Home » » Ανούσιες κοκορομαχίες

Ανούσιες κοκορομαχίες

Από giorgis , Παρασκευή 21 Μαΐου 2010 | 5:47 μ.μ.

Μόνο για την δημιουργία εντυπώσεων και την απόδοση «πολιτικών ευθυνών» -άλλη απάτη κι αυτή- σε «καμένα χαρτιά» είναι όσα παρακολουθούμε να κυριαρχούν στην ειδησεογραφία και έχουν σχέση με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

Ανοιξε το στόμα της στην απολογία της η πρώην διευθύντριας Πολιτικής Γης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταματίνας Μαντέλη. Ετσι απέφυγε την προφυλάκιση –γνωστό είναι ότι την προόριζαν σαν «ιδανικό θύμα»- και ενώ κατηγορείτε για τρία κακουργήματα αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της, με καταβολή χρηματικής εγγύησης 100.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Απ’ ότι είπε η Σ. Μαντέλη ήταν μπροστά όταν ο καλόγερος –και πρώην Κνίτης, τρομάρα του Αρσένιος είχε πάρει τηλέφωνο τον τότε υπουργό Επικρατείας, Ρουσόπουλο, και το δεξί χέρι του Τούφαλου –αυτός είναι ο Κ. Καραμανλής σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό του Τράγκα-, Γιάννη Αγγέλου και σε πνεύμα οικειότητας ρεγούλαραν τις μπίζνες τους.

Ανούσιο είναι να δώσουμε σ’ αυτά περισσότερες διαστάσεις, αν και θα είναι κεντρικό θέμα στα δελτία ειδήσεων, αφού όλο αυτό το σκηνικό γίνετε για το θεαθήναι …

Και σ’ αυτό το σκάνδαλο έχει πέσει σφουγγάρι και οι κοκορομαχίες που γίνονται μεταξύ των αστικών κομμάτων δεν έχουν άλλο στόχο παρά τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger