Home » , » Από το "Κίνημα των ΓΚΑΟΥ": Υπ' όψη κ. Χασαπόπουλου

Από το "Κίνημα των ΓΚΑΟΥ": Υπ' όψη κ. Χασαπόπουλου

Από giorgis , Τετάρτη 6 Απριλίου 2011 | 6:20 μ.μ.

Ο χοντρόπετσος-αστοιχείωτος βλαξ και γραφικός παπαγάλος των νταβατζήδων (διότι μόνο ένας ΒΛΑΞ ξεστομίζει τέτοια κουβέντα μετά απ' όσα έχουν αποκαλυφθεί για το ρόλο των πολιτικών και οικονομικών αφεντικών του ), ο οποίος στην εκπομπή του το Σάββατο 02 Απριλίου αποκάλεσε ΓΚΑΟΥ. όσους αντιστέκονται στο ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, μάλλον έχει θέσει υποψηφιότητα για ταχεία κι εκ μικρής αποστάσεως αποστολή στραγγιστού γιαουρτιού προς το πρόσωπό του!     
   
Υπάρχει βέβαια κι η άποψη (από ορισμένους εκ των ΓΚΑΟΥ), ότι η αποστολή γιαουρτιού στα μούτρα τέτοιων υποκειμένων είναι...χάδι κι ότι τους αξίζει μια γερή ποσότητα ζωικών περιττωμάτων. Ακόμα δεν έχει επικρατήσει η μία (στραγγιστό), ή η άλλη (περιττώματα) άποψη, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες, που λύνονται στην πράξη...
 Όταν δηλαδή κάποιοι ΓΚΑΟΥ, συναντήσουν αυτό το ρεμάλι της τηλεοπτικής χούντας, τότε θεωρώ ότι θα επιλέξουν τι απ' τα δύο θα στείλουν στα μούτρα του. Μπορεί και τα δύο!

ΥΓ. Αν κι εφόσον τον συναντήσουν δηλαδή, διότι όπως φημολογείται, ο χαμερπής και κοινωνικώς αγράμματος αυτός τύπος, κυκλοφορεί καμουφλαρισμένος (κράνος μηχανής, μπουφάν με κουκούλα, κασκόλ, τραγιάσκα κλπ), όπως ακριβώς κάνουν όλοι ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ που παριστάνουν τον καμπόσο εξ αποστάσεως κι απ' τα στούντιο!

askordoulakos
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2011 στις 7:10 μ.μ.

http://www.youtube.com/watch?v=hzhNRYIH74M

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger