από το leninreloaded (http://leninreloaded.blogspot.gr/2014/05/blog-post_923.html) και ούτε που αναφέρεις που το 'κλεψες..

Για πες μου ρε επαναστάτη της αντιγραφής, είναι νέα τακτική του κόμματος να μπαίνετε σε κάθε μπλογκ και να αναπαράγετε τα κείμενα που σας δίνει το κόμμα;;;;

Δικά σας πράγματα δεν μπορείτε να γράψετε;
Χωρίς κατάλληλη γραμμή, δεν μπορείτε να εκφραστείτε;;;


Ανώνυμος
6 Μαΐου 2014 στις 1:33 π.μ.

αυτό σε πόνεσε. Ανώνυμος 5 Μαΐου 2014 - 11:05 μ.μ. στην αντιγραφή κόλας
φερε μας και εσύ, και εμείς θα κρίνουμε το περιεχόμενο ως οφειλες να έκανες και εσύ...
τσουκ .

Ανώνυμος
6 Μαΐου 2014 στις 1:34 π.μ.

Μη δινεις διευθηνση σταλινικων μπλοκ 11.05....

6 Μαΐου 2014 στις 1:02 μ.μ.

Το επίπεδο της αντιπαράθεσης στα σχόλια προσεγγίζει αυτό μεταξύ ολυμπιακού - παναθηναικού. Είναι τόσο δύσκολο δηλαδή να καταλάβει κάποιος πως ο Συριζα είναι ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα που δεν έχει καμία διάθεση να σκίσει κανένα μνημόνιο!

Ανώνυμος
6 Μαΐου 2014 στις 4:52 μ.μ.

1.34 Δεν υπαρχουνε ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ μπλοκ αλλα ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΑ ΠΑΝ

Ανώνυμος
6 Μαΐου 2014 στις 5:52 μ.μ.

Τι είναι τα ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΑ ΠΑΝ;;;;

Ανώνυμος
6 Μαΐου 2014 στις 7:35 μ.μ.

5.52 δεν υπαρχει ορος ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ αλλα μονο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΠΑΝ

Ανώνυμος
6 Μαΐου 2014 στις 10:01 μ.μ.

@ Ανώνυμος 5.52

Να τι είναι τα μπολσεβίκικα: "Και πήγαν και κρέμασαν το πανό τους και δεν ενόχλησαν κανέναν" (Τάδε έφη Νικήτας Κακλαμάνης)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U4r-0tYd944#t=0

κλεμμένο βιντεάκι από: http://jungle-report.blogspot.gr/2014/05/kke-problem.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+Jungle-report+%28JUNGLE-Report%29


Σχόλιο από: Σωματέμπορος/Έμπορος Ναρκωτικών - δεν το λέω εγώ ΒΑΘΥ, η Κανέλλη το λέει (όταν δεν γλείφει τον Μπαλτάκο).


Ανώνυμος
6 Μαΐου 2014 στις 10:12 μ.μ.

@ τσουκ 1:33

Το περιεχόμενο είναι απλά για ....τα μπάζα.
Σπέκουλα, ψέμματα, μισές αλήθειες.
Κλασσική φασιστική τακτική δηλαδή. Κλασσικό νεοΚΚΕ.

τσακ

Ανώνυμος
6 Μαΐου 2014 στις 10:22 μ.μ.

Βλάκα 5:52 δεν ξέρεις δήθεν τι είναι τα ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΑ ΠΑΝ!

Είναι Πίτα - ΠΑΝ με τυλιγμένα σε ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.

Ανώνυμος
7 Μαΐου 2014 στις 10:23 π.μ.

@αντιρρησίαςΚαλά τα λες αλλά οι Scorpions και ο Παπακωνσταντίνου είναι όντως Ροκ

αντιρρησίας
7 Μαΐου 2014 στις 3:09 μ.μ.

@10.23
OK, δε θα τα χαλάσουμε εκεί. Τα σημαντικά είναι τα άλλα.

Εγώ πάντως, αντί για Scorpions, θα σου πρότεινα Led Zeppelin και, αντί για Βασίλη Παπακωνσταντίνου, θα σου πρότεινα Παύλο Σιδηρόπουλο

Ανώνυμος
7 Μαΐου 2014 στις 4:35 μ.μ.

Ο γνωστός δημοκράτης Φαήλος Κρανιδιώτης στον ιστότοπο που ελεγχει, το Antinews, έγραψε τα εξής διαφωτιστικά:
«Τελικά έχουν χιούμορ στον Περισσό. Ειδικά η Νεολαία τους η οποία «ξεσκίζει» τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος λέει ότι θα σκίσει τα μνημόνια. Το προεκλογικό σποτάκι που έφτιαξε η ΚΝΕ είναι όλα τα λεφτά».
Αναρμόδιος

Ανώνυμος
7 Μαΐου 2014 στις 7:10 μ.μ.

4.35 Για την ουσια του βιντεο εχεις να πεις κατι η πιστευεις ακομα οτι θα σκισει το μνημο νιο ΠΑΝ

Ανώνυμος
7 Μαΐου 2014 στις 11:33 μ.μ.

ΠΡΟΣ ΠΑΝ 7:10 μ.μ.
Πάντως δεν πιστεύω αυτό που πιστεύεις εσύ μαζί με τον Φαήλο.
Αναρμόδιος

Ανώνυμος
8 Μαΐου 2014 στις 7:59 π.μ.

@Ανώνυμο 4.35
Με την λογική σου και ο Μαρινάκης, επιφανής εκπρόσωπος των εφοπλιστών, είπε ότι θα ψήφιζε σύριζα. Φαντάσου τώρα τι "φιλολαικά συμφέροντα" εκπροσωπεί ο σύριζα. Μανώλης

Ανώνυμος
8 Μαΐου 2014 στις 9:02 π.μ.

Ρε παιδιά, κάτι, ένα σχόλιο για τις φοιτητικές εκλογές? Τίποτα, μούγκα στη στρούγκα? Που είναι αυτή η "κυβερνώσα αριστερά"? Κάτι τέλος πάντων για την μεγάλη νίκη της Πανσπουδαστικής? Καλή σας χώνεψη. Και πού είστε ακόμα.!!! Θα τρίβετε τα ματάκια σας. Εξαιρετικά αφιερωμένο σε κάτι "πρώην".
Μανώλης

Ανώνυμος
8 Μαΐου 2014 στις 3:02 μ.μ.

ΠΡΟΣ ΠΑΝ 7:10 μ.μ.
Πάντως δεν πιστεύω αυτό που πιστεύεις εσύ μαζί με τον Φαήλο.
Αναρμόδιος

Ανώνυμος
8 Μαΐου 2014 στις 9:30 μ.μ.

3.02 ο φαηλος και εσυ πιστευετε στον καπιταλισμο οποτε υπαρχει κοινο πεδιο δρασης μαζι του δεν εχεις προβλημα. οσο για την ψευτικη δικομματικη κοκορομαχια την εχουμε γνωρισει με το παλιο πασοκ οποτε δεν τσιμπαμε ΠΑΝ

οπορτουνιστικό απολειφάδι
9 Μαΐου 2014 στις 12:46 π.μ.

@Μανώλη

Συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη της Πανσπουδαστικής, για τη μεγάλη νίκη του ταξικού κινήματος. Η Πανσπουδαστική δείχνει σε όλους μας το δρόμο της νίκης και το πώς κερδίζονται οι αγώνες. Με μαχητικότητα, ταξική συνέπεια, ενότητα και πάλη, ο φοιτητής δε σκύβει το κεφάλι. Ούτε στα Πανεπιστήμια, ούτε πουθενά, ο ΣΥΡΙΖΑ κι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν ξαναγυρνάν. Έξω οι οπορτουνιστές απ'τα Πανεπιστήμια, να φύγουν κι οι ρεφορμιστές για διακοπές στα Ίμια. Με καθοδήγηση Μαϊλη κανένα δε φοβάμαι, με Ριζοσπάστη στο προσκέφαλο για φυλαχτό κοιμάμαι.

ΥΓ. Αυτό για την πρώην σου, Μανώλη, είναι λίγο άκυρο και νομίζω ότι αποπροσανατολίζει τη συζήτηση από τη μεγάλη νίκη των ταξικών-μπολσεβίκικων-κομμουνιστικών δυνάμεων μέσα στα Πανεπιστήμια. Σήμερα πρέπει να χαρούμε τη μεγάλη νίκη και μόνο αυτή.

Ανώνυμος
9 Μαΐου 2014 στις 11:47 μ.μ.

Μπορείς επίσης να χαρείς και την Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη, του Κόκκινου Στρατού και της ΕΣΣΔ στις 9 Μαίου 1945. Αλλά ξέχασα, εσείς αυτή την ημέρα την ψηφίσατε μαζί με τους "κακούς Γερμανούς" και τους "αριστερούς Ολάντ",με όλη την "την δημοκρατική ΕΕ" , που στην μισή Ευρώπη έχει ανεβάσει τους ναζί στις κυβερνήσεις, και την λέτε μέρα της ΕΕ. Φτού κακά, που θα πείτε την λέξη ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ. Την αποκηρύξατε πρώτοι απ όλους. Ο καθείς εφ ώ ετάχθη. Μανώλης

ΚΚΕδοφρένεια
11 Μαΐου 2014 στις 12:15 π.μ.

Νομίζω καταφανώς προκύπτει από την σταθερά πρώτη ή δεύτερη θέση της Πκσ (ή Πσκ παλαιότερα) στις φοιτητικές εκλογές τα περισσότερα από τα τελευταία 30 χρόνια, πως η τροχιά των πραγμάτων είναι ξεκάθαρη.

Στις επόμενες εκλογές το ΚΚΕ θα έρθει δεύτερο κόμμα.

Είναι βέβαιο, αυτό σηματοδοτούν και οι πανηγυρισμοί του ΜανούηλοΜανωλοΠΑΝ.

11 Μαΐου 2014 στις 1:22 π.μ.

Και αριστερή κυβέρνηση με τις μετανοουσες Μαγδαλινες ΝΔ - ΠΑΣΟΚ θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Kai αριστερή ΕΕ θα μας φτιάξει ο Τσιπρας όπως δημοκρατική Ουκρανία με ναζιστικη Χουντα ανδρεικελο της ΕΕ ΝΑΤΟ στηρίζει το αριστερό ΚΕΑ.

Τυφλά να χείλη η Δεξιά του Παπαγου, αυτη που έφτιαχνε μόνο γιοφύρια.

αντιρρησίας
11 Μαΐου 2014 στις 2:30 π.μ.

Το θέμα, φίλτατε Anton, είναι τι θα κάνει επιτέλους το ΚΚΕ και ας αφήσει κατά μέρος τις κλάψες και τις καταγγελίες.

Κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ του φαίνεται πολύ light και ξεπουλημένος, τι κάνει με όλες τις άλλες δυνάμεις της κατακερματισμένης αριστεράς; Θα μπει επιτέλους σε διαδικασία διαλόγου μαζί τους; Δε μιλάμε για εκλογικές συνεργασίες. Μιλάμε για κοινές κινηματικές δράσεις σε μείζονα ζητήματα ( σε πολλά από τα οποία θα μπορούσε και δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ να μετέχουν.). Τι ακριβώς κάνει; Πού είναι η άσκηση τακτικής; Οι άλλοι παίζουν μπάλα και το ΚΚΕ περιμένει στη γωνία ελπίζοντας σε μια μικρή αύξηση των ποσοστών του και σε επαλήθευση των προβλέψεών του για το ΣΥΡΙΖΑ. Του αρκεί αυτό; Μικρά μυαλά, μικρές προσδοκίες, μου φαίνεται

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2014 στις 11:44 π.μ.

12.15 αστικες εκλογικες αυταπατες δεν υπαρχουνε στο ΚΚΕ. Μαλλον πρεπει να κοιταξες στον καθρεφτη και μπερδευτηκες ΠΑΝ

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2014 στις 7:03 μ.μ.

11.44 μονο φοιτι τικες εκλογικες αυταπατες υπαρχουνε στο ΚΚΕ. Μαλλον πρεπει να κοιταζει στον καθρεφτη και μπερδευτε ΣΒΑΝ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger