Home » , » Φοιτητές γιαούρτωσαν τον Καστανίδη (Βίντεο)

Φοιτητές γιαούρτωσαν τον Καστανίδη (Βίντεο)

Από giorgis , Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011 | 1:32 μ.μ.

Από το "Ποντίκι"

Το Σάββατο το βράδυ, ομάδα περίπου 100 φοιτητών εισχώρησε στο σινεμά "Ολύμπιον" της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας "Μεσάνυχτα στο Παρίσι", στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό, φοιτητές πέταξαν γιαούρτια στον βουλευτή του Πασόκ, Χάρη Καστανίδη, που συνοδευόταν από τη σύζυγο του και φίλους, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν με τον κόσμο να χειροκροτεί. Την ώρα που οι φοιτητές βγήκαν έξω από τον κινηματογράφο, μια διμοιρία των ΜΑΤ έκανε την εμφάνισή της .

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χ. Καστανίδης, μετα το τέλος της ταινίας, πήγε σε Αστυνομικό Τμήμα.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
9 Οκτωβρίου 2011 στις 4:16 μ.μ.

Χίλια μπράβο στους φοιτητές! Μου έκανε εντύπωση η ψυχραιμία τους, αφού μπορούσαν, να το βουτήξουν το δοσίλογο και να του κάνουν ότι κάνει ο Γιωργάκης στην οικονομία. Το ξαναλέω: η Αριστερά θα σαρώσει. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ καλή. Μόλις τον πήραν χαμπάρι, τον έκραξαν όλοι μαζί. Κράξιμο παντού σε κάθε βουλευτή. mitsos175.

Π.
9 Οκτωβρίου 2011 στις 6:46 μ.μ.

Το δημοσιο "κραξιμο" σε εναν πολιτικο ανδρα ειναι μια αμιγως πολιτικη κινηση. Το να βρισκονται οι πολιτικοι της αρχουσας ταξης κατω απο τη συνεχη μαζικη λαικη πιεση διαμαρτυριας ειναι μια ακρως επιθυμητη ενεργεια που σκοπευει, πρωτον στην πολιτικη διαπαιδαγωγηση και στην ηθικη υποστηριξη των καταπιεζομενων, και δευτερον καθιστα τους εν λογω πολιτικους ολο και περισσοτερο ανασφαλεις, τους μειωνει την αυτοπεποιθηση και ακομη περισσοτερο ενσπειρει και αυξανει τους δισταγμους σε πολιτικους υποστηρικτες και συναδελφους τους να αναλαβουν με τη σειρα τους δραση, αν τους ζητηθει, μπροστα στις συνεπειες της μαζικης λαικης αντιδρασης. Το "γιαουρτωμα" και καθε αλλη σχετικη ενεργεια, αποβλεπει μονο στη μειωση της προσωπικοτητας του ατομου, θελει να βαλλει κατα της αξιοπρεπειας του προσωπου και ως εκ τουτου, οχι μονον δεν αποτελει πολιτικη ενεργεια αλλα εναι ενα ειδος "λιντσαρισματος" που καμια αλλη χρησιμοτητα δεν εχει παρα να δωσει διεξοδο στην προσωπικη οργη. Ασφαλως, το ζητουμενο στην πολιτικη του μαζικου κινηματος δεν ειναι το ξεσπασμα του ατομικου θυμου. Οποιος εχει αντιρρηση, ας προσπαθησει να συγκρινει την πραξη (οχι τα πολιτικα κινητρα) γιαουρτωματος του καθε Καστανιδη μα εκεινη του Αλαβανου απο τους φασιστες και ας βγαλει τα αναγκαια συμπερασματα. Ο πολιτικος λογος ειναι το μεσον της αριστερας για την εκδηλωση της οργης και τη συσπειρωση, τα καφριλικια εναντια σε φυσικα προσωπα, οχι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger