Home » , » Ο Καρατζαφύρερ ανακάλυψε τον "κομμουνιστικό κίνδυνο"

Ο Καρατζαφύρερ ανακάλυψε τον "κομμουνιστικό κίνδυνο"

Από giorgis , Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011 | 9:41 μ.μ.

Πριν μέρες στην τηλεοπτική εκπομπή "Φακέλους" του Παπαχελά είχε δηλώσει ο Καρατζαφύρερ: «Ξεχάστε τα κόμματα όπως τα ξέρατε. Δεν υπάρχουν τώρα οι τεράστιες διαφορές μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ. Είμαστε οι ευρωπαϊστές εναντίον των κομμουνιστών».

Σήμερα που τον είχε καλέσμένο το Mega με αφορμή την συνάντηση που είχε ο αρχηγός του ΛΑΟΣ με τους εκπροσώπους της τρόικας προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. Ούτε λίγο ούτε πολύ ανακάλυψε και γνωστοποίησε στους τροϊκανούς τον «κομμουνιστικό κίνδυνο» γιατί «όπως πάνε τα πράγματα Παπαρήγα και Τσίπρας θα σχηματίσουν κυβέρνηση», όπως είπε. (Δείτε το βίντεο).

Ο Καρατζαφέρης έκανε λόγο ότι στην Ελλάδα έχουμε «σταλινική αριστερά» και σύμφωνα με τον ίδιον είπε στους εκπροσώπους της τρόικας ότι κινδυνεύουν να βρεθούν μπροστά σε μια «Κούβα της Μεσογείου».
Η πλάκα είναι, πάντα με τα λεγόμενα του Καρατζαφύρερ, αυτό το «επιχείρημα» νομίζει ότι το κατάλαβαν οι τοκογλύφοι δανειστές του ελληνικού κράτους.

Εδώ τώρα τι να σχολιάσεις; Το ότι τον Καρατζαφύρερ τον απασχολεί μην τυχόν και αυξήσουν την δύναμη τους τα αριστερά κοινοβουλευτικά κόμματα και όχι η εξαθλίωση στην οποία οδηγούνται πλατιές μάζες του πληθυσμού μας εξ αιτίας του μαύρου κυβερνητικού μετώπου και την πολιτική που επιβάλλει σε συνεργασία με τους ξένους επικυρίαρχους;
Τον πανικό που του έχει δημιουργηθεί εξ αιτίας των λαϊκών κινητοποιήσεων (που για να λέμε την αλήθεια είναι κατώτερες των περιστάσεων) και ανακάλυψε τον … κομμουνιστικό κίνδυνο;

Υπάρχει και η άλλη εκδοχή όμως. Ο Καρατζαφέρης σαν άνθρωπος της πιάτσας που είναι να έχει αντιληφθεί ότι η επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας την οποία έχει εξαπολύσει το κυβερνητικό μαύρο μέτωπο, στο οποίο συμμετέχει και το κόμμα του, κατ’ εντολή ξένων και ντόπιων καπιταλιστών θα φέρουν τέτοιες λαϊκές αντιδράσεις που θα θέσουν σε δοκιμασία το ίδιο το αστικό σύστημα και φροντίζει από τώρα … να υποδείξει τους «ενόχους».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

Ανώνυμος
21 Νοεμβρίου 2011 στις 10:03 μ.μ.

Ο κόσμος το βλέπει υποστηρικτές ή όχι στο μνημόνιο. Η Αριστερά θα σαρώσει. Το πρώτο κόμμα με 50 βουλευτές πριμ και αυτοδύναμο σημαίνει 33,7% τουλάχιστον. Το ξέρουν λοιπόν και αποφεύγουν τις εκλογές όπως ο διάολος το λιβάνι. Δεν πουλά Καρατζαφύρερ το "προϊόν" σου, πάλιωσε. mitsos175.

Ανώνυμος
21 Νοεμβρίου 2011 στις 10:06 μ.μ.

mporei na einai ola ta skata mazi alla den pauei na einai lagos ths astikhs taxhs kai auta pou eipa leei kai 8a leei prepei na ta analuoumai prosextika. tremei to kke!!!

21 Νοεμβρίου 2011 στις 10:15 μ.μ.

Μα, φυσικά, και ο φόβος του είναι οι κομμουνιστές. Και μάλιστα ο εμφατικός τρόπος που μίλησε για κομμουνιστές, συναισθηματικά ανατρέψει τη μνήμη πολλών στον εμφύλιο ή άλλες περιόδους που η άνοδος της αριστεράς αποτέλεσε αφορμή/αίτιο για πολιτικές αναταραχές.

Ανώνυμος
22 Νοεμβρίου 2011 στις 10:22 π.μ.

Θα γίνουμε Κούβα! Και αυτό πρέπει να μας φοβίσει; Θα έχουμε κανονικό σύστημα υγείας και παιδείας; Αθλιότητα... Θα καπνίζουμε πούρα, θα ακούμε μουσική και θα χορεύουμε, θα πίνουμε ρούμι και η ερωτική μας ζωή θα βελτιωθεί; Χάλια... Θα χάσουμε τα τζιπάκια της αστικής τάξης να βουλιάζουν τους δρομους μας όμως ε; Κρίμα...

Ανώνυμος
22 Νοεμβρίου 2011 στις 12:58 μ.μ.

Μπουλούκε ερχόμαστε !!!!....Τραγουδώντας το "Πότε θα κάνει ξαστεριά " με τους σκληρούς του στοίχους .
Κρατήστε θέσεις στα ελικόπτερα της ιδιωτικοποιημένης Ολυμπιακής.
Για όσους δεν προλάβετε θα σας έχουμε έτοιμες θέσεις εργασίας στον πρωτογενή τομέα. Θα σας κάνουμε τη χάρη να νιώσετε άξιοι και χρήσιμοι παράγοντας αγαθά. Θα σας αδυνατίσουμε ! Δεν θα σας εξαφανίσουμε ! Πως ; Ιδρώνοντας στα χωράφια με βοδια και άρωτρα . Οικολογικά .

Ανώνυμος
22 Νοεμβρίου 2011 στις 4:27 μ.μ.

Aκου λαγέ το ξέρουμε οτι στήνεις σκηνικό αντικομμουνισμού επίσημα πία δηλάδη με κρατική αρωγή και όχι μόνο με την μέχρι τώρα παρακρατική δράση....
Θα έρθουμε όπως λέει και ο απο πάνω τραγουδώντας το "Επέσατε θύματα",οι κομουνιστές δεν ξεχνάμε...

Την ίδια γλώσσα μετά απο 50-60-70 χρόνια όπως τότε...
Τον ίδιο φόβο έχετε όπως τότε τους κομμουνιστές.....

Γιοζεφ Κ

Ανώνυμος
23 Νοεμβρίου 2011 στις 4:52 μ.μ.

Τους κομμουνιστες ΝΑΙ το ΚΚΕ οχι.Μαντωμενους τους εχει το κομμα ρε γμτ!Κριμα

Ανώνυμος
23 Νοεμβρίου 2011 στις 10:22 μ.μ.

τουσ κομουνιστες ναι τοκκε οχι!καλα ο τυπος ζει στην κοσμαρα του!

Ανώνυμος
29 Νοεμβρίου 2011 στις 3:29 π.μ.

ΑΧ ΝΑΙ - ΠΟΣΟ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΑΚΟΣ ΕΝΑ Κ.Κ.Ε ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ - ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΤΑΙΣΤΑ - GREEKLISH . . . ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΜΙΛΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ . . .

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger