Home » , » Με αφορμή τις εξελίξεις για τον Μπιν Λάντεν: Βίντεο με την ανάλυση του...Borat

Με αφορμή τις εξελίξεις για τον Μπιν Λάντεν: Βίντεο με την ανάλυση του...Borat

Από ciaoant1 , Πέμπτη 5 Μαΐου 2011 | 8:30 μ.μ.


Οι αναλύσεις στην Δύση για τον Μπιν Λάντεν είναι άπειρες - από επικίνδυνος τρομοκράτης μέχρι "βαλτός" των Αμερικάνων. Και το ίδιο βλέπουμε και τώρα που οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν το θάνατο του, χωρίς όμως να δώσουν στοιχεία, ή δίνοντας παραποιημένα στοιχεία (μονταρισμένη φωτογραφία), ή μεταδίδοντας αντικρουόμενες ιστορίες.

Λόγω έλλειψης χρόνου, δε γράφουμε τίποτα για όλα αυτά. Απλά θα σχολιάσουμε με ένα "χιουμοριστικό" βίντεο από την ταινία "Borat" το εξής γεγονός: Όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι είχε "καθαρίσει" τον Μπιν Λάντεν, μαζεύτηκαν πλήθη μπροστά από το Λευκό Οίκο και πανηγύριζαν.

Ας δούμε μια καταπληκτική σάτιρα λοιπόν από το "Borat", που μπορεί σε ορισμένα σημεία να μη μας βρίσκει σύμφωνους, αλλά από την άλλη σε πάρα πολλά από αυτά που λέει όχι απλά συμφωνούμε μαζί του, αλλά "του βγάζουμε το καπέλο" για την φοβερή σάτιρα που κάνει. Εδώ λοιπόν ένα βίντεο με τον "Borat" να βγαίνει στη σκηνή ενός ροντέο του Τέξας, ως "πολίτης του Καζακστάν", και να δηλώνει το πόσο πολύ υποστηρίζουν εκεί τις εκστρατείες του...'ισχυρού πολέμαρχου' (όπως τον αποκαλεί σε άλλη σκηνή της ταινίας) Τζωρτζ Μπους:


BORAT sings national anthem - Watch more Funny Videos

Και εδώ μερικές από τις ατάκες που λέει (και οι Τεξανοί...τον επευφημούν(!), δείχνοντας το πόσο ιστορικά ξεπεσμένοι είναι ως λαός):

"we support your war of terror "

"may we show out our support to our boys in Iraq "

"may US and A kill every single terrorist"

"may GORGE BUSH drink the blood of every single man woman and child of Iraq"

"may you destroy their country so that for the nest thousand years not even a single lizard will survive in thier desert"
...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger