Home » , » Μαγκούρα

Μαγκούρα

Από giorgis , Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010 | 6:24 μ.μ.

Του Σ.Α
Σύντροφοι, το βίντεο από το bbc που σας στέλνω μας δίνει μια μικρή «γεύση» απ’ αυτά που έγιναν στην σημερινή μεγαλειώδη διαδήλωση. Φαίνεται ότι το «μούδιασμα», ο αιφνιδιασμός και η «παγωμάρα» που υπήρξε, σε πολύ κόσμο από την καταιγίδα των αντιλαϊκών μέτρων άρχισε να υποχωρεί.

Όση προσπάθεια και να κάνουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ μιλώντας για «λίγες δεκάδες κουκουλοφόρων που αμαύρωσαν την πορεία» πέφτει στο κενό. Οι απολυμένοι, εμείς που ψάχνουμε για μήνες για δουλειά και δεν βρίσκουμε, αλλά κι αυτοί που δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί είμαστε εξαγριωμένοι με τον Γ. Παπανδρέου και την κυβέρνησή του. Αν εκφράζονται πιο δυναμικά οι νεολαίοι, είναι γιατί δεν καταλαβαίνουν τα άντερά τους.

Δεν ξέρω να περιγράφω καλά τα όσα ένιωσα σήμερα βλέποντας όλο αυτό το ποτάμι να διαδηλώνει και μακάρι να μπορούσε να πνίξει όλους αυτούς που μας κυβερνούν. Περιμένω από σας που σας διαβάζω κάθε μέρα να τα γράψετε αυτά.

Εμένα αυτό που έμεινε στο μυαλό μου σήμερα ήταν όταν είδα ένα παππού καμιά ογδονταριά χρονών που έριξε την μαγκούρα του στα ΜΑΤ, βρίζοντας τους και από την προσπάθεια του έπεσε κάτω και πήγαμε και τον σηκώσαμε.

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ: Θα κάνουν αργότερα οι σύντροφοι αναλυτικό ρεπορταζ για την σημερινή διαδήλωση

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger