Home » , » Ακροδεξιός ο μακελάρης της Νορβηγίας

Ακροδεξιός ο μακελάρης της Νορβηγίας

Από giorgis , Κυριακή 24 Ιουλίου 2011 | 12:19 π.μ.

Αναμένεται να φτάσουν ίσως και να ξεπεράσουν τα 100 θύματα που προκάλεσε ο ακροδεξιός μακελάρης Αντερς Μπέχριγκ Μπρέιβικ. Όπως αποκαλύπτετε από δημοσιεύματα εφημερίδων ο 32χρονος που δημιούργησε το φοβερό αιματοκύλισμα στη Νορβηγία –αν είχε συνεργούς ή όχι δεν έχει γνωστοποιηθεί- είναι καραμπινάτος φασίστας με ακραίες ρατσιστικές απόψεις.

Ο Μπρέιβικ, όπως επίσης αποκαλύπτεται, υπήρξε μέλος της νεολαίας του ακροδεξιού Κόμματος της Προόδου, εμφορούμενος με ακραίες εθνικιστικές απόψεις ενώ ήταν πολέμιος της άποψης ότι άνθρωποι με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο μπορούν να συνυπάρξουν. Το πιο πιθανόν είναι ότι ο μακελάρης διακατέχεται από ψυχική διαταραχή, όπως άλλωστε –σε διαφορετικό βαθμό- όλοι οι φασίστες. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
24 Ιουλίου 2011 στις 7:16 π.μ.

Φυσικά και ένας τέτοιος μακελάρης θα ήταν θαυμαστής του Χίτλερ. Ούτε είναι η πρώτη φορά. Από το Β Παγκόσμιο, τη μεγαλύτερη σφαγή όλων των εποχών, έως την έκρηξη στην Οκλαχόμα και τις δολοφονίες μεταναστών, ο εθνικισμός και ο ρατσισμός γεννούν τα μεγαλύτερα εγκλήματα. Σκεφτείτε όμως, ΑΝ δεν τον πιάνανε, ποιούς θα κατηγορούσαν. Οι ίδιοι οι δολοφόνοι, θα ξεκινούσαν διώξεις κατά των ξένων, των μουσουλμάνων, των αναρχικών κλπ. Η τυφλή δολοφονία αθώων ανθρώπων είναι αποτέλεσμα μίσους. Και το μίσος για το φασισμό είναι απαραίτητο. Ο φασισμός είναι η πραγματική απειλή για την ανθρωπότητα.

Ανώνυμος
24 Ιουλίου 2011 στις 12:21 μ.μ.

ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΠΗΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Ανώνυμος
24 Ιουλίου 2011 στις 1:54 μ.μ.

ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ "ΑΣΠΡΟΣ" ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΝΟΡΒΙΓΩΝ..... ΝΑ ΤΑΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ

Ανώνυμος
24 Ιουλίου 2011 στις 11:25 μ.μ.

και ομωσ οι φασιστεσ στησ χωρεσ τησ βαλτικησ τιμωνται σαν αντιστασιακοι γιατι πολεμησαν εναντια στουσ σοβιετικουσ μαζι με τουσ ναζι και απο την αλλη η εε /μαζι και το πασοκ/ καταψηφισαν προταση τησ ρωσιασ στον οηε για καταδικη αυτησ τησ προσπαθειασ. επισησ το νεοναζιστικο κομα στην γερμανια εγινε νομιμο το 1946 οταν απαγορευτηκε το κκγ και ο πρωτοσ αρχηγοσ του ΝΑΤΟ ηταν στρατηγοσ του Χιτλερ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger