Home » , » Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για τις επικείμενες ιδιωτικοποιήσεις (Βίντεο)

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για τις επικείμενες ιδιωτικοποιήσεις (Βίντεο)

Από giorgis , Παρασκευή 27 Μαΐου 2011 | 11:26 μ.μ.

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για τις επικείμενες ιδιωτικοποιήσεις που ανακοίνωσε στην αρχή της εβδομάδας η κυβέρνηση. Στο βίντεο που παραθέτουμε ακούμε συνδικαλιστικά στελέχη που προέρχονται από το κυβερνών κόμμα μάλιστα να μιλάνε με πολύ βαριά λόγια για τον πολιτικό τους φορέα, όπως επίσης και να προαναγγέλλουν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους.

«Οι Οργανισμοί Λιμένων δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετούν το δημόσιο και κοινωνικό συμφέρον, αναπτύχθηκαν με το μόχθο των εργαζομένων και δεν είναι τσιφλίκι της κυβέρνησης για να τους ξεπουλήσει», τονίζεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜ.Υ.Λ.Ε.), ενώ σε ανάλογη κατεύθυνση είναι και οι σχετικές δηλώσεις των κινητοποιημένων σωματείων.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

28 Μαΐου 2011 στις 8:29 π.μ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία σημερινού άρθρου της Ελευθεροτυπίας ο Παπακωσταντίνου και ο Παπανδρέου πωλούν το 10% του ΟΤΕ με βάση την άσκηση δικαιώματος στη Deutsche Telecom 402 εκατ ευρώ και ένα 6% των υπολοίπων για 235 εκατομ. ευρώ. Η σπουδή και οι εκβιασμοί των πωλήσεων εξηγούνται στην παρούσα στιγμή αρκεί να σκεφτεί ένας ψυχραιμος παρατηρητής ότι το ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥς ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σε σχέση με τις χρηματηστηριακές τιμές του 2008 είναι 946.190.000+ 559.990.000= 1.506.180.000
Το ξαναλέω οι Γερμανοί επωφελούνται από το σημερινό και υπό αυτές τις συνθήκες ξεπούλημα του ΟΤΕ 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Κοψοχρονιά! Δοξάστε τους "νοικοκύρηδες" που "εκβιάστηκαν" να σώσουν τον τόπο!

28 Μαΐου 2011 στις 5:31 μ.μ.

από το σημερινό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αθήνα

http://www.youtube.com/watch?v=sgRTqLWVKd8

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger