Home » » Επαθαν ομαδικό .. μουγκαφόν

Επαθαν ομαδικό .. μουγκαφόν

Από giorgis , Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010 | 7:22 μ.μ.

O Γερμανός σοσιαλδημοκράτης βουλευτής Βόλφγκανγκ Βόνταργκ και επιδημιολόγος στο επάγγελμα καθώς και μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης, μαζί με βουλευτές από δέκα χώρες υπέγραψαν κείμενο το οποίο προωθούν για συζήτηση στο Συμβούλιο της Ευρώπης, την ερχόμενη βδομάδα υποστηρίζοντας ότι η πανδημία της γρίπης των χοίρων που υιοθέτησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ήταν μια απάτη, η οποία είχε μοναδικό σκοπό να υποστηρίξει «τα συμφέροντα των εργαστηρίων παρασκευής εμβολίων».

Σε κείμενο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι τα εργαστήρια «υποκίνησαν την κατασπατάληση πόρων που προοριζόταν για την υγεία προς όφελος αναποτελεσματικών στρατηγικών εμβολιασμού», και «εξέθεσαν χωρίς λόγο εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους στους κινδύνους των άγνωστων παρενεργειών των εμβολίων που δεν ήταν επαρκώς δοκιμασμένα».

Το τι μίζες έπεσαν στους αξιωματούχους των κυβερνήσεων το υποθέτετε, φανταζόμαστε.

Εμείς στεκόμαστε σε κάτι άλλο. Η παραπάνω είδηση –που για μας είναι συγκλονιστική- έχει δει το φως της δημοσιότητας από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, εδώ και τρεις μέρες.
Περιμέναμε απ’ τους δικούς μας «αρμόδιους παράγοντες» να υπήρχε κάποιος σχολιασμός, όπως και απ’ τις Κυριακάτικες φυλλάδες να δώσουν διαστάσεις στο θέμα.

Το αποτέλεσμα είναι όλους να τους έχει πιάσει μουγκαφόν. Τρεις Κυριακάτικες φυλλάδες διαβάσαμε και ούτε στα «ψιλά» δεν υπήρχε σαν είδηση.
Γιατί άραγε;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger