Home » » Μαζικότητα και ένταση στην σημερινή διαδήλωση

Μαζικότητα και ένταση στην σημερινή διαδήλωση

Από giorgis , Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011 | 1:48 μ.μ.

 Ενώ η διαδήλωση είναι σε εξέλιξη με επεισόδια να σημειώνονται μεταξύ μπάτσων και διαδηλωτών, δημοσιεύουμε την πρώτη ανταπόκριση που παίρνουμε τηλεφωνικά από συντρόφους που είναι στους δρόμους.
 Η σημερινή πορεία – διαδήλωση είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Ο κύριος όγκος της ήταν από εργαζόμενους στο δημόσιο και στις ΔΕΚΟ. Είναι γεγονός ότι το κλίμα μέσα στους δημόσιους υπαλλήλους αρχίζει να αλλάζει. Τα μέτρα της κυβέρνησης που έχουν πλήξει δραματικά το εισόδημα τους και με την προοπτική ότι δεκάδες χιλιάδες πρόκειται να απολυθούν μέσω εργασιακής εφεδρείας αρχίζουν να τους αφυπνίζουν. Μεγάλη ήταν και οι συμμετοχή φοιτητών και μαθητών.

Εντυπωσιακή σε όγκο ήταν και η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, που τώρα έχει διαλυθεί.

Ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων συγκεντρώθηκε αρχικά στα Προπύλαια και ενώθηκε στην συνέχεια με τον κύριο όγκο της πορείας.

(Αναλυτικό ρεπορτάζ θα έχουμε αργότερα, αφού οι σύντροφοι μας είναι στην πορεία, ενώ τηλεφωνικά μας ενημερώνουν ότι το κλίμα είναι φορτισμένο, έχουν σημειωθεί ήδη κάποια επεισόδια στην Λεωφόρο Αμαλίας ενώ έχουν στο πάνω μέρος της βασιλέως Γεωργίου, στην πλατεία Συντάγματος και ένταση υπάρχει σε πολλά σημεία. Εχουν πέσει αρκετά χημικά και δακρυγόνα)
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger