Home » , » Συζήτηση στην βουλή για ψήφο εμπιστοσύνη

Συζήτηση στην βουλή για ψήφο εμπιστοσύνη

Από giorgis , Τρίτη 21 Ιουνίου 2011 | 1:34 π.μ.

Πρέπει να έχεις τάσεις μαζοχισμού για να παρακολουθήσεις την συζήτηση που γίνετε στην βουλή και θα ολοκληρωθεί σήμερα τα μεσάνυχτα με την ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Βουλευτές Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ έβαζαν μια κασέτα που μόνο την εισαγωγή να άκουγες ήξερες και το φινάλε. Για τις συνέπειες της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης που ισοπεδώνει λαϊκά στρώματα αίτιος είναι, σύμφωνα με τους αστούς εθνονταβατζήδες οι «συνέπειες του καταναλωτισμού» και το «πελατειακό κράτος». Οι μόνοι που είπαν τα πράγματα με το όνομα τους ήταν οι βουλευτές του ΚΚΕ, Σπύρος Χαλβατζής, Γιώργος Μαυρίκος και Διαμάντω Μανωλάκου των οποίων βίντεο των ομιλιών τους παραθέτουμε.

Από την άλλη όμως, και πέρα απ’ τις φραστικές κορώνες, το ΚΚΕ, βουτηγμένο μέχρι τα μπούνια στον κοινοβουλευτικό κρετινισμό, και έχοντας σαν ευαγγέλιο του την αστική νομιμότητα όχι απλώς είναι καχύποπτο και επιφυλακτικό σε κάθε λαϊκή δράση που ξεφεύγει από τα κομματικά του στάνταρ, αλλά και δεν θα διστάσει με την πρώτη ευκαιρία να ξαναπιπιλίσει την καραμέλα της προβοκατολορογίας σε όσους/ες θελήσουν να αντισταθούν δυναμικά στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.






Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger