Home » » Ο Λ. Λαζόπουλος για την στάση του ΚΚΕ στα πρόσφατα γεγονότα

Ο Λ. Λαζόπουλος για την στάση του ΚΚΕ στα πρόσφατα γεγονότα

Από giorgis , Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011 | 11:27 μ.μ.

Στο βίντεο που παραθέτουμε βλέπουμε τον τρόπο που σχολίασε από την τηλεοπτική του εκπομπή, ο Λάκης Λαζόπουλος την στάση που κράτησε το ΚΚΕ στα πρόσφατα γεγονότα. Ηταν αναμενόμενη και δεν μας εξέπληξε.
Η ρήση «και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα» είναι αυτό που χαρακτηρίζει την τοποθέτησή του.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 16 σχόλια

26 Οκτωβρίου 2011 στις 12:13 π.μ.

Αυτό καταλάβατε εσείς από όσα είπε ο Λαζόπουλος; Δεν έχετε ακόμη αντιληφθεί πως η κίνηση του ΠΑΜΕ στην απεργία της Πέμπτης ήταν λανθασμένη; Ότι δίχασε και αηδίασε πάρα πολύ κόσμο της Αριστεράς;


με φιλικούς χαιρετισμούς

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2011 στις 12:48 π.μ.

Δίχασε και αηδίασε πολύ κόσμο της αριστεράς η στάση που κράτησε η "αριστερά" για την επίθεση στο ΠΑΜΕ και όχι το ΠΑΜΕ που βγήκε απ' την δοκιμασία με το κεφάλι ψηλά.

Αλλά βέβαια πολύς κόσμος της αριστεράς έχει συνηθίσει να βλέπει τα πράγματα ανάποδα. Ευτυχώς καμιά φορά ο υπόλοιπος κόσμος τα βλέπει ορθά αλλά πάλι τότε ο κόσμος της αριστεράς πιστεύει ότι όλοι βλέπουν λάθος εκτός απ' τον κόσμο της αριστεράς.

Όσο για τον Λαζόπουλο, ένας καραγκιοζάκος είναι που τρέφεται με τον τρόπο του από την κρίση. Κάποια στιγμή και αυτοί που τον ακούνε θα καταλάβουνε πως δεν έχει να προτείνει τίποτα.

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2011 στις 1:18 π.μ.

Εντάξει άμα το' πε και ο Λαζόπουλος αλλάζει το πράγμα. Τοποθετείται πάντα κάπου στη μέση ώστε να είναι όλοι οι ...πελάτες ικανοποιημένοι στη λογική εξίσωσης του θύτη με το θύμα και του δεν μπορεί και οι δύο θα φταίνε, είναι προφανές ότι δεν γνωρίζει τί συνέβη και απλά αναπαράγει ό,τι λένε τα βοθροκάναλα και οι κωλοφυλάδες της διαπλοκής τύπου ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, ακόμη και για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αγνοεί πλήρως. Έκανε το ίδιο με ένα γνωστό blog που ανέβασε βίντεο για το πώς έγινε η δολοφονική παρακρατική επίθεση στις 20/10 στο Σύνταγμα, την οποία βάφτισε φυσικά "συμπλοκή", δείχνοντας η κάμερα στην έναρξη των επεισοδίων και επί 10 λεπτά τον...αττικό ουρανό. Ωραίος;

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2011 στις 1:54 π.μ.

Δίχασε και αηδίασε πολύ κόσμο της αριστεράς η στάση που κράτησε η "αριστερά" για την επίθεση στο ΠΑΜΕ και όχι το ΠΑΜΕ που βγήκε απ' την δοκιμασία με το κεφάλι ψηλά.

Αλλά βέβαια πολύς κόσμος της αριστεράς έχει συνηθίσει να βλέπει τα πράγματα ανάποδα. Ευτυχώς καμιά φορά ο υπόλοιπος κόσμος τα βλέπει ορθά αλλά πάλι τότε ο κόσμος της αριστεράς πιστεύει ότι όλοι βλέπουν λάθος εκτός απ' τον κόσμο της αριστεράς.

AVGERIS
26 Οκτωβρίου 2011 στις 6:31 π.μ.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΜΕΛΑΝΟΧΥΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΟΡΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΟΥΜΗΣ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΞΗ Ο ΚΟΡΚΩΝΕΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΩΝ ΜΑΣ ΕΝΩΝΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2011 στις 9:05 π.μ.

RED. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΑΝΤΙΚΚΕΜΕΝΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΕΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ Η ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ . ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΩΡΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ!

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2011 στις 11:41 π.μ.

σκεφτείτε πως εκθείασε τα γελοία ξεσπάσματα του Ανδρουλάκη στην τηλεόραση του Mega, χωρίς να πει το απλούστατο, "σωστά ωρύεσαι Μίμη μου, αλλά τα ψήφισες αγάπη μου, τα ψήφισες!!!"...... αυτό όμως που με ανατρίχιασε ήταν στην παρουσίασή του για τη νέα μορφή διαδηλωτή, η παραδοχή του πως οργισμένα 13άχρονα κυκλοφορούν με εκρηκτικούς μηχανισμούς, θεωρώντας το όχι μόνο δεδομένο αφού του το έχουν γράψει σε e-mail(!) αλλά και σωστό αφού δεν μπαίνει στον κόπο να το καταδικάσει! (το ότι ίσως κάποιοι διοχετεύουν με τέτοιους μηχανισμούς τα πιτσιρίκια ή ότι η τυφλή βία -όχι μόνο σε διαδηλώσεις αλλά και σε εκδηλώσεις της καθημερινής ζωής- είναι που οδηγεί σε αδιέξοδο, φαίνεται να μην τον πολυαπασχολεί!)

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2011 στις 9:28 π.μ.

ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΙ'ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ...

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2011 στις 10:11 π.μ.

Α ρε Λαζόπουλε.....κρίμα....μου θυμίζεις τους γελωτοποιούς της αυλής του μεσαίωνα.....Ο Γερμανός Αυτοκράτορας Φρειδερίκος ο δεύτερος θέσπισε νόμο, το 1221, εναντίον των γελωτοποιών που δυσφημούν και προσβάλλουν.
Σύμφωνα με αυτό τον νόμο ο γελωτοποιός είχε το ελεύθερο να λέει και τα πιο βαριά πράγματα ακόμα και για τον ίδιο τον βασιλιά φτάνει να το έκανε μόνο μέσα στην αυλή.
Με αυτόν τον νόμο ο Γερμανός αυτοκράτορας εφάρμοσε την αρχή που έλεγε απλά, ότι μπορείς να περιγελάς την εξουσία μόνο μέσα στα πλαίσια της....απλά κράτησες τη στάση του πιλάτου....εξίσωσες τους κουκουλοφόρους με το κίνημα....ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2011 στις 1:01 μ.μ.

Μπράβο ρε Χαζόπουλε!!!

Ανώνυμος
28 Οκτωβρίου 2011 στις 5:37 π.μ.

ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΡΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ.ΟΙ ΠΡΟΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ.Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΕΣΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΗΘΗ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΟΥ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΝΚΟ - ΤΡΕΙΣ ΤΟΥ FRAP ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΗΣ ΕΤΑ.ΤΟ FRAP ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΦΡΑΝΚΙΚΟ ΜΕΤΩΠΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΚΙ ΜΛ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΡΩΣΣΟΦΙΛΟ ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΙΓΙΟ.ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΛ ΧΩΡΟΥ ΝΑΣΟΥ ΚΙ ΟΙ ΜΠΑΣΚΙΝΟ-ΚΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ - ΤΟΥ ΚΚΙ ΜΛ ΚΑΙ FRAP - MAΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΠΡΑΧΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΙΑ - ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ - .ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ.ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΩΝΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΚΑΠΗΛΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΠΙΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΠΕΡΤ ΚΑΙ ΝΟΣΚΕ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΒΥΣΙΝΣΚΙ . . . Σ.Γ.Κ. -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Ανώνυμος
28 Οκτωβρίου 2011 στις 1:25 μ.μ.

Θα βαρεθεις να περιμένεις καλύτερα να το χωνέψεις

για το καλο της υγείας σου

Ανώνυμος
28 Οκτωβρίου 2011 στις 1:39 μ.μ.

O ΛΑΚΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΩΣ ΠΟΛΥ ΑΠΕΝΕΧΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ''ΠΑΙΝΤΙ'' ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ? ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΗ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ, ΑΡΙΣΤΕΡΗ) ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ 4 ΜΥΡΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΜΟΙΒΗ ???

Ανώνυμος
29 Οκτωβρίου 2011 στις 5:05 π.μ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΛΑΞ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΡΕΘΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΓΚΟΡΜΑΤΣΩΦ ΚΑΙ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΔΕΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΚΟΥΓΙΑΜΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ ΣΑΝ ΤΗ ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΚΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ.ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣΤΕ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ ΤΟΥ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΝΤΑ.-habe

29 Οκτωβρίου 2011 στις 2:35 μ.μ.

Μια χαμένη ευκαιρία με ένα πικρό τέλος
Posted on 27/10/2011 by kseeath| 5 σχόλια

Τα γεγονότα της Πέμπτης (σύγκρουση ΚΚΕ αναρχικών με δεκάδες τραυματίες και ο θάνατος του 53χρονου άνεργου οικοδόμου Δημήτρη Κοτσαρίδη μέλους του ΚΚΕ, από ανακοπή που το πιθανότερο σχετίζεται όχι τόσο με την ένταση των γεγονότων όσο με τα χημικά που εισέπνευσε ο άτυχος εργάτης από αυτά που σωρηδόν έριξε η αστυνομία στο χώρο του Συντάγματος) και ο κύκλος που άνοιξε μετά από αυτά έκλεισαν με πολύ άδοξο τρόπο την μεγαλύτερη λαϊκή κινητοποίηση στην Ελλάδα από την μεταπολίτευση. Μαζί του έκλεισε και το ξέσπασμα των «άγριων» απεργιών και καταλήψεων που άνοιξαν τις προηγούμενες μέρες. Το κίνημα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να αντιπαρατεθεί τελειωτικά με την κυβέρνηση του ΓΑΠ μεταθέτοντας τις εκκρεμότητές για έναν επόμενο γύρο.
Συνεχεια εδω → http://t.co/95RBtpZS

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2011 στις 7:20 μ.μ.

από έναν άλλο ανώνυμο σχολιαστή σε άλλο blog:
"ο λαζόπουλος και ο κάθε λαζόπουλος (τύπου ράδιο αρβύλα) είναι ακριβώς ότι τους έχει καθορίσει το τηλεοπτικό σύστημα να είναι...το άλλοθί τους και η "κριτική" (της πλάκας και ανώδυνη ανάμεσα σε δυο τσιπουράκια κι ένα χειροκρότημα),καθώς και ένας "χαριτωμένος" τρόπος να ακούς ,με όση περισσότερη διαστρεύλωση γίνεται, "αναλύσεις" και "εξηγήσεις" ,που δεν θα τις έκανε ούτε παιδάκι δημοτικού (και χωρίς βιβλία ακόμα)...η χθεσινή του τοποθέτηση του,για τα γενονότα της απεργίας, δείχνει εμπάθεια (στα όρια της ψύχωσης) και η διαστρεύλωση των θέσεων του ΚΚΕ και των δηλώσεων των στελεχών του,ειναι απόλυτα συνειδητή και εκ του πονηρόυ,καθώς οι διασκεδαστές τύπου λαζόπουλου,βλέπουν ότι ,παρόλη την λυσσαλέα τους προσπάθεια χαιδέματος αυτιών του κόσμου,τα γεγονότα και οι καταστάσεις, τους έχουν ΗΔΗ ξεπεράσει...μοιραία,άβουλα ανθρωπάκια,προορισμένα να λειτουργούν σαν κυμματοθραυστης της οργής του κόσμου που σύντομα θα καταλήξουν στην θέση που η ιστορία τους έχει τοποθετήσει...στο βόθρο του αστικού τους συστήματος"

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger