Home » , » Όμορφος κόσμος ηθικός ….

Όμορφος κόσμος ηθικός ….

Από giorgis , Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011 | 2:42 μ.μ.

Η κατάσταση, λόγω οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης και απαξίωσης του αστικού πολιτικού σκηνικού, όσο πάει γίνεται ανεξέλεγκτη και η βρώμα και η σαπίλα που υπάρχει στην διαπλοκή μεταξύ πολιτικής και δημοσιογραφικής εξουσίας βγαίνει στον αφρό.

Αυτά που γράφαμε εμείς από τις 30 Δεκέμβρη του 2009 έρχονται σήμερα να ακουστούν, έστω με υπονοούμενα από τα χείλη αστού δημοσιογράφου. (Δείτε το βίντεο). Κι’ αυτά που δημοσιοποιούνται τώρα, για τις σχέσεις δηλαδή Ψυχάρη-Πρετεντέρη με το εμπόριο όπλων και τα εξοπλιστικά προγράμματα όπως και αυτά που είχαν βγει στην επιφάνεια πριν πολύ καιρό οφείλονται στις ενδοεκδοτικές-ενδοδημοσιογραφικές αντιπαραθέσεις. (Στην προκειμένη περίπτωση κρατάει χρόνια η κόντρα Ντάσκα-Πρετεντέρη, όπως είναι και γνωστή η αντιπαράθεση της Μάνια Τεγοπούλου με τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ, Ψυχάρη).

«Αυτό που φημολογείται πολύ έντονα είναι ότι ο Ψυχάρης ανακάλυψε –έχοντας τις διασυνδέσεις με άλλες χώρες- καινούργιο τρόπο κονόμας. Να γίνει μεσάζοντας στην προμήθεια οπλικών συστημάτων που κάνει η χώρα μας.
Και όσοι νταραβερίζονται με πολεμικές προμήθειες κονομούν τρελά μπακίρια», γράφαμε εμείς απ’ το 2009. Ερχεται σήμερα ο Γιάννης Ντάσκας να πει τα ίδια πράγματα βάζοντας στο κάδρο και τον Πρετεντέρη.

Όμως κόσμος ηθικός ….


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
11 Φεβρουαρίου 2013 στις 5:53 μ.μ.

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ=ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger