Home » , » Βαθιά νυχτωμένοι

Βαθιά νυχτωμένοι

Από giorgis , Τρίτη 9 Μαρτίου 2010 | 1:23 μ.μ.


«Υπάρχει μια ευρωπαϊκή δύναμη που λέγεται Ευρωπαϊκή Χωροφυλακή, μια ομάδα περίπου 12.000 αστυνομικών που μπορούν να παρέμβουν όποτε θέλουν σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης. Οι γερμανικές εφημερίδες λένε ότι οι επόμενοι μήνες στην Ελλάδα θα είναι μήνες κοινωνικών αναταραχών. Και αυτή η δύναμη ετοιμάζεται να παρέμβει με όλα τα μέσα και τρόπους. Πολύ φοβούμαι ότι αν έρθουν, αυτοί οι αστυνομικοί δεν έχουν ευαισθησία»...

Κυρ. Βελόπουλος

Ο βουλευτής του Καρατζαφέρη, σαν πιστό όργανο –όπως είναι και το κόμμα του- των ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους που αντιστέκονται στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.
Τούτη την φορά επικαλείται την ενδεχόμενη παρουσία στην χώρα μας αλλοδαπών μπάτσων που «δεν έχουν ευαισθησία» (σε αντίθεση προφανώς από τους «δικούς» μας που είναι «ευαίσθητοι»).
Δεν ξέρει ο ανόητος ότι το λαϊκό κίνημα είναι σαν το καρφί: Οσο πιο πολύ το βαράς τόσο περισσότερο καρφώνει.

Και αφού δεν πέρασε η τρομοκράτηση του κόσμου –όπως το ομολογούν πια και οι αστοί δημοσιοκάφροι- από τον μπαμπούλα της «πτώχευσης και χρεωκοπίας του κράτους» τώρα επιστρατεύουν τον φόβο από τα γκλομπ των ξένων μπάτσων «που δεν έχουν ευαισθησία».

Βαθιά νυχτωμένοι είναι καπιταλιστές και πολιτικό τους προσωπικό αν φαντάζονται ότι τα λαϊκά στρώματα, ο εργαζόμενος λαός, θα οδηγηθούν στα πρόβατα για σφαγή στον βωμό των καπιταλιστικών επιδιώξεων.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger