Home » , » Τι άλλο απομένει παρά ο ξεσηκωμός;

Τι άλλο απομένει παρά ο ξεσηκωμός;

Από giorgis , Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011 | 3:20 μ.μ.

Επεσαν σαν τα κοράκια πάνω στην όποια δημόσια περιουσία έχει απομείνει οι ντόπιοι πλουτοκράτες που την ολόπλευρη συμπαράσταση του κυβερνητικού θιάσου και με τους συνεταίρους του της τρόικας –παρά τις θεατρινίστικες διαφορές του που δεν πείθουν κανέναν-.

Η κυβέρνηση του ΓΑΠ χαρίζει τα πάντα σε ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, όσα αποκτήθηκαν επί δεκαετίες από τις δυσβάσταχτες θυσίες του εργαζόμενου λαού. (θα πάρουν φυσικά και οι "αρμόδιοι" της μίζες τους)
 

 Η φωτογραφία είναι από το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδα «Αξία» και δεν αφήνει περιθώρια για παρανοήσεις.
 

Αυτή η εξέλιξη ήταν -για μας- προδιαγεγραμμένη. Ο Παπανδρέου και η κλίκα του ήταν από την αρχή διατεθειμένη να οδηγήσει τον λαό στην εξαθλίωση και να χαρίσει όση δημόσια περιουσία αποκτήθηκε με τον ιδρώτα της ελληνικής εργαζόμενης κοινωνίας στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο οδηγώντας τις μάζες στον εργασιακό μεσαίωνα και στην εξαθλίωση. Η μεθοδευμένη έλευση της τρόικας στην χώρα μας απλώς επιτάχυνε της εξελίξεις.

Θυμηθείτε κάποιες αναρτήσεις μας πριν  από αρκετούς μήνες εδώ και εδώ.


Αν έχετε το κουράγιο σπάστε και ένα μελαγχολικό χαμόγελο:

«Κάθε εξουσία πηγάζει απ’ τον λαό, εκφράζει το λαό και υπηρετεί τον λαό. Ακυρώνονται οι διεθνείς συμβάσεις και συμφωνίες που έχουν οδηγήσει την Ελλάδα σε οικονομική εξάρτηση από τα μονοπωλιακά συγκροτήματα της Δύσης και ιδιαίτερα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού».

Απόσπασμα από την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη

«Αν ο μόνος σκοπός που αξίζει τον κόπο κανείς να γεννηθεί είναι η λευτεριά, και μόλις γεννηθεί του την υποθηκεύουν τα συμφέροντα, τι άλλο του απομένει παρά η επανάσταση;»
Γ. Σκαρίμπας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
12 Φεβρουαρίου 2011 στις 9:13 μ.μ.

Δεν πρόκειται για μίζες σε μετρητό, συνέταιροι στις υπο σύσταση ιδιωτικές εταιρείες (με μετοχές) ετσι να τα πιάνουν για πάντα, άσχετα με την πολιτική τους ιδιότητα.
Οπως έγινε και στο αεροδρόμιο με την χοχτήφ σαν αχυροεταιρεία τους, τη γέφυρα του ρίου, την αττική οδό, την ακτοπλοϊα, την ολυμπιακή, το τρένα και τα ΜΜΜ προσεχώς, οι εταιρείες φρανσάιζην (μόνο αυτές θα μέινουν για τους μικρούς να είναι εργάτες-σκλάβοι ενώ το κεφάλαιο δικό τους...) ΞΥΠΝΗΣΤΕ εντώ φεουδαρχία-τωρα κιόλας) ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger