Home » , » ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ από την ... Alpha Bank!

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ από την ... Alpha Bank!

Από giorgis , Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011 | 10:32 π.μ.

Ο Γ. Παπανδρέου δικαιολόγησε το Δημοψήφισμα προβάλλοντας τον κίνδυνο Πραξικοπήματος Στρατιωτικών. Άμεσα είχαμε απαντήσει ότι τέτοιος κίνδυνος δεν υφίστανται αφού ο κομματικός και κυβερνητικός έλεγχος των Ενόπλων Δυνάμεων απαγορεύει την επανάληψη των ημερών του 1967. Σήμερα, στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, τον τανκς θα κατεβάσει στο δρόμο η κυβέρνηση για να τσακίσει τις εργατιές-κοινωνικές αντιστάσεις απέναντι στον Εργασιακό Μεσαίωνα που επιβάλλουν εργοδότες-τοκογλύφοι-Ε.Ε.-ΔΝΤ.

Τον κίνδυνο επομένως ενός Στρατιωτικού Πραξικοπήματος δεν τον αντιμετωπίζουμε.

Το Πραξικόπημα όμως των κομμάτων εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ το ζούμε.

Στην εξουσία πλέον είναι όχι οι Συνταγματάρχες, αλλά οι Τραπεζίτες, οι καναλάρχες, και το σύνολο του κόσμου του πλούτου, που δίνουν  πλέον άλλο νόημα στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία τους, στην απροκάλυπτη πλέον Δικτατορία τςη Αγοράς

Στο πλαίσιο αυτό, οι Προγραμματικές Δηλώσεις δεν έγιναν στο Μαξίμου, αλλά στα γραφεία της Alpha Bank!

Μετά το διορισμό στην ηγεσία της χώρας του Λ.Παπαδήμου, ενός τραπεζίτη εκπροσώπου του τραπεζικού κατεστημένου της χώρας που μας έφερε στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα, σε αγαστή συνεργασία με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, πλέον τις προγραμματικές διακηρύξεις θα τις κάνουν απ' ευθείας οι τράπεζες:

Έτσι η Alpha Bank εξέδωσε ανακοίνωση στο εβδομαδιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων με τις κατευθυντήριες γραμμές που πρέπει να έχει η νέα κυβέρνηση!

Στην ανακοίνωση (στην ηλεκτρονική σελίδα tovima.gr τιτλοφορείται η ανακοίνωση με την φράση "Alpha Bank: Οι αναγκαίες ενέργειες στις επόμενες 100 ημέρες") τονίζεται ότι είναι:

"Μεγάλης σημασίας η απόφαση τριών πολιτικών κομμάτων της χώρας για τη δημιουργία νέας κυβέρνησης με σκοπό την υλοποίηση και την επικύρωση από την Ελληνική Βουλή, με αυξημένη πλειοψηφία, των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής των χωρών της Ζώνης του Ευρώ της 27ης Οκτωβρίου 2011 για το 2ο Πακέτο Χρηματοδοτικής Στήριξης της Ελλάδος (2o ΠΧΣ) και την διενέργεια βουλευτικών εκλογών στις αρχές του 2012 και ζητείται άμεσα ... επέκταση του χρόνου ζωής της:

«Ευχής έργον θα ήταν να μην επηρεάσει ο χρόνος των εκλογών το έργον της κυβέρνησης αυτής ώστε να της δοθεί άπλετος χρόνος για την επιτέλεσή του. Επομένως, οι προγραμματιζόμενες βουλευτικές εκλογές στη χώρα θα πρέπει να προκηρυχθούν όταν θα έχει ολοκληρωθεί και εγκριθεί από τη Βουλή η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου 2011» υπογραμμίζουν οι αναλυτές της τράπεζας.

Ακολούθως περιγράφουν με ακρίβεια τις πρέπει να γίνει στο κάθε τομέα της οικονομίας λέγοντας ότι «Η Alpha Bank επισημαίνει ότι η νέα κυβέρνηση, με πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο, που χαίρει πλήρους αποδοχής από την ελληνική κοινωνία, είναι σε θέση να ενεργοποιηθεί άμεσα και αποτελεσματικά στους ακόλουθους τομείς: κλπ κλπ».

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ-ΠΑΛΛΑΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Ε.Ε-ΔΝΤ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ-ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΩΝ-ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ-ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger