Ντορικά δεκανίκια

Από giorgis , Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010 | 3:54 μ.μ.

Ουτε τα προσχήματα δεν κρατάει πια το νεοσύστατο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. Εχει μεταβληθεί ξεκάθαρα ένα δεκανίκι της κυβέρνησης του ΓΑΠ. Χτες είχε εκδώσει ανακοίνωση για να στηρίξει τις κυβερνητικές θέσεις στοχεύοντας την απεργία των ναυτεργατών.
Σήμερα έρχεται να στηρίξει τους σχεδιασμούς της Αννας Διαμαντοπούλου για μια δημόσια παιδεία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των καπιταλιστών.

«Πιστεύουμε ότι χρειάζονται μεγάλες αλλαγές στο εκπαιδευτικό μας σύστημα … Η Δημοκρατική Συμμαχία θα επιδιώξει να έχει ουσιαστική συμμετοχή στο διάλογο αυτό και θεσμικά ως πολιτικό κίνημα που διαθέτει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, αλλά και στην κοινωνία με τις δημόσιες παρεμβάσεις και τις πρωτοβουλίες που θα αναπτύξει», καταλήγει στη δήλωσή της η Ντόρα Μπακογιάννη.

Αντι για οποιοδήποτε δικό μας σχολιασμό παραθέτουμε την εκτίμηση της εφημερίδας «Δρόμος της Αριστεράς» για το πολιτικό μόρφωμα της Μπακογιάννη: «Η ανατριχιαστική νεκρανάσταση του μητσοτακισμού, αποκαλύπτει μια αφόρητη δυσωδία από την απόπειρα αναστήλωσης του πολιτικού συστήματος με σάπια υλικά. Είναι οργανικό κομμάτι αυτού του βρόμικου και πλήρως απαξιωμένου πολιτικού προσωπικού η Ντόρα Μπακογιάννη. Διαφθορά, υποτέλεια, ίντριγκα στιγματίζουν το βιογραφικό της οικογένειας».

Το βίντεο είναι απ’ τον λαϊκιστή Στέφανο Χίο, αλλά λέει και κάποιες αλήθειες.



Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger