Home » , » Δελτίο γιουχαρίσματος από Σύρο

Δελτίο γιουχαρίσματος από Σύρο

Από giorgis , Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011 | 3:41 μ.μ.

 Τι επακολουθεί κάθε φορά που κυβερνητικό στέλεχος αναγκάζεται να κάνει δημόσια παρουσία; Η απάντηση είναι τόσο απλή όσο να κλέψεις εκκλησία. Αποδοκιμασίες, γιουχαρίσματα, και κάποιες φορές πετροπόλεμος και χημικά.

Το σχετικό σκηνικό επαναλήφθηκε και σήμερα όταν κυβερνητική κουστωδία με επικεφαλής τον κατά τύποις Ελληνα πρωθυπουργό επισκέφτηκε την Σύρο. Η ενθουσιώδεις υποδοχή που αντίκρισε από τους κατοίκους του νησιού περιλάμβανε, αντικυβερνητικά συνθήματα, απαξιωτικά σχόλια για το πρόσωπο του και χρειάστηκε να επιστρατευτούν οι δυνάμεις καταστολής για να αντιμετωπίσουν τον «εχθρό» λαό, ώστε ο λαοπρόβλητος πρωθυπουργός να δώσει την παράσταση του μπροστά σε επιλεγμένο ακροατήριο.

Από τοπική ιστοσελίδα ενημερωνόμαστε ότι έγιναν 5 συλλήψεις, ενώ «μεγάλη ένταση επικρατεί στο κέντρο της Ερμούπολης. Εντείνονται οι συμπλοκές διαδηλωτών με τις αστυνομικές δυνάμεις που έχουν εξελιχθεί σε πετροπόλεμο. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική απ’ τις δεκάδες ρίψεις δακρυγόνων».

Απ’ την πλευρά του ο ανεκδιήγητος κυβερνητικός εκπρόσωπος προπαγάνδας, Γ. Πεταλωτής, μιμούμενος το λεξιλόγιο Πάγκαλου έκανε λόγο «για τρομοκρατικές ενέργειες» 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
21 Μαρτίου 2011 στις 4:49 μ.μ.

http://www.youtube.com/watch?v=JNn8jindXgk&feature=player_embedded

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger