Home » » Για τις εκπομπές του διαδικτυακού ρ/σ μας

Για τις εκπομπές του διαδικτυακού ρ/σ μας

Από giorgis , Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011 | 3:43 μ.μ.

 Μας έχει αιφνιδιάσει ευχάριστα η ανταπόκριση που έχει και μάλιστα κατακαλόκαιρο ο διαδικτυακός μας ραδιοσταθμός. Και περισσότερο, μας έκανε εντύπωση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα που πήραμε για να κάνουμε ραδιοφωνική εκπομπή αφιερωμένη στον πρώην γ.γ. του ΚΚΕ Νίκο Ζαχαριάδη. (Πιθανόν γιατί υπήρξαν σχετικές αναρτήσεις στο μπλογκ μας).

Να διευκρινίσουμε κάτι. Θα αδικούσαμε το θέμα αν κάναμε απλώς ένα σχετικό αφιέρωμα αναφέροντας κάποια βιογραφικά στοιχεία του Ν.Ζ. Δεν είμαστε ακόμα τεχνικά έτοιμοι για να οργανώσουμε μια συζήτηση στην οποία να συμμετέχουν άτομα με διαφορετικές απόψεις για τον Νίκο Ζαχαριάδη και να μπορούν να παρεμβαίνουν ακροατές μας στην συζήτηση. Ελπίζουμε ότι από τα μέσα του Σεπτέμβρη να έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε τέτοιες εκπομπές αφού προμηθευτούμε τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό και αποκτήσουμε την ανάλογη τεχνογνωσία. (Στις σκέψεις μας είναι να κάνουμε ένα γλέντι, αρχές του Σεπτέμβρη για οικονομική ενίσχυση αυτού του εγχειρήματος, και να οργανώσουμε ανοιχτές συζητήσεις για να προγραμματίσουμε την λειτουργία του ρ/σ).

Προς το παρόν εκπέμπουμε ηχογραφημένα μουσικά αφιερώματα. Αυτή ακούμε μια εκπομπή για τον Νικόλα Ασιμο και την άλλη βδομάδα έχουμε προγραμματίσει ένα αφιέρωμα στην Κατερίνα Γώγου.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
5 Αυγούστου 2011 στις 11:25 π.μ.

Bravo sas filoi tou vathi kokkinou

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger