Home » , » vathikokkino.com

vathikokkino.com

Από giorgis , Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 | 3:08 π.μ.

Τελευταίες «πινελιές» και σε λίγες μέρες θα σεργιανάει στο διαδίκτυο η καινούργια μας ιστοσελίδα. Υπάρχει στην διεύθυνση vathikokkino.com και θα θέλαμε απ΄ τους αναγνώστες του μπλογκ να μας στείλουν e-mail  sto info@vathikokkino.com για να σχολιάσουν τον σχεδιασμό της, να κάνουν προτάσεις και να δώσουν ιδέες.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι επίσης και η δημιουργία διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού που θα λειτουργεί στην ιστοσελίδα μας. Γι’ αυτό και αυτή την βδομάδα θα απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα για συνάντηση-συζήτηση σε όσους/ες θέλουν να συμβάλουν σ’ αυτό το εγχείρημα. Να προγραμματίσουμε δηλαδή τον τρόπο λειτουργίας της ιστοσελίδας μας και να στελεχώσουμε τον διαδικτυακό ρ/σ με άτομα που έχουν χρόνο, διάθεση και δυνατότητα να φτιάξουν εκπομπές με αναφορές σε ιστορικά γεγονότα, θεωρητικές αναλύσεις, μουσικά αφιερώματα κ.λ.π.

Παράλληλα, εκτός αυτών που αναφέραμε προηγουμένως στην συνάντηση μας θα συζητήσουμε και θα δώσουμε λύσεις σε κάποια προβλήματα που έχουν προκύψει κύρια με το οικονομικό κόστος αυτού του εγχειρήματος που μας προέκυψε πολύ μεγαλύτερο απ’ ότι το είχαμε υπολογίσει αρχικά.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
19 Ιουνίου 2011 στις 4:12 π.μ.

Re mages valte kana linkaki gia donate apo paypal....de kostizei tpt...kai mporoume etsi na suneisferoume kai emeis apo th ksenitia....

A.A.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger