Home » » Δηλώσεις Α. Παπαρήγα 28/11

Δηλώσεις Α. Παπαρήγα 28/11

Από giorgis , Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011 | 9:13 μ.μ.

Στο βίντεο που παραθέτουμε από την τηλεόραση του «902» παρακολουθούμε τις δηλώσεις της Αλέκας Παπαρήγα μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Η γγ του ΚΚΕ εξήγησε ότι η αντίθεση του Κόμματος δεν είναι στα σημεία, στις τεχνικές και τους χειρισμούς της κυβέρνησης Παπαδήμου: «είναι εφ' όλης της ύλης». Σύμφωνα με την ίδια οι καταστάσεις «περιπλέκονται ακόμα περισσότερο λόγω της καπιταλιστικής κρίσης στην ευρωζώνη», συμπληρώνοντας ότι πλέον εξετάζονται σενάρια που μέχρι πριν από λίγα χρόνια έμοιαζαν αδιανόητα.

«Θα χουμε ένα ευρώ εσωτερικά υποτιμημένο, πράγμα που θα απαξιώσει μισθούς, συντάξεις και περιουσίες, πέρα από όλα τα χαράτσια. Η χώρα μας θα κληθεί να πληρώσει τα δάνεια 'διπλά και τριπλά' στην πορεία», συμπλήρωσε, καλώντας τον λαό να αντισταθεί στην εφαρμοζόμενη πολιτική.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
29 Νοεμβρίου 2011 στις 12:44 π.μ.

Οι ηγέτες της Αριστεράς δεν συζητούν με διορισμένους πρωθυπουργούς και πολύ περισσότερο όταν στην κυβέρνηση συμμετέχουν φασίστες.
Τα ίδια πάλι όπως στο Λίβανο και την Βάρκιζα.

Επιτέλους σύντροφοι τσακίστε τέτοιες ηγεσίες.

Ανώνυμος
29 Νοεμβρίου 2011 στις 1:52 π.μ.

ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΑΝΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΙΚΑΝΗ ΜΙΑ ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΜΟ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ - ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ - ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ - ΠΟΣΟ ΜΑΛΟΝ ΝΑ ΤΗ ΤΣΑΚΙΣΕΙ.ΕΝΑΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΒΙΟΣ ΣΚΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΙΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΑΒΛΑΚΩΜΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΤΟΥ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΖΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΑΥΓΟ.ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΑΡΧΟΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤ - ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΔΙΑΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΑΞΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑ-ΣΙΑ . . .

Ανώνυμος
29 Νοεμβρίου 2011 στις 8:55 π.μ.

Μπα προτιμαμε να τσακισουμε ανοησιες σαν και του λογου σου.

Ανώνυμος
29 Νοεμβρίου 2011 στις 5:48 μ.μ.

Μιλάει η Παπαρήγα και τρέμει το σύστημα.

Ανώνυμος
30 Νοεμβρίου 2011 στις 9:31 μ.μ.

ΝΑΙ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΙΚΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΟΥ.ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΤΕ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΡΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΤΕ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΣΑΝ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΠΑΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ - ΠΑΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΑΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΑΞΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΕΚΕΙ ΑΠΑΝΑΜΕΣΑ . . .

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger