Home » , » Βίντεο με εκδηλώσεις λαϊκής λατρείας σε Μαγκριώτη και Μπεγλίτη

Βίντεο με εκδηλώσεις λαϊκής λατρείας σε Μαγκριώτη και Μπεγλίτη

Από giorgis , Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011 | 1:38 μ.μ.

Οπου βρεθούν κι όπου σταθούν τα πασοκικά στελέχη που αποτελούν τον κυβερνητικό θίασο «απολαμβάνουν» την λαϊκή «λατρεία» που εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους. Με αυγά, με ζαρζαβατικά με όποιον τρόπο βρίσκουν πρόσφορα οι πολίτες για να εκδηλώσουν τον ενθουσιασμό τους όταν αντικρίζουν άτομα που αποτελούν την κυβερνητική συμμορία του ΓΑΠ. Στην προκειμένη περίπτωση και στο βίντεο που παρακολουθούμε ακούμε τα επιφωνήματα ενθουσιασμού με τα οποία ο κόσμος υποδέχτηκε Μαγκριώτη και Μπεγλίτη.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2011 στις 4:33 μ.μ.

Na sikothoune na figoune oi vouleftes tis aristeras apo tin vouli, exoune ta antera na to kanoune??Allios tha tous parei kai autoys i mpala!!

26 Οκτωβρίου 2011 στις 5:59 μ.μ.

Ανώνυμε σε τι φταιεί ρε καραγκιοζάκο η Αριστερά?
Η αριστερά κυβερνούσε όλα αυτά τα χρόνια ρε καραγκιόζη ανώνυμε που δεν έχεις τα @@ να βάλεις εστω και ένα όνομα απλά λασπολογείς πίσω απο ένα pc
Άντε με το κάθε φασίστα που μας το παίζει και επαναστάτης
Συγχαρητήρια σε αυτούς πυο φώναξαν στους πιο αντιδημοκρατές και προδότες πολιτικούς που έχουν ΠΕΡΑΣΕΙ απο τον τόπο μας

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2011 στις 8:06 μ.μ.

Γιατρέ, αν ασκείς την Ιατρική παρόμοια με τον τρόπο που σκέφτεσαι κι εκφράζεσαι, αλίμονο στους ασθενείς σου, κομπογιαννίτη της κακιάς ώρας!
Αλλά τί άλλο μπορεί να περιμένει κανείς από τα αποχαυνωμένα πρόβατα του «Παπικού αλάθητου», που με περισσή (και Περισσοί) ευκολία βαφτίζουν φασίστα τον οποιονδήποτε αρνείται τις ...κωματικές παρωπίδες. Άιντε, που μου γίνατε όλοι επαναστάτες (μη χέσω!...)

27 Οκτωβρίου 2011 στις 2:39 π.μ.

Ρε καραγκιόζη ανώνυμε τι σχέση έχει το πως ασκώ εγώ την ιατρική με τον τρόπο που σκέπτομαι?
Τι φασισμός ειναι αυτός....
Αλλά έτσι είστε εσείς οι ψευτό αναρχικοί της φάπας και του μπάχαλου δεν έχετε ούτε την ΠΑΙΔΕΙΑ, ούτε την ΜΟΡΦΩΣΗ κατηγοράτε στο σύνολο της την Αριστερά(και δεν ειμαι ΚΚΕ γελοίο υποκείμενο) αλλά σκέφτομαι ανοιχτόμυαλα και όχι μέσα απο ένα πρίομα ισοπέδωσης που σκέφτεσαι εσύ και οι σύντροφοι σου που ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ το Σύνταγμα χτυπώντας άτομα που δεν είχαν ΚΑΜΙΑ σχέση με το ΠΑΜΕ και στην ουσία χαλάσετε μια ειρηνική πορεία
Είστε προδότες και τσιράκια του Καπιταλιστικού Συστήματος

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2011 στις 8:43 π.μ.

αντε ρε μαλακα αναρχοφασιστα σκασε

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2011 στις 12:27 μ.μ.

Δεν λέω,καλό ήταν που γιουχάρανε τους πολιτικούς,αλλά μην ξεχνάμε πως χειροκρότησαν άνθιμο και μάλιστα όταν απαίτησε υπουργείο μακεδονίας....πολύ αμφιβάλλω άν ξύπνησαν,μάλον σε κατάσταση λανθάνουσας ύπνωσης είναι.
Γιατρέ μου όσον αφορά την κοινοβουλευτική αριστερά ο τρόπος που απάντησες φανερώνει ακριβώς τον βρώμικο ρόλο της όλα αυτά τα χρόνια.Τουλάχιστον ξεμπροστιάζεσται μόνοι σας.
Και αφού η σταλινική σου δημοκρατία δεν γουστάρει ανωνυμία θα υπογράψω....praktorasCIA

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2011 στις 5:53 μ.μ.

Και αυτός: ropaloforos-exousia

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger