Home » » Κατρακύλα χωρίς σταματημό

Κατρακύλα χωρίς σταματημό

Από giorgis , Τρίτη 9 Μαρτίου 2010 | 2:53 μ.μ.


Μετά την δήλωση υποταγής που έκανε ο Γ. Παπανδρέου στα κελεύσματα της Ε.Ε., ήρθε η ώρα να δηλώσει την ξενοδουλεία του και στους υπερατλαντικούς «συμμάχους», οι οποίοι δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για την στάση του κυβερνητικού θιάσου που με την θέληση του κατάντησε μαριονέτα συστρατευόμενος στο παγκόσμιο μαύρο μέτωπο που έχει εξαπολύσει πόλεμο κατά του κόσμου της εργασίας και προς όφελος των πλουτοκρατών.

Και οι Αμερικάνοι, όπως προηγουμένως οι ευρωπαίοι ηγέτες δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους που στο πρόσωπο του έλληνα πρωθυπουργού βρήκαν το πιο πειθήνιο όργανο τους.
«Χαιρετίζουμε τα μέτρα που πήρε η Ελλάδα» μας είπε η Χίλαρι Κλίτον ενώ πριν ακόμα ο Παπανδρέου συναντηθεί με τον Ομπάμα, η Ουάσιγκτον είχε φροντίσει να αποδώσει εύσημα στον «σοσιαλιστικό» κυβερνητικό θίασο και στον Γ. Παπανδρέου.
Όπως διαβάσαμε την Κυριακή στο «Εθνος» ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Ντ. Σπέκχαρντ, δήλωσε ότι η κυβέρνηση της Αμερικής «θεωρεί ότι τα μέτρα που πήρε η ελληνική κυβέρνηση είναι τολμηρά και στη σωστή κατεύθυνση».

Το πιο ανησυχητικό εκτός των άλλων είναι αυτό που ακούσαμε το μεσημέρι από τον ανταποκριτή του Mega στην Ουάσιγκτον Μ. Ιγνατίου. Ότι δηλαδή Ομπάμα και Παπανδρέου «θα μιλήσουν για την κοινή προσπάθεια στο Αφγανιστάν, είναι ένα θέμα που τέθηκε χτες πρώτο στην συνάντηση με την κ. Κλίτον, θα μιλήσουν για το Κυπριακό, την κατάσταση στα Βαλκάνια το Σκοπιανό…».

Ρίξτε μια ματιά και σ’ αυτή την ανάρτηση για να αποκτήσετε πιο ολοκληρωμένη άποψη σε τι αναφερόμαστε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger