Home » , » Δεν πτοείται το κίνημα κατά των διοδίων

Δεν πτοείται το κίνημα κατά των διοδίων

Από giorgis , Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011 | 7:31 μ.μ.

Δεν πτοείται το κίνημα κατά των διοδίων παρά τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις να ποινικοποιηθεί το κίνημα ανυπακοής. Όπως βλέπουμε και από το σημερινό βίντεο που παραθέτουμε οι πολίτες δεν φαίνετε να τρομοκρατούνται από τις απειλές Ρέππα και κυβέρνησης. Την Κυριακή μάλιστα 20/2 έχει προγραμματιστεί από το Πανελλαδικό συντονιστικό επιτροπών αγώνα κατά των διοδίων να ανοίξουν οι μπάρες διοδίων σε όλη την χώρα. Στην σχετική προκήρυξη τονίζεται:

«Το κίνημά μας θα συνεχίσει να αντιστέκεται στην ύπαρξη διοδίων γιατί πληρώνουμε για δρόμους υφιστάμενους, τους οποίους έχουμε προπληρώσει και γιατί πληρώνουμε, μέσω των τελών κυκλοφορίας που είναι πανάκριβα, αλλά και των ενσωματωμένων φόρων στα καύσιμα για να γίνονται δημόσια έργα συντήρησης, βελτίωσης και επέκτασης του οδικού δικτύου.

Το κίνημά μας θα συνεχίσει να αποκαλύπτει τους πραγματικούς τζαμπατζήδες, τους megaλοεργολάβους, που εισπράττουν διόδια τόσο για δρόμους που δεν έχουν κατασκευαστεί, όσο και για εκείνους τους δρόμους που έχουν ήδη εξοφληθεί (Αττική οδός). Ακόμα και έτσι όμως, οι εν λόγω επενδυτές - τζαμπατζήδες συνεισφέρουν στην κατασκευή των έργων με ίδια κεφάλαια που κυμαίνονται μεταξύ 5-10% του κόστους. Τα υπόλοιπα είναι ενισχύσεις από το δημόσιο, την ΕΕ ή δάνεια από τράπεζες»

.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger