Home » , » Στις 24 Οκτώβρη ξεκινάει η δίκη για τον "Ε.Α"

Στις 24 Οκτώβρη ξεκινάει η δίκη για τον "Ε.Α"

Από giorgis , Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011 | 1:14 μ.μ.

Δεν ξεκίνησε τελικά σήμερα η προγραμματισμένη δίκη των οκτώ ατόμων που κατηγορούνται για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Προσδιορίστηκε για τις 24 Οκτώβρη λόγω της συμμετοχής των δικηγόρων στην 24ωρη γενική απεργία, άλλα και γιατί έπρεπε να ενημερωθούν για την δικογραφία και οι δικηγόροι του Κ. Κατσένου που παραδόθηκε στις 30 Σεπτέμβρη.

Αυτοί την στιγμή φυλακισμένοι βρίσκονται ο Ν. Μαζιώτης, η συντρόφισσα του Π. Ρούπα μαζί με το παιδί της (με την ευκαιρία διαβάστε μια επιστολή-καταγγελία για τις συνθήκες κράτησης της που έστειλε στην εφημερίδα «Ποντίκι» και δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική του σελίδα) και Κ. Γουρνάς. Μέσα στον μήνα όμως λήγει το 18μηνο προφυλάκισής τους.

 Σε γραπτή δήλωση που μοίρασαν, στα ΜΜΕ οι τρεις εκ των κατηγορουμένων (οι Ν. Μαζιώτης, Παναγιώτα Ρούπα και Κ. Γουρνάς), οι οποίοι έχουν αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την δράση του «Επαναστατικού Αγώνα»  τονίζουν μεταξύ άλλων:

  «Σήμερα η ανάγκη για ένοπλη προλεταριακή αντεπίθεση του σάπιου συστήματος δεν βρίσκεται μόνο στα κείμενα του ΕΑ αλλά και στη σκέψη και τα χείλη όλο περισσότερων ανθρώπων, αφού αναγνωρίζεται πλέον ως ο μόνος τρόπος για να αποτινάξουμε από πάνω μας τη σύγχρονη δικτατορία του κράτους και του κεφάλαιου, για να βγούμε από την συστημική κρίση για να μην αφανιστεί ο πλανήτης και η ανθρωπότητα από την στυγνή εκμετάλλευση της υπερεθνικής ελίτ».


 
Θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο γίνεται πιο συχνά ρεπορτάζ από την δίκη και θα κάνουμε και ραδιοφωνικό αφιέρωμα για τον «Επαναστατικό Αγώνα».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger