Home » , » "Απλά" είναι τα πράγματα

"Απλά" είναι τα πράγματα

Από ciaoant1 , Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011 | 1:30 π.μ.


Ότι λέει το βίντεο + μια ακόμα παρατήρηση: Να κόψει το ΚΚΕ ως η μεγαλύτερη δύναμη της αριστεράς τις μικροπολιτικές "κακιούλες" εναντίον των υπολοίπων, και να αναλάβει τις ευθύνες του, όπως και όλοι οι υπόλοιποι βέβαια που θέλουν να παλέψουν. Αλλιώς δεν πάμε πουθενά και απλά κοροϊδευόμαστε και κοροϊδεύουμε τον κόσμο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 13 σχόλια

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2011 στις 2:12 π.μ.

Αν με αυτά που λέει το video συν να περιμένουμε "να κόψει το ΚΚΕ ως η μεγαλύτερη δύναμη της αριστεράς τις μικροπολιτικές "κακιούλες" εναντίον των υπολοίπων" και να πολιτευτεί επιτέλους η αριστερά μάλλον δεν κοροϊδευόμαστε απλά και μόνον εμείς οι αριστεροί, αλλά σίγουρα έχουμε χάσει τη μπάλα.

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2011 στις 2:30 π.μ.

barman.Συντροφοι θελω να λεω οτι ειμαι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,ειμαι περηφανος γι'αυτο και ψηφιζω ΚΚΕ.Μηπως ειναι ωρα ,ρωταω μηπως,να ενωθουν οι Αριστερες δυναμεις εστω και σαν ΠΟΛΙΤΙΚΗ 'μπλοφα' παρολες τις διαφορες που σωστα υπαρχουν για να τρομαξει επιτελους πραγματικα η αστικη τους "δημοκρατια".Οι εξελιξεις θα ηταν, πιστευω,τοσο γρηγορες και τρομακτικες που ο κοσμος επιτελους θα ξυπναγε στην Ελλαδα και στον κοσμο ολο.Οι Ελληνες θα ημασταν παλι το παραδειγμα.!!

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2011 στις 8:37 π.μ.

ευτυχως που το ΚΚΕ κραταει αυτη την σταση στο ζητημα των συνεργασιων και δεν εχουμε νεα βαρκιζα.... δηλ. υποτημηση του ιμπεριαλισμου... αριστερα λεξη που την χρησιμοποιησε το ΠΑΣΟΚ την χρησημοποιουν σημερα και αλλες πολιτικες δυναμεις αλλα κρυβουν την ουσια τη εξουσια θελουμε για ποιον και με ποιον.... ακουω διαφορα αλλα προταση δεν ακουω....

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2011 στις 9:17 π.μ.

Ή περισσεύει η αφέλεια στους ΚΚΕδες, ή είναι μέρος του συστήματος.
Έχει ξεκινήσει αυτό που είπε ο Γιούγκερ(;), πως "αυτό που θα γίνει στην Ελλάδα, ξεπερνά κάθε φαντασία". Αν έχουν κάτι καλό οι δυτικοί, είναι το ότι σε φτύνουν και στο λένε, δεν το κρύβουν σαν τη γάτα το σκατό της ( ελληνική ομορφιά αυτό).
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν ό,τι πιο προδοτικό, οι της ΝΔ σιγοντάρησαν με έλλειψη αντιπολίτευσης και ίσως δέσει και με τη συγκατάθεση περί κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης, ενότητας προσωρινής, όπως θέλετε πέστε το.
Μ άλλα λόγια και οι μεν και οι δε, δεν έχουν ελπίδα να επανεκλεγούν σε περίπτωση εκλογών, οι περισσότεροι απ τους ήδη υπάρχοντες στη βουλή τουλάχιστον.
Κι έχετε την εντύπωση πως υπάρχει περίπτωση να δώσουν την ευκαιρία στο λαό να τους διαολοστείλει με εκλογές;
Πρόδωσαν τα παντα, εν γνώσει τους, ειδικά του ΠΑΣΟΚ, για να διατηρήσουν απλά και μόνο την καρέκλα.
Ε, αγαπητοί σύντροφοι του παροπλισμένου πάλαι ποτέ ένδοξου ΚΚΕ, ετοιμαστείτε για την μεγάλη αλήθεια.
Μέσα στις συμφωνίες για το τι μέλλει γενέσθαι, νάστε σίγουροι πως εξασφάλισαν την εσαεί παραμονή τους στις καρέκλες τους.
Ή έστω την αποτελεσματική έλλειψη μνήμης των ελλήνων, ώστε σε λίγα χρόνια να μην θυμόμαστε ποιοι ήταν και τι έκαναν.
Με το πρόσχημα της οικονομίας, της κρίσιμης κατάστασης, της επερχόμενης εξόδου απ την κρίση (που ολοένα θάρχεται και ποτέ δεν θα φτάνει), η ιδιότυπη αυτή χούντα θα μας κατσικωθεί εφ όρου ζωής.
Ασχέτως του ποιός θάναι ο πρωθυπουργός, η βουλή θάναι η ίδια.
Δεν ξεπούλησαν τα πάντα, δεν έγιναν κουίσλινγκ, τσολάκογλου, σκατά στα μούτρα τους, για νάρθουμε εμείς και με τις πρώτες εκλογές να τους κόψουμε το βήχα κι όλα αυτά που απολαμβάνουν και να τους στείλουμε στο σπίτι τους, ή όπως μας αρέσει να φαντασιωνόμαστε, στη δικαιοσύνη.
Κ ο πιό αφελής, κατάλαβε πια, πως ψήφιζαν ό,τι ψήφιζαν, με αποκλειστικό κριτήριο τη, εξασφάλιση της καρέκλας τους και την διαβεβαίωση της ατιμωρησίας.
Ας αναλωνόμαστε κομμουνιστές, αριστεροί, ευρωπαϊστές, ανανεωτικοί, αντιεξουσιαστές, αναρχικοί και το κακό συναπάντημα, στο να βγάζουμε τα μάτια μας μεταξύ μας.
Περισσότερο μίσος εκδηλώσαμε ο ένας εναντίον του άλλου, παρά εναντίον του συστήματος.
Και σαν να μου φαίνεται πως είναι και το κόμμα (ποιό κόμμα, έλα ντέ;)μέσα στο παιχνίδι.
Για ποιό λόγο; Για την ανώδυνη διατήρηση απλώς της (με κάποιο αξιοπρεπές ποσοστό) ύπαρξής του.
Καλές οι φαντασιώσεις επαναστάσεων, ανατροπών και άλλων ηρωϊσμών, αρκεί να γίνονται μακρία από μας, κάπου στις αφρικές και λατινικές αμερικές, μην τυχόν και διαταράξουν την ασφάλειά μας, πέρασαν και τα χρόνια βλέπεις...
Μπορούμε να μιλάμε γι αυτά, να γράφουμε, να δακρύζουμε, να φαντασιωνόμαστε τη μούρη μας με γενειάδα και μπερέ, μα ως εκεί.
Μια χαρά μπορούμε να καταγγέλουμε απ τη βουλή, μπορούμε να βρίζουμε τους άλλους, να μας βρίζουν αυτοί, να μαλώνουμε για το ποιός είναι ο αυθεντικότερος εκφραστής του κομμουνιστικού ιδεώδους, να πλακωνόμαστε με τους αναρχικούς, να ζητάμε εκλογές που ποτέ δεν θα μας τις δώσουν, αλλά κι αυτό ως εκεί.
Είστε σταλινικοί οι μέν, ψηφίσατε το μάαστριχτ οι δε, είστε οπορτουνιστές οι τρίτοι, είστε μπαχαλάκηδες οι άλλοι, τόσο μίσος στο χώρο της αριστεράς, ο ένας εναντίον του άλλου, δεν ξαναθυμάμαι γαμώτο.
Το σύστημα πρέπει πάσει θυσία να διαιωνιστεί.
Για νάχουμε λόγο ύπαρξης κι εμείς!
Άντε και καλά κρασά από δω και για καμμιά δεκαριά χρόνια ακόμα, όπου θα βλέπουμε τι σημαίνει μονιμοποίηση στη βουλή.
(Πιό μάγκες ήταν αυτοί του δημοσίου τόσες δεκαετίες;)

Μιχάλης Καράπας
5 Νοεμβρίου 2011 στις 9:34 π.μ.

Ο λαός θέλει και αναζητά μαι ενωμένη αριστερά,χωρίς κολλήματα από το παρελθόν αλλά με δυνατή φωνή και δυναμική παρουσία.Μια αριστερά που θα δώσει νέα πνοή και ελπίδα στο λαΐκό κίνημα που ασφυκτιά μέσα σε ένα σάπιο σύστημα και ψάχνει να βρει εναγωνίως έναν χώρο που δεν μαστίζεται απο μικροκομματικές αγκυλώσεις και αρριβίστικες τάσεις.Η ανιδιοτέλεια και η θυσία δυστυχώς τείνουν να εκλείψουν σε μεγάλο μέρος του συγκεκριμένου χώρου.Αστικοποιήθηκε εντελώς ένα κομμάτι της αριστεράς,ωθούμενο από την ιδιοτέλεια του να υπάρχει μέσα σε ένα σύστημα το οποίο τη χρησιμοποιεί για να κρατά τις δικές του ισορροπίες.Ήμουνα (ή είμαι,γιατί εκρεμμεί ακόμα η διαγραφή μου) επί πολλά χρόνια μέλος του ΚΚΕ,δίνοντας με τις μικρές μου δυνάμεις τη δική μου μάχη για μια άλλη αριστερά,που δεν είναι κολλημένη στο παρελθόν και στα τεράστια κατά καιρούς λάθη της,μια αριστερά που θα κάνει ένα τεράστιο άνοιγμα στο λαΐκό κίνημα,απαλλασόμενη από τις όποιες φοβίες και αγκυλώσεις της ηγεσίας της.Οδηγός στις κάθε σκέψεις μου ήταν και είναι πάντα το "ότι είναι καλό για το λαό,πρέπει να'ναι καλό και για το κόμμα" που είπε και το'κανε πράξη με τη στάση ζωής του,ο πρωτοκαπετάνιος μας, ο ΑΡΗΣ. Δυστυχώς ακόμα τρίζουν τα κόκκαλα του,όταν βλέπει ανθρώπους μικρούς και λίγους να μικραίνουν ένα χώρο που έχει δώσει τόσο αίμα και τόσες θυσίες για το λαΐκό αγώνα επιμένοντας σε τακτικές που εγκλωβίζουν την αγωνιστική διαθεση και τη λαΐκή οργή ενός εν δυνάμει εξεγερμένου λαού σε φόρμουλες που μόνο την χούντα(με τον μανδύα του κοινοβουλευτισμού) εξυπηρετούν.Είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτο ένα αριστερό κόμμα να ΦΥΛΑΕΙ τη βουλή εμποδίζοντας κάθε προσέγγιση σ'αυτήν σε κάθε άλλη οργανωμένη αριστερή δύναμη αλλά και σε κάθε απλό πολίτη που πνίγεται από το βιασμό που υφίσταται καθημερινά.Έστω και τούτη την ύστατη ώρα σύντροφοι ας αφήσουμε αυτά που τυχόν μας χωρίζουν και ας σταθούμε σε ότι μας ενώνει,όλοι μαζί να πορευτούμε στο κοινό αγώνα για μια άλλη κοινωνία,τη κοινωνία της λαΐκής εξουσίας!!!Είναι η απεγνωσμένη φωνή σε όσους πιστεύουν ακόμα ότι μπορεί να αλλάξει τούτος ο τόπος,ένας τόπος που ίσως να μην αντέξει μια νέα Βάρκιζα,ίσως είναι τώρα η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του λαού μας...

5 Νοεμβρίου 2011 στις 11:44 π.μ.

Προς τον πρώτο σχολιαστή: Προφανώς το βιντεάκι λέει χαζομάρες αν το πάρεις κυριολεκτικά. Μεταφορικά όμως, το βίντεο υποννοεί ότι πρέπει να πάμε για ένα νέο -αντίστοιχο- ΕΑΜ.

Αν το καταλαβαίνεις αυτό, καλώς.

Αν είναι να πιάνεσαι από τις λέξεις, άντ γεια. Και άντε γεια για όλη την αριστερά

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2011 στις 12:34 μ.μ.

Το βιντεάκι πραγματικά είναι προσβλητικό και ξεκόβει κάθε διάθεση συνεργασίας.
Όσο για το νέο ΕΑΜ ... η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα.
Αν βλέπετε απλά το ΚΚΕ ως "τη μεγαλύτερη δύναμη της αριστεράς" τότε λυπάμαι αλλά το μόνο που ονειρεύεστε είναι να πάψει να είναι. και σε αυτό σκοπούν οι "προτάσεις" σας. αρα τα πράγματα δεν ειναι τόσο απλά

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2011 στις 6:54 μ.μ.

Πρώτος σχολιαστής προς ciaoant1
Όχι σύντροφέ μου, και τη μεταφορική του διάσταση καταλαβαίνω, αλλά καταλαβαίνω εξίσου και την κυριολεκτική του διάσταση…, και μάλλον η πραγματικότητα της όλης αντισυστημικής επαναστατικής αριστεράς συγκλίνει στη δεύτερη εκδοχή.
Δεν ήταν πρόθεσή μου να αντιδικήσω μαζί σου, διαβάζω και εν πολλοίς γνωρίζω τις απόψεις σου.
Η συμφωνία της 26ης του Οκτώβρη πέραν των καταστροφικών συνεπειών για την εργατική τάξη, τα λαϊκά και μεσαία κοινωνικά στρώματα βάζει τα θεμέλια του σύγχρονου νεοαποικιακού προτεκτοράτου που στοχεύουν ο ιμπεριαλισμός των ΗΠΑ και ΕΕ. Συνιστά στην ουσία κατάλυση της όποιας ανάπηρης αστικής δημοκρατίας και των βασικών της λειτουργιών. Οι εσωτερικές αντιθέσεις της άρχουσας τάξης, η ξευτίλα των αστικών θεσμών και του πολιτικού προσωπικού και η κρίση πολιτικής ηγεμονίας της αστικής τάξης είναι έκδηλη, το ίδιο και ο πανικός τους. Τα όσα παρακολουθούμε στην μετά το προκηρυχθέν δημοψήφισμα εποχή είναι μια σπάνια ιλαροτραγωδία. Η βάναυση επιβολή της θέλησης των επικυρίαρχων της ΕΕ και η χωρίς καν προσχήματα υποταγή της εθελόδουλης αστικής τάξης, αποκαλύπτει επαρκώς το επιχειρούμενο και εν εξελίξει κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, καθώς και την όχι και τόσο μακρινή μετεξέλιξη της ευτελισμένης αστικής μας δημοκρατίας σε καθεστώς εκτάκτου ανάγκης με αναστολή των όποιων αστικών ελευθεριών υπάρχουν έστω και σαν βιτρίνα.
Αν έτσι έχουν τα πράγματα οι αντιδράσεις της όλης και της όποιας αριστεράς (για μένα αριστερά δεν είναι τόσο και μόνον οι ηγεσίες αλλά και ο κόσμος της) ήταν μάλλον ανύπαρκτες ή μόνο για ξεκάρφωμα.
Δεν απαιτείται καμιά πολιτική συμφωνία εφ’ όλης της ύλης για κοινά δυναμικά συλλαλητήρια και διαμαρτυρίες με μόνο ζήτημα την αποτροπή του εν εξελίξει κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος, και σ’ αυτό δεν υπήρξαν πρωτοβουλίες. Όταν ούτε αυτό επιχειρείται τότε η ενότητα και τα πολιτικά μέτωπα είναι ακόμα πολύ μακριά. Η όποια αριστερά συστημική, αντισυστημική, επαναστατική ατυχώς δεν πολιτεύεται, παραμένει θεατής και ουραγός στις εξελίξεις.

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2011 στις 10:07 μ.μ.

Ανώνυμε 12,34μμ

Αν απ τα σχόλια κατάλαβες πως αυτό που ενδιαφέρει είναι το να πάψει το ΚΚΕ νάναι η μεγαλύτερη δύναμη της αριστεράς, τότε κράτα το κοπυράιτ του σοσιαλισμού και της επανάστασης, χάρισμά σου.
Σούχω νέα όμως.
Το σύστημα, χέστηκε για το αν είσαι πρώτη η τελευταία δύναμη, μιας και δεν το απειλείς, ούτε πρόκειται ποτέ να το απειλησεις.
Μα το χριστό, νοιώθω πως παίζω στο "Η ζωή του Μπράϊαν" των Μόντυ Πάυθονς.
Τόσο μίσος, καχυποψία, βλακεία, τρικλοποδιές μεταξύ μας, αυτό μου θυμίζει.
Τις σκηνές της ταινίας, όπου οι διάφορες επαναστατικές σέχτες άφηναν κατά μέρος τους ρωμαίους και την επικυριαρχία τους κι επικεντρώνονταν στο να αλληλοϋπονομεύονται και να βγάζουν τα μάτια τους μεταξύ τους.
Γιατί κάθε μέρα, νοιώθω κι ολοένα πιο απογοητευμένος γαμώτ μου;

Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2011 στις 12:11 π.μ.

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΠΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ(ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΔΥΝΑΤΟ)ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2011 στις 3:51 π.μ.

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΦΕΛΗΣ.ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΙΣΛΙΝΓΚ-ΠΑΠΑΝΤΡΕΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ - ΦΥΣΙΚΑ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ - ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ , ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.ΤΟ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ ΕΚΑΝΕ ΗΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΕΚΛΌΓΕΣ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.Η ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΡΟΩΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ΑΝΑΠΟΔΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΔΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΕΤΑ- ΣΥΝ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ ΕΠΑΝΑΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ.ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ-ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ . . .

Ανώνυμος
7 Νοεμβρίου 2011 στις 4:05 μ.μ.

Φίλε δεν μας τα λες καλα εν πολύς δηλ όλοι ειναι λαθος και ύποπτοι

και λυση ? δεν υπαρχει ? να κάνουμε τι δηλ. να μπούμε μες στην

ψύχωση σου και η ζωη συνεχίζεται.Ελλα με προτάσεις και ιδέες αλλιώς μην

μας τα πρηζεις σαν την γεροντοκόρη που ζηλεύει την γειτόνισά

Και το δημοψήφισμα αφου εχουν γινει οι μετρήσεις γιαυτο και το παρουσίασε

με ερωτήματα τέτοια που θα εξυπηρετούσαν τον στρατηγικό του στοχο

αλλο αν δεν το επέτρεψαν οι της ΕΕ και μην κανεις τον βλακα δεν ειναι

τοσο το νόμισμα αλλα οι πολίτικες πρώτα

ΥΓ

Την τυρόπιτα σου την εφαγες ??

Ανώνυμος
11 Νοεμβρίου 2011 στις 2:49 π.μ.

ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΟΥ -ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΝΑΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΚΙΖΟΥΝ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΑΝΑΝΗΨΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΟΥ- ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΑΝ ΜΠΛΟΚΕΡ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΑΡΓΙΟΛΟΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΑ ΘΙΓΟΜΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΠΡΕΖΝΙΕΦΙΚΕΣ ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ΜΕ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΥΜΦΟΜΑΝΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΙΛΙΚΙ ΤΗΣ.ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΦΕΡΕΙ ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ - ΚΙ ΕΔΩ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΤΑΡΙΦΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ.ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΗΤΑΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Η ΟΧΙ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΑΔΕΡΦΕΣ ΕΥΡΩ Η ΟΧΙ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΤΟΧΟ.ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΔΙΑΖΕΥΚΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑΞΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΓΩ ΝΗΣΤΕΥΩ Τ Ο Ι Ο Υ Τ Ω Ν ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ - ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΞ ΠΕΡΙΣΟΥ - ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ ΕΚ ΠΕΡΙΣΣΟΥ . . .

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger