Home » , » Σε κάφρους απευθύνονται;

Σε κάφρους απευθύνονται;

Από giorgis , Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010 | 2:24 μ.μ.

Είχε προηγηθεί μπαράζ δημοσιευμάτων στις φυλλάδες, όπως και εκατοντάδες τοποθετήσεις «έγκυρων» τηλεοπτικών σχολιαστών για την «αναγκαιότητα λήψης επώδυνων μέτρων για να βγούμε απ’ την κρίση».

Ακολούθησαν δυο δημοσκοπήσεις που «εξασφάλιζαν λαϊκή συναίνεση» στην καταιγίδα αντιλαϊκών μέτρων που προχωράει η κυβέρνηση.
(Η «Public Issue», για λογαριασμό του «Σκάι» και της «Καθημερινής», παρουσιάζει το ΠΑΣΟΚ να ενισχύεται (!!!) από τα μέτρα που ανακοινώνει και την διαφορά του απ’ την Ν.Δ να εκτοξεύετε στο 16,5%. Ενώ σε άλλη δημοσκόπηση της «Αlco» για το «Πρώτο Θέμα», το 65% των ερωτηθέντων θεωρεί «απαραίτητα» τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση, και μας γυρίζουν στον κοινωνικό και εργασιακό μεσαίωνα, ενώ 60,7% θεωρεί σωστή την προσπάθεια του Γ. Παπανδρέου «για να βγούμε από την κρίση»).

Αφού στήθηκε, λοιπόν το κατάλληλο σκηνικό βγήκε τώρα ο Γ. Παπανδρέου από την Μόσχα για να μας πει ότι: «ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να στηρίξει τις αλλαγές και τις ανατροπές»!!!!

Με απλά λόγια οι μηχανισμοί του συστήματος δημιούργησαν μια εικονική πραγματικότητα δίνοντας πάσα στον πολιτικό εκπρόσωπο της δικτατορίας των μονοπωλίων που μας κυβερνά να βγει πανηγυρίζοντας για την «δικαίωση» της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Παπανδρέου μας είπε ότι τα λαϊκά στρώματα «στηρίζουν τις αλλαγές και τις ανατροπές» που αυτές μεταφράζονται με το ξεθεμέλιωμα των τελευταίων εργατικών - λαϊκών κατακτήσεων στο Ασφαλιστικό, στο Εργασιακό, στο εισόδημα, παντού!

Σε κάφρους απευθύνονται;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger