Home » » Σ’ όλο τον κόσμο είναι ίδια αλλά του Σόμπολου σπάει καρύδια.

Σ’ όλο τον κόσμο είναι ίδια αλλά του Σόμπολου σπάει καρύδια.

Από giorgis , Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010 | 9:11 μ.μ.

Οι δημοσιοκάφροι του Mega πρέπει να θεωρούν τους τηλεθεατές τους λωτοφάγους. Για δεύτερη μέρα έκοβε ο ένας και έραβε ο άλλος αναφερόμενοι στο συμβολικό χτύπημα που έκανε κάποια οργάνωση ένοπλης μειοψηφικής βίας μεταφέροντας τις αστειότητες που διοχετεύουν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί.

«Αν ήταν μέσα στο φυλάκιο ο λοχίας μπορεί να είχε τραυματιστεί σοβαρά στην καλύτερη περίπτωση, ενώ μπορεί να είχε χάσει και την ζωή του», μας είπε ο Στραβελάκης, ενώ ο Σόμπολος παρουσιάστηκε γνώστης των επιχειρησιακών κινδύνων μιας τέτοιας ενέργειας:
«Θέλω να επισημάνω ότι ο τρομοκράτης ή οι τρομοκράτες κυκλοφορούσαν με μια τσάντα που περιείχε την βόμβα ανάμεσα σε κόσμο με κίνδυνο για τους ίδιους και για τον κόσμο που περνούσε ανάμεσα τους να εκραγεί η βόμβα. Δηλαδή μέχρι να βάλουν την βόμβα στο κάδο απορριμμάτων διήνυσαν κάποια απόσταση».

Χρόνια στο κουρμπέτι είναι ο Σόμπολος και δεν τον θεωρούμε τόσο άσχετο να μην γνωρίζει ότι ο πυροδοτικός μηχανισμός στα εκρηκτικά σκευάσματα τοποθετείτε την τελευταία στιγμή. Απλώς το είπε για να πάρει πάσα ο Στραβελάκης και να συμπληρώσει: «Είναι πραγματικό θαύμα ότι δεν θρηνήσαμε χτες το βράδυ θύματα».

Το να επαναλάβουμε ότι πέρα απ’ το προειδοποιητικό τηλεφώνημα που υπήρξε και η ποσότητα της εκρηκτικής ύλης που χρησιμοποιήθηκες δεν θα μπορούσε να έχει … θύματα πέρα από δυο τζάμια, δεν έχει νόημα. Οι τύποι αυτοί έχουν αποστολή να δημιουργήσουν την αίσθηση στους τηλεθεατές τους που θέλουν οι ασφαλίτες, και αυτό κάνουν.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger