Home » , , » Ο βουλευτής του ΚΚΕ, Ν. Καραθανασόπουλος στην βουλή 19/10 (Βίντεο)

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, Ν. Καραθανασόπουλος στην βουλή 19/10 (Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011 | 11:24 μ.μ.

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι με την τοποθέτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Νίκου Καραθανασόπουλου που έκανε στην βουλή κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών που ψηφίζετε την Πέμπτη. Αρχικά ο βουλευτής του ΚΚΕ αναφερόμενος στις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις που έγιναν την Τετάρτη στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις τις Ελλάδας εκτίμησε ότι: «η όποια προσπάθεια του πρωθυπουργού αλλά και των πρωτοκλασάτων υπουργών του της κυβέρνησης να στοχοποιήσουν το λαϊκό κίνημα έπεσε στο γκρεμό».

Ο βουλευτής του ΚΚΕ θεωρεί ότι η κυβέρνηση, μετά τις τεράστιες συγκεντρώσεις δύσκολα πια θα μπορέσει να εκβιάσει τον λαό, να τον τρομοκρατήσει για να μπορέσει να τον χειραγωγήσει ακόμα μια φορά. Ο Ν. Καραθανασόπουλος στην ομιλία του εστίασε την κριτική του στο νομοσχέδιο στα νέα βάρη που πέφτουν σε μισθωτούς και συνταξιούχους, και στάθηκε στο ποιοι ευθύνονται για την χρεοκοπία των ασφαλιστικών ταμείων. Μίλησε για την νόμιμη φοροδιαφυγή των πλουτοκρατών ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ότι μειώνεται το κράτος και απολύονται δημόσιοι υπάλληλοι για να περάσουν κρατικές λειτουργίες στα χέρια καπιταλιστών

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 12:02 μ.μ.

Ωραία τα λόγια τα μεγάλα στο πόντιουμ του κατά τύποις κοινοβουλίου, αλλά απ' έξω το τιμημένο κ(ορ)κ(ον)ε έχει κάνει κορδόνια για να εξασφαλίσει την ομαλή διαδικασία της ψηφοφορίας.

Αυτή η ρεφορμιστική αριστερά κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει ένα πεθαμένο σύστημα, και κατ επέκταση, να σωθεί και το ίδιο μέσα στην αστική νομιμότητα.

Ο λαός δεν ξεχνά τί σημαίνει Βάρκιζα...

KilizArslan

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger