Home » , » ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΟΥΝΚΕΡ: Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ!

ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΟΥΝΚΕΡ: Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ!

Από giorgis , Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010 | 7:44 μ.μ.

Γράφει ο askordoulakos

«κ. Πρωθυπουργέ, κοιτάξατε κατάματα την αλήθεια και τη μεταφέρατε χωρίς περιστροφές στους πολίτες της χώρας σας, αψηφώντας τον κίνδυνο να χάσετε το αξίωμά σας και να γίνετε ιδιαίτερα αντιδημοφιλής στο λαό σας...»

Από την προσφώνηση του διοικητή της DEUTCHEBANK, Γιόζεφ Άκερμαν, προς το Γιώργο Παπανδρέου, κατά την πρόσφατη βράβευση του τελευταίου με το βραβείο “ΚΒΑΝΤΡΙΓΚΑ 2010”
____________________________________________________________

Για όσους από εμάς διάβαζαν πιτσιρικάδες τα δημοφιλέστατα (περί τις δεκαετίες '70 και '80) πολεμικά περιοδικά "ΔΡΑΣΙΣ", "ΤΑΝΚΣ", "ΚΡΑΝΟΣ" κλπ θυμόμαστε ότι το "ΓΙΟΥΝΚΕΡ" ήταν τύπος γερμανικού βομβαρδιστικού.
 Έτσι κι ο γερμαναράς τέως υπ. Οικονομικών κ. Γιούνκερ αμόλυσε τις γνωστές πλέον βόμβες του (η αιτία του βομβαρδισμού, είναι άλλη συζήτηση), καρφώνοντας χωρίς πολά-πολλά διάφορα μπουμπούκια του ελλεινού ελληνικού μπλοκ εξουσίας: από υποψηφίους πρωθυπουργούς, έως κι εν ενεργεία.

Είναι ξεκάθαρο, ότι εν προκειμένω έχουμε να κάνουμε με τη γνωστή πρακτική των κατακτητών, να εκτελούν τους συνεργάτες τους. Θυμηθείτε πόσους ρουφιάνους εκτέλεσαν οι Ναζί κατά την αποχώρησή τους απ' την Ελλάδα. Αυτό λοιπόν έχουν βάλει τον Γιούνκερ να κάνει: να εκτελέσει συνεργάτες των κατακτητών της Τρόικας, το Γιωργάκη (κλασσική περίπτωση μη-προσωπικότητας) και κάποιον εκ των Σημίτη-Καραμανλή.

Συνήθως βέβαια, οι κατακτητές εκτελούσαν τους προδότες-συνεργάτες τους όταν ΥΠΟΧΩΡΟΥΣΑΝ. Κι επί πλέον, οι βόμβες Γιούνκερ (πολύ αμφιβάλω ότι θα'ναι οι τελευταίες) έρχονται λίγες μέρες μετά
 από κάτι άλλες δηλώσεις περί "λάθους συνταγής" και "αλλαγής στόχευσης των μέτρων".

Έχουν αντιληφθεί κάτι, το οποίο δεν έχουμε αντιληφθεί εμείς; Ούτως ή άλλως, αυτό θα φανεί σύντομα, καθόσον τα πράγματα είναι ρευστά, θολά κι απρόβλεπτα. Σημειωτέον ότι φτάσαμε στο σημείο οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ να προπηλακίζουν φραστικά τον πρόεδρό τους (!!!) Κατσαρό, επειδή ο τελευταίος εξέφρασε στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ τη θέση της ΝΔ, ότι δηλαδή είναι υπέρ του ξεπουλήματος της ενέργειας.

Φυσικά, η Τρόικα δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στο πολιτικόδημοσ/φικό προσωπικό που της κάνει τις "δουλειές" εν Ελλάδι...Γνωρίζει καλά ότι η συντριπτική πλειοψηφία του αποτελείται από χοντρόπετσους, ξιπασμένους αλήτες και ηλίθιους τυχοδιώκτες, γι' αυτό άλλωστε τους θεωρεί αναλώσιμους και τους εκτελεί. Τόσο νωρίς όμως; και τόσο υψηλά ιστάμενους;

Ίσως εκεί στα υψηλά κλιμάκια των τροικανών, υπάρχουν κεραίες, που πιάνουν περισσότερα κύμματα...και μηνύματα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger