Home » , » Ριζοσπαστικές προτάσεις

Ριζοσπαστικές προτάσεις

Από giorgis , Σάββατο 16 Ιουλίου 2011 | 11:49 μ.μ.

 Ολο ρεαλιστικές προτάσεις δέχεται τον τελευταίο καιρό η κυβέρνηση του ΓΑΠ. Τώρα αν θα τις υλοποιήσει ή όχι είναι κάτι που μένει να το δούμε. Πριν κάποιο καιρό, ας πούμε, όπως διαβάσαμε δέχτηκε πρόταση από Γερμανό αξιωματούχο, να χορηγήσει η κυβέρνηση χάπια ευθανασίας σε κάθε συνταξιούχο πάνω των 70 ετών για να υπάρξει στην Ελλάδα «Βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα».

Τώρα πάλι και με αφορμή την κυβερνητική απόφαση να φυλακίζει όσους πολίτες έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο, πάνω από 5.000 ευρώ, η Κυριακάτικη εφημερίδα «Παρόν» προτείνει πρωτοσέλιδα ποιο ριζοσπαστική λύση:
Απευθείας στο εκτελεστικό απόσπασμα …

Γιατί στη φυλακή όσοι έκαναν το έγκλημα να χρωστάνε στο ΙΚΑ και στην εφορία πάνω από 5.000 ευρώ και να μην εκτελούνται κατευθείαν; Ετσι πέρα από το κόστος φαγητού που θα γλυτώσετε, αφού θα αναγκαστείτε να τους ταϊζετε, δεν θα χρειαστεί να μπουν και συρματοπλέγματα σ’ όλη την Ελλάδα, όπως πρότεινε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ούτε να κτιστούν χιλιάδες φυλακές μια και οι υπάρχουσες δεν χωράνε τους εκατοντάδες χιλιάδες οφειλέτες, που η κατασκευή τους θα κοστίσει ένα σωρό λεφτά, περισσότερα και από τα ληξιπρόθεσμα.
Ετσι θα μαζέψετε πιο εύκολα και γρήγορα τα δισεκατομμύρια που σας λείπουν … Ε, αν χυθεί και λίγο αίμα, μήπως κοστίζει τίποτα;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger