Home » , » Δύσκολες εποχές για «σοσιαλιστές».

Δύσκολες εποχές για «σοσιαλιστές».

Από giorgis , Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010 | 3:12 μ.μ.

«Ελλοχεύει ο κίνδυνος γιουχαρίσματος». Μ’ αυτή την πρόταση συμβούλεψαν οι επικοινωνιολόγοι του τον κατά τύποις πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου-Τσολάκογλου και αυτός σοφά ποιών έχει αποφύγει να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε δημόσια εκδήλωση.

Κάτι τέτοιο όμως δεν το απέφυγαν άλλα κυβερνητικά στελέχη με αποτέλεσμα να λουστούν τα κατάλληλα «κοσμητικά επίθετα». «Δοσίλογοι», «Απατεώνες» και «Γιουσουφάκια» είναι μερικά απ’ αυτά.

Το τελευταίο σχετικό περιστατικό είχε πρωταγωνιστή τον Ν. Σηφουνάκη.
Τόλμησε να εμφανιστεί στην Ερεσό –ένα χωριό της Λέσβου, του νησιού όπου εκλέγετε βουλευτής ο Σηφουνάκης-. Οι κάτοικοι εξαγριώθηκαν μόλις τον αντίκρισαν. Θυμόταν και τι τους έλεγε όταν τους ζητούσε την ψήφο τους και επιδόθηκαν σε ομαδικό κράξιμο Δέχτηκε κατάμουτρα τις λεκτικές επιθέσεις τους –σε χειροδικία δεν έφτασαν ακόμα- αναγκάζοντας τον υφυπουργό να εγκαταλείψει άρον-άρον την περιοχή.

Δύσκολες εποχές για «σοσιαλιστές».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
3 Αυγούστου 2010 στις 2:13 μ.μ.

Κάνει μεγάλη εντύπωση η υποδοχή του "Πρωθυπουργού" κάπου στο Λασίθι, την περασμένη εβδομάδα κι όχι τόσο επειδή κάποιοι παππούδες και γιαγιάδες (δεν αναρωτιόμαστε ποιοι ήταν αυτοί, πιθανότατα συγγενείς εκείνου του μεγάλου πατριώτη που στην αρχή της χρονιάς σταμάτησε τον "Πρωθυπουργό" μας στο δρόμο και του πρόσφερε πρόθυμα το μισθό του!!!) του έσφιγγαν ένθερμα το χέρι και τον ασπάζονταν με διακαή πόθο και χαρμονή (ε, κοτζάμ σωτήρας πάτησε στον τόπο τους, να μη χαρούν οι χριστιανοί????), αλλά κυρίως γιατί ο Γιωργάκης είχε αυτό το εντελώς παγωμένο χαμόγελο πάνω σε ένα επίσης παγωμένο πρόσωπο, σαν να αναρωτιόταν "Τώρα με δουλεύουν αυτοί;" ή "Καλά ως εδώ. Μα πότε θα αρχίσουν να πέφτουν οι ντομάτες;"
Μια εικόνα, χίλιες λέξεις!!! Το ξέχασαν αυτό οι επικοινωνιολόγοι κι οι καθηγητές υποκριτικής του Μαξίμου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger