Home » , » Με ανακλαστικά Ραν Ταν Πλαν

Με ανακλαστικά Ραν Ταν Πλαν

Από giorgis , Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010 | 5:08 μ.μ.

Αν και με ανακλαστικά Ραν Ταν Πλαν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ι. Σακελάκος, αναγκάστηκε να διατάξει διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τις δημόσιες καταγγελίες (είχε πει ότι ξέρει ποιοι πλούτησαν νταλαβεριζόμενοι με τα εξοπλιστικά προγράμματα) του πρώην γενικού διευθυντή αμυντικών εξοπλισμών και επενδύσεων του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, Β. Βασιλάκου και ανέθεσε στον Εισαγγελέα Γ. Πεπόνης να διερευνήσει τις καταγγελίες.

Αν και κατά περίεργο (;) τρόπο τα όσα είχε δηλώσει ο πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος (με προσβάσεις και στα δυο κυβερνητικά κόμματα) Β. Βασιλάκος πέρασαν απαρατήρητα από τα ΜΜΕ, εν τούτοις ο Συνασπισμός/Σύριζα είχε εκδηλώσει την πρόθεση του να καταθέσει σχετική επερώτηση στην βουλή, ενώ υπήρχαν σκέψεις να κατατεθεί μηνυτήριος αναφορά σε βάρος του Β. Βασιλάκου για τα όσα είχε ισχυριστεί.

Αν πούμε ότι και αυτή η προκαταρκτική εξέταση δεν θα βγάλει απολύτως τίποτα θα είναι …σαν να κλέβουμε εκκλησία. Το θέμα είναι αν και μετά απ’ αυτή την εξέλιξη το όλο ζήτημα με τις μίζες που τσέπωναν τα λαμόγια που νταλαβερίστηκαν με τους πολεμικούς εξοπλισμούς θα πάρει δημοσιότητα.


Αλήθεια, όλοι αυτοί οι «αποκαλυπτικοί», «ερευνητικοί» κλπ δημοσιογράφοι γιατί δεν κάνουν μια σχετική έρευνα;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger