Home » » Απόπειρα πειθαρχήσεις των χρηστών του Ιντερνετ

Απόπειρα πειθαρχήσεις των χρηστών του Ιντερνετ

Από giorgis , Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010 | 1:30 π.μ.

Το πιο ποιοτικό forum που υπήρχε στο ελληνικό διαδίκτυο αναγκάστηκε να κατεβάσει οριστικά ρολά. Οι λόγος γνωστός: Οι Συλλήψεις και οι διώξεις ενάντια στην ελευθερία του Ιντερνέτ.

Θλιβόμαστε πραγματικά γιατί μέσα απ’ αυτόν τον ιστότοπο μοιραζόμαστε σκέψεις, προβληματισμούς, απόψεις.
Ακόμα και οι αντιπαραθέσεις που είχαμε ήταν δημιουργικές γιατί κινούμαστε από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες όμως οι διαφωνίες ήταν καλοπροαίρετες και οι διάλογοι εποικοδομητικοί.

Ναι μοιραζόμαστε και μουσικά κομμάτια όπως και κινηματογραφικές ταινίες όπως έκαναν και τα υπόλοιπα φόρουμ όπως το gamato.info.
(Ατυχής η σύγκριση αφού στην «Οδό Ονείρων» ουσιαστικά είμαστε μια παρέα και οι δισκογραφίες που υπήρχαν όπως και οι κινηματογραφικές ταινίες απείχαν παρασάγγας από την εμπορική μουσική και κινηματογραφική βιομηχανία).

Ε, και; Θίξαμε τα συμφέροντα των επιχειρηματιών που λυμαίνονται τον μουσικό και κινηματογραφικό χώρο;
Αστειότητες. Και ποιος τους λέει ότι ακόμα και αν υπάρξει τρόπος (που δεν θα υπάρξει) να σταματήσει να διαμοιράζονται δωρεάν μουσικά και κινηματογραφικά αρχεία ο κόσμος και μάλιστα σε εποχή κρίσης, θα σπεύσει να τα αγοράσει;

Μια απόπειρα πειθαρχήσεις των χρηστών του Ιντερνετ είναι και αυτές οι μεθοδεύσεις αλλά να ξέρουν οι εμπνευστές αυτών των μέτρων ότι θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που υπολογίζουν.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger