Home » , » Το ράδιο Βαθύ Κόκκινο στην κατάληψη της ΔΕΗ

Το ράδιο Βαθύ Κόκκινο στην κατάληψη της ΔΕΗ

Από giorgis , Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011 | 1:22 π.μ.

Ακούστε στο διαδικτυακό μας ρ/σ σήμερα στις 2 π.μ  ανταπόκριση από το χώρο της κατάληψης του κτηρίου της ΔΕΗ στην Μεσογείων  μαζί με συνεντεύξεις και δηλώσεις που έκαναν στο  ράδιο Βαθύ Κόκκινο ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο μετρό Αντώνης Σταματόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μάρκος Δασκαλάκης, το μέλος του κινήματος «Δεν Πληρώνω» Χρήστος Μπαβέλης και ο δημοτικός σύμβουλος Νέας Σμύρνης του σχήματος ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ Αλέξανδρος Παπασπυρίδης.

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η κατάληψη που πραγματοποιεί η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ  στο Κέντρου Πληροφορικής της ΔΕΗ στη Λεωφόρο Μεσογείων 190-194 στο Χολαργό. Χιλιάδες κόσμος έχει δώσει αγωνιστικό παρών ενώ έχει εκπνεύσει η προθεσμία που είχε δώσει ο εισαγγελέας Ι. Δραγάτσης και το λόγο τώρα έχει η αστυνομία, όπως είπε. Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος ξεκαθάρισε στον εισαγγελέα πως οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να αποχωρήσουν.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν εκατοντάδες συνδικαλιστές και αγωνιστές από διάφορους χώρους:   Από τον Συντονισμό Πρωτοβάθμιων Σωματείων, τα Μέσα Μαζικής μεταφοράς και από άλλα σωματεία, από το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, την ανοιχτή λαϊκή συνέλευση Χολαργού-Παπάγου και την ανοιχτή συνέλευση της Αγίας Παρασκευής, από το ΠΑΜΕ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, την τοπική ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αντικαπιταλιστικά σχήματα και κινήσεις πόλης, από το περιφερειακό σχήμα ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην ΑΤΤΙΚΗ, λαϊκές συνελεύσεις διαφόρων περιοχών της Αθήνας και επιτροπές ενάντια στα χαράτσια από όλη την Αττική, καθώς και εργαζόμενοι και αγωνιστές από όλο το φάσμα της Αριστεράς και του α/α χώρου.

Το αγωνιστικό κλίμα και η αποφασιστικότητα του κόσμου της εργασίας και του αγώνα, δείχνει ξεκάθαρα πως οι δυνάμεις του κεφάλαιου, της κυβέρνησης και της τρόικας, η χούντα της ΕΕ και του ΔΝΤ, το λιγότερο που έχουν να περιμένουν είναι «χιλιάδες μικρές πυρκαγιές» που θα ξεσπάνε καθημερινά στο κοινωνικό αντάρτικο που έχει ήδη ξεκινήσει και θα γίνει αναπόφευκτα πλατύ ποτάμι ανατροπής!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger