Home » , » "Ζωγραφιές" Γ. Κουρή (Βίντεο)

"Ζωγραφιές" Γ. Κουρή (Βίντεο)

Από giorgis , Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 | 2:28 π.μ.

Εχουμε αναφερθεί αρκετές φορές για την φαγωμάρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Κουρή και Αλαφούζου. Το απολαμβάνουμε –δεν είναι και λίγο να βγάζουν οι καπιταλιστές τα άπλυτα τους στην φόρα- και πρέπει να το ομολογήσουμε ότι το βρίσκουμε ενδιαφέρον τα αλληλομαχαιρώματα μεταξύ αυτών των δυο καπιταλιστών.
Και μπορεί η παρέμβαση του Αλαφούζου να είναι φούφλικη και να δείχνουν ότι οι ανακοινώσεις και τα σχετικά ρεπορτάζ του Σκάι να έχουν συνταχτεί από γραβατωμένους γιάπηδες κάθε παρέμβαση όπως του Κουρή είναι σκέτο «κομψοτέχνημα». Είτε πρόκειται για δημοσίευμα του στην φυλλάδα «Αυριανή» είτε για τηλεοπτικά σποτάκια όμως αυτό που παραθέτουμε σε βίντεο από την τηλεόραση «Kontra».

Ανθρωπος της πιάτσας ο «πολιτικώς προδότης της Δημοκρατίας, προσκυνημένος της δικτατορίας, στην περίοδο της οποίας θησαύρισε και δημοσιογραφικώς ένας εκβιαστής και υβριστής και εμπορικώς ένας λωποδύτης της ελεεινής μορφής της εμπορικής πιάτσας» -σύμφωνα με τους χαρακτηρισμούς του μακαρίτη Ευ. Γιαννόπουλου- Γ. Κουρής, πραγματικά «ζωγραφίζει» με το λεξιλόγιο του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger