Home » , » Προπηλακισμοί και αποδοκιμασίες σε Αθανασιάδη και Κανέλλη (2 Βίντεο)

Προπηλακισμοί και αποδοκιμασίες σε Αθανασιάδη και Κανέλλη (2 Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011 | 8:18 μ.μ.

Δέκτες προπηλακισμών και αποδοκιμασιών έγιναν από τους σημερινούς διαδηλωτές ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α. Αθανασιάδης και η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. Τα συγκεκριμένα επεισόδια τα παρακολουθούμε στο πρώτο βίντεο που παραθέτουμε, ενώ η βουλευτίνα του ΚΚΕ με παρουσίες στα τηλεοπτικά δελτία του Mega και Alter έδωσε την δική της εκδοχή και την παρακολουθούμε στο δεύτερο βίντεο.



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2011 στις 10:23 μ.μ.

Καλά ρε, προβοκάτορες είσαστε σε αυτό
το μπλόγκ; Εντάξει το ΚΚΕ είναι έναν αιώνα πίσω και λάθος. Συγκρίνετε την επίθεση στον Αθανασιάδη με την προβοκάτσια απο 2 άτομα στην Κανέλλη όμως;
Θα 'επρεπε να λέγεστε βαθύ κίτρινο

30 Ιουνίου 2011 στις 12:23 π.μ.

Ρε ανόητε "ανώνυμε" τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι στο ένα βίντεο παρουσιάζουμε τον τρόπο που παρουσίασε ένα συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι το γεγονός και στο δεύτερο βίντεο παραθέτουμε τις δηλώσεις της Κανέλλη σε Μέγα και Αλτερ που δίνει τις πρέπουσες απαντήσεις;

30 Ιουνίου 2011 στις 12:43 π.μ.

από τη Βάρκιζα και τους τριακόσιους του ρουφόγλη μαζί με το φύλλο της πανσπουδαστικής που ονομάτιζε προβοκάτορες τους αγωνιστές του πολυτεχνείου, έως τους δολοφονημένους κουμή-κανελλοπούλου, τον καλτεζά και τον γρηγορόπουλο, το κ(ορ)κ(ον)ε βλέπει παντου προβοκάτορες. Ας μας πει η Λιανούλα ποιοί εργατικοί αγώνες δίκαιοι και αναγκαίοι καθοδηγούμενοι από το κ(ορ)κ(ον)ε (εκτός από μερικές σπρωξιές), κατέληξαν σε ΔΙΚΑΙΗ βεβαίως βεβαίως εκτροπή.

Βρώμισε ρεφορμίλα για μια ακόμα φορά από το τιμημένο κ(ορ)κ(ον)ε.

Πίσω από κάθε άνθρωπο που προσπαθεί να προστατευθεί από τα χημικά της "δημοκρατίας", πίσω από κάθε νεολαίο που του στερούν το μέλλον και την προοπτική σ' αυτή την μπουρδελοχώρα, βλέπουμε τα φαντάσματα της κουκούλας.

Ναί λοιπόν, σκεπάσαμε τα πρόσωπά μας ξανά και ξανά και θα τα ξανασκεπάσουμε όσο η ξεφτίλα και η γελοιότητα έχουν το πρόσωπο της κανέλη και της κάθε κανέλη.

Η "αριστερά" στην ελλάδα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Ένα γιαουρτάκι κάνει και καλό στην επιδερμίδα. Και λίγο είναι Λιάνα μου...

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2011 στις 1:12 π.μ.

Βαθύ Κόκκινο στο άρθρο το αφήνετε λίγο αφηρημένο το θεμά,πρέπει να το διασαφηνίσετε λίγο μέρες που είναι

30 Ιουνίου 2011 στις 9:03 π.μ.

Συμφωνω με τον ανωνυμο....διευκρινιστε,ανατοποθετηθειτε αμεσα!!Δεν υπαρχουν περιθωρια για ασαφειες τον καιρο αυτο...

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2011 στις 11:37 π.μ.

Προς kilizArsian

Να προσέχεις, ασφαλιτάκι. Όταν πέσει το κοντόξυλο στο κεφάλι σου και η κουκούλα σου θα φύγει και το ξεροκέφαλο σου θα γίνει κόκκινο. Ξύνεστε για πολύ καιρό στη γκλίτσα του τσοπάνη και τα περιθώρια σας τελειώνουν

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2011 στις 2:14 μ.μ.

30 Ιουνίου 2011 11:37 π.μ.

Eσύ λίγο με τους χαρακτηρισμούς χαλάρωσε (αν και δεν είναι σωστό το ύφος του kilizArsian...).

Πολύ "τινάζεται" το ΚΚΕ για τη συνέπεια στις αρχές του,αλλά οι φασίστες αλωνίζουν σε δρόμους και πλατείες,αλλά αυτό επιλέγει πάλι την κινηματική του μοναξιά!

Στα δύσκολα θα τους δούμε ΟΛΟΥΣ!
Και τα δύσκολα ξεκίνησαν...

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2011 στις 4:36 μ.μ.

ρε κιλλ εισαι φασιστας

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2011 στις 8:52 μ.μ.

Τελικά μόνο στο αποστειρωμένο περιβάλλον των τηλεοπτικών πάνελ τα πάει καλά το κκε.

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2011 στις 10:20 μ.μ.

Τελικά το αντιΚΚΕ μίσος απο το συγκεκριμένο blog συνεχίζεται, με καμουφλάζ βέβαια, αλλά τα περίεργα "μπερδέματα" που κάνουν νομίζουν ότι θα τους ωφελήσει...
Βαθιά νυχτωμένοι...

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2011 στις 11:06 μ.μ.

ο καθενασ διαλεγη το μετεριζι του και συντομα θα ερθει η ωρα που ο λαοσ θα ξεκαθαρισει με ολα τα φασιστακια που βγαζοντασ το αντικκε μενοσ τουσ δειχνουν πολυ καλα ποιο αφεντικο υπηρετουν.

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2011 στις 11:26 μ.μ.

Αφου τωρα σε εποχες αστικης δημοκρατιας υπαρχει συνεργασια κουκουλοφορων (επαναστατων ) και αστυνομιας στην εποχη της χουντας μεσα στο πολυτεχνειο δεν ειχαν μπει ασφαλιτες προβοκατορες?το κκε ειχε παρει θεση οτι συμετεχει σε αγωνα με σαφη εργατικα συνθηματα ψωμι-παιδια ελευθερια εξω οι ηπα και το νατο οχι σε λουμπεν αγωνιστες.τα συνθηματα αυτα παραμενουν ακομα και σημερα για το κκε επικαιρα.(παρεπιπτωντος ολη η οικογενεια μου απο 16χρονα παιδια μεχρι ηλικιωμενοι συμετειχαμε στο πολυτεχνειο με προτροπη του παρανομου τοτε κκε.)μεσα απο αγωνες θυσιες και λαθη το κκε σημερα εινε πιο ωρημο.Συγνωμη που δεν μπορουμε να ενσωματοθουμε με τους αγανακτισμενους σηκωνοντας τα χερακια ψηλα και φωναζοντας οοοοοοο να φυγουν!αυτες εινε χαζοαμερικανιες.εμεις με τους αγωνες μας κερδισαμε 8αωρα.επιδοματα, αδειες, δικαιωματα.ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΥΠΕΡΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥς ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΟΥς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥς ΝΟΜΟΥς.
ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.!ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΦΟΡΑΓΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger