Home » » Δώσε και μένα μπάρμπα ....

Δώσε και μένα μπάρμπα ....

Από giorgis , Τρίτη 3 Αυγούστου 2010 | 6:04 μ.μ.

«Επισήμως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης από το γραφείο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ο ορισμός του Ιταλού πρώην υπουργού Οικονομικών Τομάζο Πάντοα Σκιόπα στη θέση του συμβούλου σε θέματα Οικονομίας και συγκεκριμένα, μακροοικονομίας, φορολογικά, τραπεζικά και διαχείρισης χρέους», μας λέει τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Και ίσως για κάποιον που θα διαβάσει αυτή την είδηση δεν θα λέει τίποτα.

Δεν είναι όμως καθόλου έτσι τα πράγματα. Ο Γιωργάκης Τσολάκογλου έχει φτιάξει ένα στενό επιτελείο από ακριβοπληρωμένους ξένους τύπους, που παριστάνουν τους συμβούλους του, και όχι μόνο.
Οι λόγοι ευνόητοι: «Ε, να μην "φτιαχτούν" και τα "Αμερικανάκια" της παρέας Παπανδρέου», μας λέει το ένα δημοσίευμα ενώ το άλλο συμπληρώνει αναφέροντας τους ξένους χρυσοπληρωμένους διαφημιστές και συμβούλους -με τα χρήματα του σκληρά φορολογούμενου λαού φυσικά- που έχει δίπλα του ο Γ. Παπανδρέου.

Αλήθεια, γιατί δεν δίνονται στην δημοσιότητα πόσο στοιχίζουν στον ελληνικό λαό, οι ξένοι «εμπειρογνώμονες» που σιτίζονται από τον εθνικό κορβανά;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
3 Αυγούστου 2010 στις 8:28 μ.μ.

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΤΑΛΥΡΟ P2 ASTRO THW ANATOLI κ ΛΟΙΠΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑΦΕΡΕΙ Κ ΤΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΚΑΚΙ........ ΚΑΛΗΝΥΤΑ.Α.Κ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger