Home » , » Μοναδική εμπειρία

Μοναδική εμπειρία

Από giorgis , Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011 | 6:57 μ.μ.

   «Μία μοναδική εμπειρία θα ζήσουν φέτος οι 1,5 εκατ. μαθητές. Την ημέρα του αγιασμού δεν θα χρειαστεί να πάρουν μαζί τους τις σάκες τους, για να κουβαλήσουν τα βιβλία, γιατί δεν θα έχουν φτάσει. Και μάλλον θα κάνουν πολύ καιρό να τα δουν, αφού οι δυσοίωνες προβλέψεις κάνουν λόγο ακόμη και για Χριστούγεννα. Μέχρι τότε θα πρέπει να διαβάζουν από το ίντερνετ, τα dvd και τις φωτοτυπίες. Τώρα, εάν δεν έχουν ηλεκτρονικό υπολογιστή στο σπίτι ή το σχολείο δεν έχει λεφτά για φωτοτυπίες, δεν πειράζει, κάποια λύση θα βρεθεί».

Εφημερίδα «Μακεδονία»
_______________

Μόλις σήμερα το πρωί αναγνωρίσαμε το «ταλέντο» της υπουργού Παιδείας να επιλέγει συνεργάτες της. Δεν έχει όμως και την ίδια δυνατότητα να δουλεύει με τις παρλαπίπες της το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Σε σημείο μάλιστα που να δέχεται πυρά και από φυλλάδες που στηρίζουν με κάθε τρόπο την μνημονική κυβέρνηση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σημερινό κείμενο της Λώρης Κεζά στο «Βήμα».

Γράφει μεταξύ άλλων η δημοσιολόγος του ΔΟΛ: «Η κυρία Διαμαντοπούλου αρνείται πεισματικά να αναλάβει τις ευθύνες της. Αντί να λουφάξει σε καμιά γωνιά για να ξεχαστεί το ζήτημα μέσα στη γενική πολιτική αναμπουμπούλα, τολμά να επιρρίπτει ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση. Φταίνε τα άλλα υπουργεία, φταίει το Ελεγκτικό Συνέδριο, φταίνε «αρμόδιοι και συναρμόδιοι», πιθανώς να φταίνε οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις, τα παιδιά των λουλουδιών και η γενιά του Πολυτεχνείου. Η ανικανότητα της κυρίας Διαμαντοπούλου να ανταποκριθεί στις βασικές υποχρεώσεις της και να εκτυπώσει στην ώρα τους τα σχολικά βιβλία είναι το έλασσον: το ζήτημα θα επιλυθεί εντός τους έτους. .. Αυτό που κυρίως μας προβληματίζει είναι ότι (με ομολογουμένως μεγάλη ευγένεια) απευθύνεται στους γονείς σαν να μιλά σε παιδιά του νηπιαγωγείου».

Δυστυχώς για την Διαμαντοπούλου η πραγματικότητα δεν μπορεί να κρυφτεί. Όπως δηλώνει άλλο ένα κυβερνητικό στέλεχος, ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Κομνηνός Μαντάς: «Ενα μέσο 12θεσιο σχολείο με 350 μαθητές θα πρέπει βγάζει 2500 φωτοτυπίες την ημέρα.  Κανένα σχολείο δεν έχει μηχανήματα που να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν σε αυτό το φόρτο εργασίας, ενώ όπως όλοι ξέρουμε εφέτος το υπουργείο Παιδείας έκοψε ένα μεγάλο κομμάτι της χρηματοδότησης των σχολικών επιτροπών».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:53 π.μ.

ΦΡΙΚΗ
ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.


Τα genpets είναι η καινούργια ανακάλυψη της βιο-μηχανικής. Πρόκειται για ζωντανά ανθρωποειδή τα οποία θα πωλούνται στα ράφια των super market ίσως και των pet-shop. Είναι φτιαγμένα από ανάμιξη ανθρώπινου και ζωικού DNA.
Όταν δεν έχουν ανοιχτεί από τη συσκευασία βρίσκονται σε κατάσταση ύπνου, κάτι σαν..
την χειμερία νάρκη. Αναπνέουν όμως επειδή η συσκευασία έχει τρύπες να περνάει ο αέρας.
Μόλις ο πελάτης ανοίξει την συσκευασία αρχίζει το κατοικίδιο ?? να ξυπνάει μετα από 20 λεπτά και ανοίγει τα μάτια του.
Έχουν αίμα, οστά, μυς, μυαλό και οτιδήποτε άλλο έχουν τα θηλαστικά.
Ζούνε με πρωτείνες.
Επίσης έχουν προσωπικότητα και το χρώμα της συσκευασίας δείχνει τον τύπο τους. Αισθάνονται πόνο αλλά δεν έχουν αναπτυγμένες φωνητικές χορδές για να εκφραστούν.
Αν τα κόψεις βγάζουν αίμα.

Υποτίθεται ότι η εταιρεία τα έχει βγάλει για να παίζουν τα παιδιά με κάτι ζωντανό αντί για κούκλες ή άψυχα ρομποτ. Το pet μόλις ανοιχτεί θεωρεί τον κάτοχο του κάτι σαν τη μάνα του. Δείχνουν συναισθήματα.
Για να μην ξεφεύγουν σε επίπεδο συμπεριφοράς τους δίνουν ναρκωτικά.
Συγκεκριμένα η εταιρεία γράφει:
How are the personalities controlled?
The Genpet feeding packs are color coded and specially formulated with a custom drug mixture that can be used to control the Genpet, much like human drugs can such as Ritalin or Lithium and other behaviour modifying drugs. Thus we can calm them, or stimulate them without extra tampering to the DNA structure.
Αν νομίζετε ότι κάνω πλάκα δεν έχετε παρά να δείτε το site της Εταιρείας http://www.genpets.com/index.php.
Ακόμα καλύτερα δείτε τις "συχνές ερωτήσεις" http://www.genpets.com/faq.php για να σας φύγουν οι αμφιβολίες ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά αλλά και να διαβάσετε και άλλα τρελά όπως το ότι αν σε δαγκώσουν, πουλάνε ειδικό kit για να τους βγάζεις τα δόντια !!!.
Αναμένουν έγκριση και μετά πηγαίνουν για παγκόσμια παραγωγή.
ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

Ανώνυμος
6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 2:12 π.μ.

Μα καλά κάνετε λες και πέφτετε απο τα σύννεφα. Deregulation. Δεν κάνουμε τίποτα, δε ρυθμίζουμε τίποτα ίσα-ίσα βάζουμε και εμπόδια για να σαπίσουν τα πάντα και να μη μέινει τίποτα.
Μετά με το δικαίωμα του νόμου που φτιάξαμε βάζουμε μόνο τους δικούς μας ανθρώπους : οτι πεί η πρεσβεία, η μπίλντερμπεργκ και τα αλλα καθάρματα.
Αυτό έκανε και ο φίλος της θάτσερ γκορμπατσώφ, εφτιαξε και μιά καταστροφή στο πλάισιο του disaster capitalism: το σαμποτάζ στο τσερνομπίλ. Σε μας λέγεται χρεοκοπία στα αμερικανα 11/9 κοκ

Anti-spammer
6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 7:23 μ.μ.

Τι μαλακίες είναι αυτά με τα genpets!! Πάτε καλά ρε;;
-πρώτο, πας στο google το κάνεις search και οι απαντήσεις εμφανίζονται, ως δια μαγείας, μπροστά σου!!(hoax of exposure)
-δεύτερο, τι deregulation και Bilderberg και εβραιοσιωνιστικές παραληρηματικές συνωμοσιολογικές παπαριές απαντάει ο 2ος ανώνυμος;; Καλά αυτά να τα διαβάζουμε ρε παιδιά σε κάνα μπλογκ βαρεμένων, όχι εδώ μέσα!! έλεος πια με τις πίπες του κάθε καμένου!! σιχτίρ...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger