Home » , » Τοποθέτηση της Α. Παπαρήγα στη βουλή - Αντιπαράθεση Διαμαντοπούλου-Κανέλλη (Βίντεο)

Τοποθέτηση της Α. Παπαρήγα στη βουλή - Αντιπαράθεση Διαμαντοπούλου-Κανέλλη (Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011 | 1:17 π.μ.

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι από την συνεδρίαση που έγινε χτες στην βουλή. Αρχικά παρακολουθούμε την γ.γ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα να διατυπώνει τις εκτιμήσεις του κόμματος της που αποσκοπεί η συγκυβέρνηση που δημιουργήθηκε μεταξύ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ και ΛΑΟΣ.

Στην συνέχεια παρακολουθούμε την αντιπαράθεση που δημιουργήθηκε μεταξύ της βουλευτίνας του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη και της υπουργού Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, όταν το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε θεατρικό τον τρόπο και την εκφορά του λόγου της Κανέλλη. Ελαβε φυσικά και την πρέπουσα απάντηση.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

16 Νοεμβρίου 2011 στις 9:09 π.μ.

Ρε Λιάνα, δεν ανήκω στο κόμμα σου, ούτε να σε βλέπω θέλω, αλλά της τάχωσες χοντρά, γι' αυτό και σε χειροκροτώ.

Ανώνυμος
16 Νοεμβρίου 2011 στις 3:22 μ.μ.

για σου λιανα! μια πληρωμενη απαντηση σε ενα παλιοσκυλο της λεσχης μπιλτεμπεργκ! μια πληρωμενη απαντηση σε ενα παλιοσκυλο της αστικησ ταξησ και οσων μας εχουν ρουφηξει το αιμα χρονια τωρα!μπραβο!!!!

Ανώνυμος
16 Νοεμβρίου 2011 στις 6:42 μ.μ.

Δεν είμαι ΚΚΕ και με την ΛΙΑΝΑ ειδικά , χωρίζουν τις απόψεις μας αποστάσεις.Να αγιάσει o "θεος" που πιστεύει το στόμας της.ΧΏΣΤΑ ΛΙΑΝΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ -ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ- ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger