Home » , » Τίτλοι τέλους για ΓΑΠ. Στο κενό η πρόταση του για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.Σχετικές τοποθετήσεις Α. Παπαρήγα και Α. Τσίπρα (3 Βίντεο)

Τίτλοι τέλους για ΓΑΠ. Στο κενό η πρόταση του για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.Σχετικές τοποθετήσεις Α. Παπαρήγα και Α. Τσίπρα (3 Βίντεο)

Από giorgis , Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011 | 12:33 π.μ.

«Το σημερινό σκηνικό είναι ζωντανή παράνοια», έγραφε χτες στο μπλοκ μας η Ειρήνη Νταουντάκη και οι πρόσφατες εξελίξεις την επιβεβαίωσαν πλήρως. Ο Παπανδρέου αν και πολιτικά τελειωμένος με τις ίντριγκες του –πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τις .. κότες τις κοινοβουλευτικής του ομάδας- και κέρδισε κάποιο χρόνο για να μείνει ακόμα γαντζωμένος στην εξουσία.

 Παρακολουθήσαμε λοιπόν, να κάνει το αυτολιβάνισμα του ο ΓΑΠ και να δηλώνει ότι αύριο θα πάει στον Παπούλια για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για μια κυβέρνηση «Ευρύτερης εθνικής ευθύνης» -όπως την χαρακτήρισε ο Ε. Βενιζέλος.
Δεν παρέλειψε, επίσης, ο ΓΑΠ, όπως και ο Βενιζέλος αργότερα να τονίσει ποια θα είναι η κεντρική προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Να ψηφιστεί δηλαδή η νέα δανειακή σύμβαση η οποία συνεπάγεται άγρια αλλεπάλληλα μέτρα που θα εξαθλιώνουν εντελώς τα λαϊκά στρώματα.

 Η πρόταση του Παπανδρέου όμως για την συγκυβέρνηση ήταν όμως τόσο θολή -δεν έκανε την παραμικρή αναφορά ότι ο ίδιος παραιτείται όπως έθετε σαν προϋπόθεση η Ν.Δ, απλώς το "συζητάει" όπως είπε- που ο Α. Σαμαράς αισθανόμενος ότι ο ΓΑΠ πάει να τον παγιδεύσει δήλωσε: «Οι μάσκες έπεσαν. Ο κ. Παπανδρέου απέρριψε το σύνολο της πρότασής μας. Οι ευθύνη που επωμίζεται είναι τεράστια. Μόνη λύση οι εκλογές».
Θα επανέλθουμε ποιο αναλυτικά σ' αυτές τις εξελίξεις.

Στα δυο επόμενα βίντεο παρακολουθούμε τις σύντομες παρεμβάσεις που έκαναν μετά την ομιλία του ΓΑΠ, η Α. Παπαρήγα και ο Α. Τσίπρας.



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2011 στις 1:02 π.μ.

Τα πιθηκοειδή ψήφισαν , τώρα είναι η ώρα να μιλήσει ο λαός , τώρα είναι ώρα να αφήσει η αριστερά τους βυζαντινισμούς για το ποιός θα έχει την πρωτοκαθεδρία στην πλατεία Συντάγματος, να αποκτήσει κουλτούρα συνεργασίας και κοινής δράσης στα σημεία συμφωνίας . Ανατροπή του πολιτικού σκηνικού και των σχεδίων του κεφαλαίου ΕΕ ΔΝΤ .Επίσης αυτή τη στιγμή που το ΚΚΕ δεν " προστατεύει" τη βουλή φαντάζομαι ότι οι κυπατζήδες και τα γνωστά σούργελα θα καταλάβουν την εξουσία με ...έφοδο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger