Home » » Σημαντική μέρα η σημερινή

Σημαντική μέρα η σημερινή

Από giorgis , Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011 | 1:41 π.μ.

Απογοητεύσαμε τους αναγνώστες του μπλογκ μας, στεναχωρηθήκαμε και εμείς αφού είχεμε υποσχεθεί ότι με «ζωντανές» συνθέσεις, μέσω του διαδικτυακού μας σταθμού  θα καλύπταμε τις πρόσφατες κινητοποιήσεις.  Δυστυχώς απ’ τα πρώτα λεπτά «ζωντανού» προγράμματος η τεχνολογία μας πρόδωσε και αναγκαστήκανε να έχουμε πρόγραμμα «κονσέρβα». Οι σχεδιασμοί και η προετοιμασία μας πήγε στράφι, και εκτός αυτού, στην προσπάθεια να λύσουμε τα τεχνικά προβλήματα του διαδικτυακού μας ρ/σ υποβαθμίσαμε τις αναρτήσεις που θα έδιναν το κλίμα των σημερινών συγκεντρώσεων.

Το λάθος μας δεν θα το επαναλάβουμε και την σημερινή μέρα.  Θα κάνουμε μια προσπάθεια το πρωί με την ελπίδα να λύσουμε το τεχνικό πρόβλημα του ρ/σ και στην αντίθετη περίπτωση θα καλύψουμε τα γεγονότα με συνεχείς αναρτήσεις. (Mε παροπλισμένο ένα βασικό συντελεστή του μπλογκ μας που χτυπήθηκε βάρβαρα από τους ένστολους πραιτοριανούς του Παπουτσή).

Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική. Αν οι εθνοπατέρες δεν ακούσουν την φωνή του λαού, -που μάλλον δεν θα την πάρουν υπ όψιν τους-, τότε θα αντιληφθούν την οργή του.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2011 στις 2:13 π.μ.

"(Mε παροπλισμένο ένα βασικό συντελεστή του μπλογκ μας που χτυπήθηκε βάρβαρα από τους ένστολους πραιτοριανούς του Παπουτσή). "

Κρατάτε γερά σύντροφοι,είμαστε μαζί σας και θα εξακολουθούμε να σας διαβάζουμε!

Ταχεία ανάρρωση στο φίλο σας!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger