Home » » «δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα»

«δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα»

Από giorgis , Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010 | 6:39 μ.μ.

«Μείωση της ερωτικής επιθυμίας και της συχνότητας των σεξουαλικών επαφών των Ελλήνων εξαιτίας της κρίσης διαπιστώνει έρευνα της Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας και του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών», μας έλεγαν οι εφημερίδες πριν μερικές μέρες.

Τώρα η εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» μας λέει ότι κόβουμε … και το φαγητό αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας: "«Μαχαίρι» στις δαπάνες για τρόφιμα βάζουν οι καταναλωτές. Σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, για πρώτη φορά στην ελληνική πραγματικότητα καταγράφεται μείωση της τάξης του 4% στον τζίρο των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων. Η αρνητική αυτή διαπίστωση καταδεικνύει ότι οι Ελληνες αλλάζουν άρδην καταναλωτική συμπεριφορά και μειώνουν ακόμη και τα απαραίτητα για το καθημερινό τους τραπέζι".

Την διάθεση για … κρεβάτι μας την στέρησαν. Το τραπέζι με το ζόρι και μόνο με τα απαραίτητα το στρώνουμε ….
Αν δεν αποκτήσουμε διάθεση και δυναμικότητα να αναστρέψουμε την κατάσταση, είμαστε άξιοι της τύχης μας, αφού αναθέσαμε να την σχεδιάζουν άλλοι για μας … και εμείς παρακολουθούμε «δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα» που λέει ο Κ. Βάρναλης.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger