Home » , , » Οι κινητοποιήσεις στην Αγγλία δε λένε να σταματήσουν - συνεχίζονται εδώ και ώρες

Οι κινητοποιήσεις στην Αγγλία δε λένε να σταματήσουν - συνεχίζονται εδώ και ώρες

Από ciaoant1 , Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010 | 11:11 μ.μ.

Συνέχεια από το προηγούμενο άρθρο μας εδώ:

Η κινητοποίηση συνεχίζεται ακόμα και τώρα, μιλάμε για ώρες επί ωρών. (τα κανάλια τι [δεν] λένε; )Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε από τη βουλή όπως αναμενόταν βέβαια, έστω και με κάποιους (αρκετούς) κυβερνητικούς βουλευτές να το καταψηφίζουν υπό των πίεση των διαδηλωτών απέξω, πηγαίνοντας κόντρα στη γραμμή του κόμματος τους). Έτσι, πολλοί νέοι απλά δε θα πάνε ποτέ πανεπιστήμιο, ενώ όσοι πάνε θα πληρώσουν ακόμα περισσότερα λεφτά, και άρα θα πάρουν ακόμα περισσότερα δάνεια, και άντε μετά να τα ξεπληρώσουν (εδώ δε μπορούν καλά-καλά να τα ξεπληρώσουν τώρα - δείτε και αυτό), μιας και πολλοί εξ αυτών είτε δε θα βρίσκουν δουλειά, είτε θα πληρώνονται με ολοένα και χαμηλότερους μισθούς.

Μπορείτε πάντα να δείτε live τις κινητοποιήσεις από το sky news κλικάρωντας εδώ, όπως λέγαμε και στο προηγούμενο ποστ.

Τα νεότερα έχουν να κάνουν με κρατική βία από τα αντίστοιχα ΜΑΤ, ειδικά όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο που στεγάζεται το υπουργείο Οικονομικών.

Όπως λέει και ένας εργάτης που ήταν παρών στις κινητοποιήσεις, "δεν είναι μόνο οι αυξήσεις των διδάκτρων, αλλά έχει να κάνει με τις γενικότερες πολιτικές της κυβέρνησης".

Εδώ και βίντεο από τις κινητοποιήσεις:


Το "κλου" όμως ήταν όταν έτυχε να περνά η Ρολλς Ρόις του πρίγκιπα Κάρολου μαζί με την Καμίλα στο δρόμο των διαδηλωτών. Αμέσως τους αναγνώρισαν και βλέπετε και στη φωτογραφία παρακάτω αυγά και σπασμένα τζάμια, δείγμα και αυτό του ότι ο κόσμος πλέον είναι -και πολύ άργησε- εξοργισμένος με την άγρια επίθεση που δέχεται από τους γαλαζοαίματους (είτε με επίσημο τίτλο όπως ο Κάρολος, είτε χωρίς, όπως οι τραπεζίτες, βιομήχανοι, κτλ):



Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger