Home » , » Ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις απ' τον καθηγητή Αρη Καζάκο (Βίντεο)

Ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις απ' τον καθηγητή Αρη Καζάκο (Βίντεο)

Από giorgis , Σάββατο 28 Μαΐου 2011 | 1:37 π.μ.

Στο βίντεο που παραθέτουμε ακούμε τον καθηγητή Εργατικού Δικαίου στο ΑΠΘ, Αρη Καζάκο να μας λέει τις απόψεις του για το λεγόμενο κίνημα «Αγανακτισμένων Πολιτών», να εκφράζει την θέση ότι «έχει καταρρεύσει ολοκληρωτικά η πολιτική του μνημονίου», και να χαρακτηρίζει «αντίδραση πολιτικής υγείας» την διαφοροποίηση από τον πολιτικό τους χώρο συνδικαλιστικών στελεχών της ΠΑΣΚΕ. Πέρα απ’ τις επί μέρους ενστάσεις που έχουμε για το γενικότερο πολιτικό σκεπτικό του Α. Καζάκου, την τοποθέτησή του την θεωρούμε ενδιαφέρουσα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
28 Μαΐου 2011 στις 2:40 μ.μ.

Ανεβασε το giorgi

http://www.youtube.com/watch?v=sCSi-_eSsWw&feature=player_embedded

Λάνθανουσα γλώσσα

Ανώνυμος
28 Μαΐου 2011 στις 5:50 μ.μ.

Δικαίωμα σας είναι να έχετε το δικό σας πολιτικό σκεπτικό όπως είναι και δικαίωμα σας να το εκφράζετε. Γιατί όμως θεωρείτε αναγκαίο κάθε φορά να επισημαίνετε ότι «έχετε επί μέρους ενστάσεις» όταν παρουσιάζετε απόψεις και σχόλια διαφόρων σχολιαστών; (όπως εν προκειμένω με την τοποθέτηση του καθηγητή Α. Καζάκου). Ξέρουμε ποιοι είστε και δεν θα θιγεί η πολιτική σας καθαρότητα αν κάποιος αναγνώστης πιστέψει ότι συμφωνείτε και σε όλα με όσα λέγει ο σχολιαστής που εσείς παρουσιάζετε. Πολύ Κ.Κ.Ε μου θυμίζει αυτή η αντίληψη.

Ανώνυμος
28 Μαΐου 2011 στις 6:32 μ.μ.

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον όλα όσα "ακομμάτιστα" συμβαίνουν στις πλατείες. Έχω όμως μια απορία. Ποιο ακομμάτιστο κίνημα και πως θα αντιμετωπίσει τις απολύσεις στο δημόσιο τομέα που θα γίνουν σε λίγο καιρό, στο βωμό του Μνημονίου 2; Μήπως όλο αυτό το "αυθόρμητο" κίμη,μα προετοιμάζεται να βρεθεί αντιμέτωπο με τα συνδικάτα που θα αντιδράσουν σε ότι έρχεται; Προσωπικά με χάλασε η αντίδραση των "ακομμάτιστων" στην πορεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ όσο και αν θεωρώ τους συνδικαλιστές της ξεπουλημενους. Δε συμφωνώ ότι αυτό το κίνημα έχει κάτι υγιές. Φοβάμαι ότι εύκολα θα το στρέψουν απέναντι στο συνδικαλιστικό κίνημα.

1 Ιουνίου 2011 στις 11:02 μ.μ.

Ανώνυμε 2:40 μ.μ


Μη μας τα πριζεις με το ΚΚΕ το κανουν ολοι

πεσ"μας την γνωμη σου την θεση σου και οτι

γουσταρεις

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger