Home » , , » Που μας οδηγεί η κυβέρνηση Παπανδρέου σύμφωνα με τον καθηγητή Εργατικού Δικαίου Α. Καζάκο.

Που μας οδηγεί η κυβέρνηση Παπανδρέου σύμφωνα με τον καθηγητή Εργατικού Δικαίου Α. Καζάκο.

Από giorgis , Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010 | 10:55 π.μ.

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση είχε στην πρωινή του εκπομπή στον Αντένα ο Γ. Παπαδάκης με τον καθηγητή Εργατικού Δικαίου Α. Καζάκο.
Με «στρογγυλεμένες» εκφράσεις, είναι αλήθεια, -φαίνεται ολοκάθαρα στα δυο βιντεάκια που παραθέτουμε απ’ αυτή την συζήτηση- ο επιστήμονας μας είπε που μας οδηγεί η πολιτική του Μνημονίου που ακολουθεί σαν ευαγγέλιο η κυβέρνηση Παπανδρέου.

Ο Α. Καζάκος απέδειξε με τα λεγόμενα του ότι τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση με πρόσχημα την «σωτηρία της πατρίδος» όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της καπιταλιστικής κρίσης αλλά αντίθετα το βαθαίνουν. Οδηγούν τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα σε έναν νέο εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα.

Εχουμε στην Ελλάδα τον μικρότερο κατώτατο μισθό σε όλη την Ευρώπη και ταυτόχρονα μας οδηγούν σε «κινεζοποίηση» του εργατικού δυναμικού. «Εχει ακρωτηριαστεί η εθνική κυριαρχία» είπε μεταξύ άλλων ο καθηγητής και απέδωσε την αποχή από τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε μια καθολική αποδοκιμασία του κόσμου απέναντι στο πολιτικό σύστημα.




Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
16 Νοεμβρίου 2010 στις 11:31 π.μ.

Στις φετινές εκλογές τοπικής Αυτοδιοίκησης ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ στην πράξη η ΘΕΜΕΛΙΑΚΗ έννοια της Δημοκρατίας που προβλέπει την επικράτηση της πλειοψηφίας και δημιουργήθηκε με την βοήθεια της…στατιστικής και της κατανομής ποσοστών η ψευδαίσθηση της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ σε αριθμητικές πραγματικότητες ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ…

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger