Home » , , » O μπουρδολόγος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

O μπουρδολόγος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Από giorgis , Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011 | 7:39 μ.μ.

Απόλαυση είναι οι χαρακτηρισμοί που απευθύνει η ιστοσελίδα του Τριανταφυλλόπουλου, στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του ΓΑΠ, με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε ο τελευταίο στην χθεσινή φυλλάδα του Αλαφούζου και εξέφραζε τις απόψεις του για την μπλοκόσφαιρα.

Μπράβο σ’ αυτόν που έγραψε αυτό το κείμενο –και σίγουρα δεν είναι ο Τριανταφυλλόπουλος, γιατί αυτός δεν διαθέτει τόσο πλούσιο λεξιλόγιο, ούτε έχει τόση εκφραστικότητα στον γραπτό λόγο.
Φυσικά, και για να μην έχουμε παρανοήσεις, ο Τριανταφυλλόπουλος είναι ένας ενσωματωμένος στο σύστημα δημοσιοκάφρος και δεν είναι λίγες φορές που απ’ το μπλογκ μας έχουμε στιγματίσει την δραστηριότητα του.

Εδώ πρέπει να προσθέσουμε ότι η αντιπαράθεση Πάγκαλου – Τριανταφυλλόπουλου έχει παρελθόν.

Για αρχειακούς και μόνο λόγους παραθέτουμε το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα zougla.gr

O μπουρδολόγος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Αυτή τη φορά ο κ. Πάγκαλος πραγματικά διέβη τον Ρουβίκωνα της ανοησίας. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της «Καθημερινής της Κυριακής» της 16ης Ιανουαρίου και απαντώντας σε ερώτηση για το πώς βλέπει τα δεκάδες Blog στο Διαδίκτυο επανέρχεται με τις γνωστές φοβικές και αυταρχικές απόψεις του και ζητά να ενταχθούν όπως και οι ηλεκτρονικές εφημερίδες σε νομικό πλαίσιο που θα ασκεί έλεγχο στις αναρτήσεις.

Πέραν του απαράδεκτου πολιτικά και νομικά χαρακτήρα της παρέμβασης του που θυμίζει μόνον αυταρχικά και ανελεύθερα καθεστώτα, ο κ Πάγκαλος εν πλήρη τρικυμία εν κρανίω αγνοεί βασικές αρχές, νομικές και τεχνικές που διέπουν την λειτουργία του INTERNET.

Σε μία επίδειξη δε πνευματικής συγχύσεως «αποκαλύπτει» πώς η «zougla.gr» έχει σχέση με τον «γνωστό τηλεοπτικό δημοσιογράφο» και εννοεί τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, πράγμα που το γνωρίζουν εκατομμύρια Έλληνες, αλλά και φθάνει στο σημείο να χρεώσει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο το Blog «Τρομακτικό» με το οποίο δεν έχει καμία απολύτως σχέση.

Αν ο κ. Πάγκαλος επιθυμούσε να έχει μία σωστή εικόνα του κόσμου του Διαδικτύου θα ερωτούσε και έτσι θα μπορούσε να πληροφορηθεί ποιος ή ποιοι ενεργοποιούνται στο συγκεκριμένο Blog. Σε μία νέα έκρηξη αμετροέπειας, ωστόσο, που με καταιγιστικούς ρυθμούς επαναλαμβάνεται εσχάτως, ο κ. Πάγκαλος προβαίνει σε άλλη μία επίδειξη άγνοιας.

Εκτός αν η παρέμβαση ως προς την ιδιοκτησία του blog «Τρομακτικό» στοχεύει αλλού. Σε αυτήν την περίπτωση ο κ. Πάγκαλος τότε απλά ενεργεί ως ένας αμαθής και ανόητος Κυπατζής με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την πολιτική του παρουσία και τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση.

Αν παραμείνουμε, ωστόσο, στην πρώτη εκδοχή, τότε ο κ. Πάγκαλος παραβιάζει ανοικτές θύρες. Διότι η ηλεκτρονική Εφημερίδα «zougla. gr» είναι δημιούργημα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και μάλιστα με υπογραφή. Δεν υπήρξε και δεν υφίσταται καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Ως προς τους υπόλοιπους τώρα ισχυρισμούς του η απάντηση είναι απλή. Το «Τρομακτικό» δεν ανήκει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Η προσπάθεια χρέωσης του με αυτή την δραστηριότητα είναι εκ του πονηρού ή δηλώνει άγνοια. Και στις δύο περιπτώσεις η στάση του κ. Πάγκαλου είναι επικίνδυνη και κατάπτυστη.

Κεκαλυμμένος Φασισμός

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης καταφέρεται εναντίον της ελευθερίας λειτουργίας του Διαδικτύου επικαλούμενος νομικά κενά και ζητώντας δημιουργία νομικού πλαισίου. Ο κ. Πάγκαλος προφανώς ανησυχεί αν δεν τρέμει την δύναμη του κυβερνοχώρου. Είναι επίσης πασιφανές πώς αν δεν είναι αδαής τότε σκοπίμως φέρεται από τους ισχυρισμούς του να δείχνει άγνοια για το πώς λειτουργούν τα Διαδικτυακά Μέσα. Όπως επί παραδείγματι πώς μία ηλεκτρονική εφημερίδα με υπογραφή .gr έχει υπεύθυνο κατά τον νόμο ενώ μόνον οι ιστοσελίδες blogspot λειτουργούν ανώνυμα.

Αν ο κ. Πάγκαλος παρά τα μέσα που διαθέτει και τις προσβάσεις τους σε υπηρεσίες πληροφοριών αγνοεί σε ποιόν ανήκει το «Τρομακτικό» είναι μία φορά επικίνδυνος. Αν ωστόσο οι υπηρεσίες αυτές του έχουν δώσει αυτήν την πληροφορία, τότε ο κ. Πάγκαλος και όχι μόνον αυτός είναι διπλά επικίνδυνος. Λόγω απώλειας ελέγχου.

Πέραν όμως όλων τούτων ο κ. Πάγκαλος με τις δηλώσεις του στην «Καθημερινή» ρίχνει πλέον τις μάσκες. Βαθιά αντιδημοκρατικός, και φοβικός αγγίζει πλέον την λεπτή διαχωριστική γραμμή που τον καθιστά επικίνδυνο. Αλαζών και πολιτικά βουλημικός ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου έχει συμπεριφορά Οθωμανού πασά. Μετά το ράπισμα που υπέστη στις βουλευτικές εκλογές χάνοντας την πρωτοκαθεδρία στην Περιφέρεια όπου εκλέγεται ήλθε και ο κόλαφος της δραματικής όσο και κραυγαλέας ήττας της συζύγου του στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Προφανώς και τα δύο αυτά πολιτικά ραπίσματα του κόστισαν αν δεν του έδωσαν να καταλάβει πώς η πολιτική του παρουσία βρίσκεται στην τελευταία φάση της.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger